• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Transformationfitnation i da aratrsaniz instagramda o kadar cok oncesi sonrasi varki birde bir program var kizlar yabanci bir program fit to fat yasam kocu zayiflatacagi kisiyle gorusme yapiyor ve once bir sure verip kendine 25 30 kilo civar kilo aliyor ara ara kilo aldginda vucudundaki kotu dehisimleri gostrriyor psikolojisi bozuluyor sora 2.gorusmeye gidiyor ogrencisiyle ulastigi hedef sisman kilosuyla sora basloyorlar birlikte diyet ve spora ayni zamanda ikiside birlikte zayfliyor cok guzeldi cok begendi.
programı izliyorm şuan. perfect :)

Göğüslere hiç bişey sürme ben emzirirken 100 takıyordum şuan 80 3 ay oldu emzirmeyi bırakalı eski haline döndü göbeğe sür ve mekik çek
Hiç sarkmadi mi göğüslerin benim baya bi sarkmış.
Tamam canım çok sağol selülit alıp göbegede sürebiliyom yani

Gunaydin canim. Yoklugun belli oluyor. Internetini idareli kullanda buralari sensiz birakma:)
Ahh benim ufak olan var yaa sağolsun YouTube dan çıkmıyo. Yaa bari faydalı bişey izlese :( sürpriz yumurta açma oyuncak tanıtımı yok slime artık sinir geldi. Televizyondan açıp izliyodu. Şimdiki evde internet Yok bana sardı.

Günaydın bacılar nasılsınız
Kahvaltım 5 adet fındık
Öğlen 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum midem ağrıyor çünkü
Akşamda sıcak bi kase çorba içer günü kapatirim

IMG_8394.webp
Kızlar ben başlıyorum. Hava mis manzara misss oh haydi öptüm

Günaydın bacılar nasılsınız
Kahvaltım 5 adet fındık
Öğlen 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum midem ağrıyor çünkü
Akşamda sıcak bi kase çorba içer günü kapatirim
ne tarz çorbalar içiosn canım.kremalı fln tercih etmiosndr sanırım.
snn menülerin kalorisi çok düşük. kilo verememen çok normal. böyle bi hayat tarzı sinirleride yıpratır.

Günaydın gayet ıncesın yaa darısı başımıza.gobek ıcın korse ıse yaramazmı sıkar sana diyorum kendım usenıyorum takıp cıkarmaya
korse gün içinde sıkıntı olmaz mı. kan akışını etkilediği için uzun süreli kullanım bana tehlikeli gibime geliyor. onun yerine günde 100tane mekik çeksek daha iyi :)

İyi aksamlar kızlar bugünkü menüm sabah 1tane sütlü turk kahvesi
2tane haşlanmış yumurta 1parca süzme peynir 6tane zeytiin yeşil çay ada cayı
Ara neskafe
1tabak etli barbunya yoğurt ıspanak
20dakika plates30dakika tüm vücut çalıştırma 30dakika yürüyüş 1.5 litre su daha içececem

Güzel cnm

Hayırlı akşamlar
Sabah 1 dilime yakın ekmek
Bır haşlanmış yumurta
Bir yemek kaşığı kadar menemen
Bir kare peynir
Yarım dilim kaşar

Ara 1 ceviz azcık pestil. Yarım portakal
Ara 2 yudum kefir. Bir yudum süt, bir küçük kurabiye

Akşam hepsinden azar azar yedim. Peynir, yoğurt, domates soslu tavuk
Yarım dilim ekmek,yarım dilim tam bugday
T tudeel OnDeryaa OnDeryaa
70 dk hızlı yürüyüş 5 bin adım atmışım @shimarik
15 dk 500 adım olmuyor. Hesapladım @sahgull yanlışım varsa düzeltin.

Kurabiye olmamış onun dışında iyi cnm

Back
X