• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

baharda kalmadıki be gülüm ya çok soğuk ya çok sıcak artık.. hayırdır Eskişehire yolculuk neden
Aynen haklisin.ortasi kalmadi. Iklim kusaklari degisiyor malesef. Eskisehirr arkadas ziyareti. Arkadas kardes can dost herseydir kendisi:KK200:

Sabah
Bır tereyaglı yumurta
Yesıllıklı salata
5 dılım peynır
Bıraz recel
Ikı dılım ekmek
Oglen
Bir tabak kuru fasulye
Yesıllıklı salata
Aksam
Ikı kepçe havuçlu yoğurt çorbası
Bır tabak kuru fasulye
Bır ıkı tursu
Bır dılım ekmek
2 lıtre su
Normalde akşam fazla ancak bugun cuma görmüyorum afiyet olsun cnm

Sabah
3bardak su
Kucuk tam tahilli simit. Sabah yetisemedim.

Oglen
Mercimek corbasi
4firin kofte
Bol salata
1kasik ispanak yogurtlusu

Ara
Turk kahvesi

Aksam
4izgara kofte
1Kasik pilav

Sutlu Filtre kahve.

Su
2.5litre

Midem ck fena.afedersiniz hem bagirsaklarim hem midem.icimde birsey kalmamistir.

Yarin sehirdisina cikiyoruz.bir arkadasimiza davetliyiz.ben bir istanbulsuz kaliyim :)
Pilavları görmüyorum cuma sebebiyle

benim hizli vermemdeki etken emziriyor olmamdi. ve cok sıkı diyet yapmistim. simdi aldim malesef cunku hicmi hic dikkat etmedim diyetteki gunlerin acisini cikarttim sanki. araya belimdeki rahatsizlikta girdi. o da tuzu biberi oldu.
Nazlım hoşgeldin ;)

şok diyetten kastedilen nedir ama ve bunun süresi, yoksa haftada bir sıfır karbonhidrat alımının sıfıra indirilmesi yada saf protein yapılması zararlı olacağını düşünmüyorum canısı
Yok canim o degil sabah igle aksam elmami yiyen dersin sadece filtre kahve ucenmiii valla su orucu bile duydumm ahana corbasi gun boyu icenlerrr bunlarin hepsioi sokk saf protein gununde karninn doyuyo goz kararmasi olmiyiiii

Back
X