• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah
3 yk lor
Salatalık-domates-biber
1 çk zencefilli bal(3 gündür boğaz ağrısı çekiyorum onun için)
1 tk ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
Öğle
1 sb süt
3 yk yulaf
1 orta boy muz
Ara
1 kupa sütlü kahve
1 nektarin
Akşam
5 yk menemen
3 yk tam b. makarna
4 yk yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 30 dk zumba+45 dk leslie+60 dk yürüyüş
Toplam 135 dk :spor: OnDeryaa OnDeryaa
Güzwl cnm
 
Hiç dizi izlemiyorum desem:KK22:
Eşim payitaht ı izlerken ben telefonda uğraşıyom. arada ne görürsem bi onu izliyorum:KK66:
 
O zaman günün sorusu yeniden istediğiniz bir yaşınıza döneceksiniz deseler hangi yaşınızda olmak isterdiniz ve neleri degistirirdiniz?
Umarım karışık olmamıştır :KK64:
Lise 1e donerdim. Ve oss yi daha ciddiye alirdm. Pilotluk icin ugrasir yada aileme karsi gelip ben bilim insani olucam is bulamazsam bulamam diyip yurtdisinda master doktora yapmak isterdim.herseyi lise 1 den degistirirdim. :)
 
Canımtolar ben yarin diyete devam ediyorn insallah. Yemenin dibini siyirdim:))) 2 gunde nsl bukdr kilom artti blmiyorm.
Bir de sanirim galiba yarin folik asit icmeye basliyorum. Bizim icin cok heyecanli bir adim oldu. Sanirim umarim galiba haziriz diye dusunuyoruz. Biraz kili kirk yarip karar aliyoruz.hayat bukdr ince detay yapmaya degmez elbette. Bnm icin heyecan veren bu seyi sizinlede paylasmak istedim:)
 
Canımtolar ben yarin diyete devam ediyorn insallah. Yemenin dibini siyirdim:))) 2 gunde nsl bukdr kilom artti blmiyorm.
Bir de sanirim galiba yarin folik asit icmeye basliyorum. Bizim icin cok heyecanli bir adim oldu. Sanirim umarim galiba haziriz diye dusunuyoruz. Biraz kili kirk yarip karar aliyoruz.hayat bukdr ince detay yapmaya degmez elbette. Bnm icin heyecan veren bu seyi sizinlede paylasmak istedim:)
Hadi hayırlısı:nazar::KK200::KK200:
 
Hayalin neydi. Meslek olarak ne istiyordun canim
Lise sonda berbat hatalar yaptım. Onların olmaması için lise iki de tanıştığım kişilerin hiç hayatıma girmemiş olması gerekiyordu :(o zaman öğretmen olmak istiyordum. Hatta üniversiteyi kazanıp yerleştirilip gitmedim. Ah bu kafam ahh. Şimdi ne kadar vursam az. Olan oldu. Ben "ev hanımı" oldum. İki çocuğum oldu. Hayali boşver kendim bile değilim şuan.
 
Lise sonda berbat hatalar yaptım. Onların olmaması için lise iki de tanıştığım kişilerin hiç hayatıma girmemiş olması gerekiyordu :KK43:o zaman öğretmen olmak istiyordum. Hatta üniversiteyi kazanıp yerleştirilip gitmedim. Ah bu kafam ahh. Şimdi ne kadar vursam az. Olan oldu. Ben "ev hanımı" oldum. İki çocuğum oldu. Hayali boşver kendim bile değilim şuan.
Insan bazrn tanistigi kisinin ileride nsl hatalara sebep olacagini bilemiyor. Olsun herkes okuyup clsacak die sart yokki canim. Sende iyi cocuklar yetistirerek gelecege katki sagliyorsun.bu cok kiymetli cok kutsal birsey. Cunku etrafta okdr kotu insan var ki. Bu insanlar cocuk yetistirip mutsuz agresif nefret dolu insanlar grubunun sayisi artiracak die ck endiseleniorm:(
 
Back
X