- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
5km yuruyus yaptik bugün eşimle❤ simdide kahve iciyorum
Ohh iyi yapmışsınn afiyet olsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum bi bakalım durumunasahgull canım beni listeye mi alacaksın yanlış duymadım dimi :)
Tmm kuzum toparlan gel sakın bırakmaHaklısınız kaptanım diyete tam gaz devam ama beni bi kaç gün idare edebilir misiniz sadece menülerimi yazsam olur mu?
Baklava hiç olmamış canımmmİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ben ceylan bu takımın aylarca en kilolu uyesiydim. Hala kiloluyum o ayrı bi mevzu :) hemen bugünkü menüyü yazayım sabah kahvaltım üzüm öğle yemeği menemen 2 dilim ekmek bugün haftalar sonra ilk defa kaçamak yaptım 1 dilim baklava yedim telafi için akşam yemeği yemedim 1 tane satalım yedim sanırım bugün çok yedim :)
Gayet güzel canım menünIyi aksamlar kızlar:) menüm
Sabah
1-2 çatal peynirli omlet
1 dilim ekmek
1 tk fıstık ezmesi
Sal-dom
Ara
2 kuru hurma
Ara
1 kase yoğurt
1 şeftali
Akşam
1 dilim tepsi kebabı
Salata
1 sb ayran
2 lt su bugün sabah ki kilom 56
Diyette hazırlık şartİyi akşamlar arkadaşlar akşam dediğim gibi çorba salata yedim son aramı kırmızı üzüm bi kaç tane ve Yeşilçay ile yapıcam akşam dışarda yedik eve yürüdük eşimle yarın ki sabah kahvaltı malzemelerimi aldım yemeğimi yaptım yarının benden keyiflisi yok
Canım benim malum liste sorumluluğu var oyüzden ekstra dikkat gerekiyor hadi toparlanalım hepbirlikteMerhabalar bayanlar yatili misafirim vardi giremedim hic buraya girmeyince diyette yalan oldu ama basladim duzenime bugun bura cok onemli ya ben yapamiyorum obur turlu
Baklava olmasaymış olurdu ama arkadaşımın kızı oldu onun şerefine kıramadım 1 dilim yedimBaklava hiç olmamış canımmm
Telafi etmeye çalışmıssın ama korumaya kadardaha dikkat
Merhaba menunuz gayet guzel olmusIyi aksamlar kızlar:) menüm
Sabah
1-2 çatal peynirli omlet
1 dilim ekmek
1 tk fıstık ezmesi
Sal-dom
Ara
2 kuru hurma
Ara
1 kase yoğurt
1 şeftali
Akşam
1 dilim tepsi kebabı
Salata
1 sb ayran
2 lt su bugün sabah ki kilom 56
Merhaba ceylan ben seda guzel kilo vermissin nasil basardinİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ben ceylan bu takımın aylarca en kilolu uyesiydim. Hala kiloluyum o ayrı bi mevzu :) hemen bugünkü menüyü yazayım sabah kahvaltım üzüm öğle yemeği menemen 2 dilim ekmek bugün haftalar sonra ilk defa kaçamak yaptım 1 dilim baklava yedim telafi için akşam yemeği yemedim 1 tane satalım yedim sanırım bugün çok yedim :)
Doğum günün kutlu olsun cnmmmm nice mutlu sağlıklı yaşlara inş.Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor benim menum:
Sabah:1 yumurta domates salatalik 1 kibrit kutusu peynir
Oglen:1 dolma yogurt
Aksam 1 dolma yogurt
Bir de bugun benim dogum gunumdu 1 dilim yaspasta 1 bardak kola ictim