• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar 15gundur boynum ve sirtim tutuk vaziyette acilara alistim bugun iyilesir yarin iyiesir dedimmm hacamat yaptirdim masaj krem yokkk yokk bugun dahada feci halde uyandim dra gittim hemen itihapli romatizmadan suphelendi insalah vikmaz spor yapamiycam bugunnn dua edinnn banada

Kizlar 15gundur boynum ve sirtim tutuk vaziyette acilara alistim bugun iyilesir yarin iyiesir dedimmm hacamat yaptirdim masaj krem yokkk yokk bugun dahada feci halde uyandim dra gittim hemen itihapli romatizmadan suphelendi insalah vikmaz spor yapamiycam bugunnn dua edinnn banada
Aa çok geçmiş olsun. İnşallah geçicidir öyle bişey çıkmaz :(

evet canım benim

canım artık Yen'i adıma etiketlersin. Ben de güya dün seninkine başladım patates yememek için salata yedim çok ta dikkat edemedim. Şimdi yürüyüşümü tapıp 200 gr tavuk almaya gitçem. Bakalım bugün uyabilecek miyim :KK66:

gece yatmadan yarım saat önce pulbiber limon ve yoğurt karışımı 15 gün aksatmadan tüketiyorsun. Karın yağlarını parçalamada ve metabolizma da işe yarıyormuş canım.

yeni adıma etiketle canım
Menü güzel :KK66:
Kuzum menüleri mi sana etiketlicem eski ismin neydi hatırlayamadım

Geçmiş olsun canım umarım çabucak geçen bir şeydir

Çok geçmiş olsun cnm inşallah geçici bişeydir

Evet cnm özellikle benim diyette su ve sporun önemi daha fazla
Canım hiç su içemediğimde gün su içmek içimden gelmediğinde bi çay kaşığı bal yiyorum bi litre su içiyorum üstüne arkadı geliyor içtikçe zaten

canım bnce öncelikle internette diyetle ilgili makaleler okumanı tavsiye ederim. patatesi yiyeceksen nsl yemen grktğne dair yazılar vardır. iyi beslenme hakkında internette okursan. patates yemek yasak mı sorusuyla bizde şoka uğramamş oluruz :)

Canım ben zaten sürekli araştırma halindeyim sabah hatta test yaptım neden kilo veremiyorsun acaba yanlış mi biliyorsun diye sonuç gayet güzel çıktı hatta. Patateste nişasta yüksek onuda biliyorum ama herşeyden az az yersek zararı olmaz düşüncesiyle sordum.Mesela geçmişte ekmeği tamamen bırakmak isteyen birine ömür boyunca mı ekmek yemeyeceksin demiş ya doktor. Yoksa tabiki kızartma başlı başına zararlı ;)

B bayandipali biz kac aydir nelere hayir diyoruz.ne zevklerde mahrum kaliyoruz.haftada 1 odul yapiyoruz. O da vicdan azabi oluo. Birseyin zararli oldgnu bilmeden yemek var bilerek yemek var. Biz bilip yiyenlerden oluyoruz odul gunu:))))[/QUOİnş kilo vereyimde ödüle var daha benim sanki o_O

Canım ben zaten sürekli araştırma halindeyim sabah hatta test yaptım neden kilo veremiyorsun acaba yanlış mi biliyorsun diye sonuç gayet güzel çıktı hatta. Patateste nişasta yüksek onuda biliyorum ama herşeyden az az yersek zararı olmaz düşüncesiyle sordum.Mesela geçmişte ekmeği tamamen bırakmak isteyen birine ömür boyunca mı ekmek yemeyeceksin demiş ya doktor. Yoksa tabiki kızartma başlı başına zararlı :KK66:
Ya 2 3 tane yemenden bsy olmaz.ama sn nefsine yenik dusersen sknti orda. Eger yok ben 2 3 tane yerm.onunlada birakrm diosan ye tabi. Ama bu tarz kacamaklari hedefine yaklastikca yapsan. Suanda beslenme duzeni nefis terbiyesine odaklansan snn icn daha iyi sanki. Cnku basta ipi nsl tutturursak oyle gider. Evet ekmek olayi benim olayimdi:)
Fakat doktor bnm listeme hic kizartma koymamisti:)))) kizartma dunya capinda zararli oldugu belli olan bisey. Cnku yag belli bi sicaklgn ustunde yanio ve yapisi degisio.hic birimzn asla yememesi grkio.ama cocuklgndan beri sana bu yedirilirse o aliskanlk kolay bsy deil.oyuzden cocuklariniz damak tatlarini saglikli atistirmaliklardan yana kullanin. Cikolata ve patates kizartmasiyle hayat gecmes.siz cocuga kuru uzume cig badem alistirirsaniz çikolata ona ckta guzel glmez.
corba icersen ekmek yok.ekmek yersen corba yk demisti. Patatesi haftada 1 adet orta boy firinlanmis sekilde tuketebilirsn. Ama okdr. Devami gelmemeli. En azndn bnm bildklrm bole.
Sifir karbonhidratla yasanmaz ztn. Cnku vucutta once enerjiye donusen karbonhidrattir.bu nedenle vucudunun hemen ihtiyac oldgu enerjide ordan saglanir.

Ya 2 3 tane yemenden bsy olmaz.ama sn nefsine yenik dusersen sknti orda. Eger yok ben 2 3 tane yerm.onunlada birakrm diosan ye tabi. Ama bu tarz kacamaklari hedefine yaklastikca yapsan. Suanda beslenme duzeni nefis terbiyesine odaklansan snn icn daha iyi sanki. Cnku basta ipi nsl tutturursak oyle gider. Evet ekmek olayi benim olayimdi:)
Fakat doktor bnm listeme hic kizartma koymamisti:)))) kizartma dunya capinda zararli oldugu belli olan bisey. Cnku yag belli bi sicaklgn ustunde yanio ve yapisi degisio.hic birimzn asla yememesi grkio.ama cocuklgndan beri sana bu yedirilirse o aliskanlk kolay bsy deil.oyuzden cocuklariniz damak tatlarini saglikli atistirmaliklardan yana kullanin. Cikolata ve patates kizartmasiyle hayat gecmes.siz cocuga kuru uzume cig badem alistirirsaniz çikolata ona ckta guzel glmez.
corba icersen ekmek yok.ekmek yersen corba yk demisti. Patatesi haftada 1 adet orta boy firinlanmis sekilde tuketebilirsn. Ama okdr. Devami gelmemeli. En azndn bnm bildklrm bole.
Sifir karbonhidratla yasanmaz ztn. Cnku vucutta once enerjiye donusen karbonhidrattir.bu nedenle vucudunun hemen ihtiyac oldgu enerjide ordan saglanir.
Tamamen katılıyorum sana cnm

Canım ben zaten sürekli araştırma halindeyim sabah hatta test yaptım neden kilo veremiyorsun acaba yanlış mi biliyorsun diye sonuç gayet güzel çıktı hatta. Patateste nişasta yüksek onuda biliyorum ama herşeyden az az yersek zararı olmaz düşüncesiyle sordum.Mesela geçmişte ekmeği tamamen bırakmak isteyen birine ömür boyunca mı ekmek yemeyeceksin demiş ya doktor. Yoksa tabiki kızartma başlı başına zararlı :KK66:

Tabiki cnm herşeyi kısamayız hayatımız boyunca benim diyet anlayışım herşeyi ye ama az ye suyunu sporunu eksilktme bak nasıl gidiyor tıkır tıkır ben herşeyi yiyorum kısmamaya çalışıyorum olduğu zaman

Back
X