• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim hikaye şöyle canım ben geçen yıllarda burdan mezun olmuştum. 52 kg ile ilk başladığımda burayada gelmeden çook çook önce 75 kg görmüştüm doğum sonrası. Sonra diyetisyen ile baya verdim. Buraya girdim. 52 ile mezun oldum ve sonra bazı sağlık sebepleri ve iştah kontrolü problemleri sonucu 66 kg ma çıkınca hemen ipleri elime aldım. Sanırım 63-64 civarı yine buraya geldim. Anladım ki burası olmadan kontrol zor kaçamak bol oluyor. Şimdi ise aslında 52 kg daki vücut tipimdeyim çünkü bu aralar acayip spor yapıyorum. Spor salonuna gidiyorum. Tartıda 57 olmasına rağmen vücut ve kıyafetlerden belli oluyor 36 beden oluyor bazen bol bile geliyor. o derece :)
ama şu ara çevre baskısı çok hasta mısın miden mi almıyor. Anlatamıyorum pilav makarna börek ekmek yemeyince sağlıksız olmuyorum diye ama bana hasta gözüyle bakıyorlar :))) oda ayrı mesele
Ayy ne uzun yazdım yahu :)
yok sporun önemi büyük bunu daha iyi anladım bol hareket etmek lazım benim üst tarafım şuan 38 altım 40 böyle olunca zorlanıyorum o yüzden spor şart bana
elbise alırken zorlanıyorum şuan bildiğin ara bedenim kardeşimin düğünü var 7 -9 eylül kınada eski elbiselerimden giyecektim hala denemeye cesaretim yok 13 günüm var 64 ü görmem lazım

***3. Takım 532.etap free liste***

fahriyeaba : ( 76,7/76.7/0% )523. etapta izne ayrıldı (listeye giriş 75,1)
tudeel : (62,4/62,4/0/%0) mezun çıtırımız
kkli_kadın : (62,3///%) mezun çıtırımız
Zerosima: (54,3/53,7/0,6/%1,10) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 52)

20_KELEBEK : (57/56,8/0,2/%0,35) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 57)
Sismaniye: (64,8///%) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 64.1)
Kurkmatolu : (57/56,7/0,3/%0,53) yeni üye, başlangıç tarihi 21/08/2017 , başlagıç kilosu 57, hedef kilosu 50
Simpletofit : (91,5/90,7/0,8/%0,87) yeni üye, başlangıç tarihi 24/08/2017 , başlangıç kilosu 91,5 , hedef kilosu ?
nes1988mum : (68,1/66,9/1,2/%1,76) yeni üye, başlangıç tarihi 21/08/2017 , başlangıç kilosu 68,1 , hedef kilosu 57
enchanting : (72,4///%) yeni üye, başlangıç tarihi 21/08/2017, başlangıç kilosu 72,4 , hedef kilosu 55
neberuse : (70,6///%) yeni üye, başlangıç tarihi 21/08/2017 , başlangıç kilosu 70,6, hedef kilosu 57

Son düzenleme:
yok sporun önemi büyük bunu daha iyi anladım bol hareket etmek lazım benim üst tarafım şuan 38 altım 40 böyle olunca zorlanıyorum o yüzden spor şart bana
elbise alırken zorlanıyorum şuan bildiğin ara bedenim kardeşimin düğünü var 7 -9 eylül kınada eski elbiselerimden giyecektim hala denemeye cesaretim yok 13 günüm var 64 ü görmem lazım
iki hafta var yaklaşık biraz kesin görürsün. Bizim Türk yapısı genelde alt taraf daha kalın oluyor maalesef

***3. Takım 532.etap free liste***

fahriyeaba : ( 76,7/76.7/0% )523. etapta izne ayrıldı (listeye giriş 75,1)
tudeel : (62,4/62,4/0/%0) mezun çıtırımız
kkli_kadın : (62,3///%) mezun çıtırımız
Zerosima: (54,3/53,7/0,6/%1,10) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 52)

20_KELEBEK : (57/56,8/0,2/%0,35) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 57)
Sismaniye: (64,8///%) izne ayrılan üye geri döndü (listeye giriş 64.1)
Kurkmatolu : (57/56,7/0,3/%0,53) yeni üye, başlangıç tarihi 21/08/2017 , başlagıç kilosu 57, hedef kilosu 50
Simpletofit : (91,5///%) yeni üye, başlangıç tarihi 24/08/2017 , başlangıç kilosu 91,5 , hedef kilosu ?
nes1988mum : (68,1/66,9/1,2/%1,76) yeni üye, başlangıç tarihi 21/08/2017 , başlangıç kilosu 68,1 , hedef kilosu 57
enchanting : (72,4///%) yeni üye, başlangıç tarihi 21/08/2017, başlangıç kilosu 72,4 , hedef kilosu 55
neberuse : (70,6///%) yeni üye, başlangıç tarihi 21/08/2017 , başlangıç kilosu 70,6, hedef kilosu 57
ben geçen hafta listeye girmiştim diye hatırlıyorum ama

Aynen sporun etkisi bayağı büyük bende yapıyorum ama tam düzen tutturamıyorum bir türlü spor salonuna yazılmayı düşüğnüyorum bende

iki hafta var yaklaşık biraz kesin görürsün. Bizim Türk yapısı genelde alt taraf daha kalın oluyor maalesef

Benim diyetten önce sadece göbek sorunum var sanırdım çok zor gidiyor derdim meğer benim sorunumda basenmiş :D çok olmasa da normalim işte :)

Herkese merhaba ! Bu sabahki kilom : 90,7
Persembe günleri spor bakimindan dinlenme gunum, dolayisiyla dün normal seanslarimi yapmadim, ama dag bayir tirmandim, spor yapmistan beter yoruldum :/ Ama olsun, yabani kekik topladik bir suru, kis için onlari bir de kuruttummu.... : ))
Gezmeye gittigimiz için yemek saatlerime de pek aldirmadim, gün içinde yediklerim : Bol karisik sebzeli makarna, mercimek çorbasi, ekmek (el kadar), 1 tane dondurma, çeyrekten biraz fazla kavun, karpuz, elma suyu
Gunluk sporuma baslamadan once diger mesajlari da okuyayim :)

Benim diyetten önce sadece göbek sorunum var sanırdım çok zor gidiyor derdim meğer benim sorunumda basenmiş :KK70: çok olmasa da normalim işte :)
en zor giden yer o basenler off off onun için düzenli çalışmak gerekiyor. Yürüyüşle falan erimiyor. Bölgeyi çalıştırmak önemli. Sende yok artık geçen fotoğrafını koymuştun gayet iyiydi

Herkese merhaba ! Bu sabahki kilom : 90,7
Persembe günleri spor bakimindan dinlenme gunum, dolayisiyla dün normal seanslarimi yapmadim, ama dag bayir tirmandim, spor yapmistan beter yoruldum :/ Ama olsun, yabani kekik topladik bir suru, kis için onlari bir de kuruttummu.... : ))
Gezmeye gittigimiz için yemek saatlerime de pek aldirmadim, gün içinde yediklerim : Bol karisik sebzeli makarna, mercimek çorbasi, ekmek (el kadar), 1 tane dondurma, çeyrekten biraz fazla kavun, karpuz, elma suyu
Gunluk sporuma baslamadan once diger mesajlari da okuyayim :)

Makarna çorba ekmek dondurma biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki :)

Imm kekiğe bayılırım ama

en zor giden yer o basenler off off onun için düzenli çalışmak gerekiyor. Yürüyüşle falan erimiyor. Bölgeyi çalıştırmak önemli. Sende yok artık geçen fotoğrafını koymuştun gayet iyiydi

Whatsappa koyduğum mu hangi fotoğraf :D senin numaran var mıydı bende :)))

Aynen sporun etkisi bayağı büyük bende yapıyorum ama tam düzen tutturamıyorum bir türlü spor salonuna yazılmayı düşüğnüyorum bende
Benim diyetten önce sadece göbek sorunum var sanırdım çok zor gidiyor derdim meğer benim sorunumda basenmiş :KK70: çok olmasa da normalim işte :)

benim göbeğim hiç bi zaman çok olmadı ama ben 56 kilo iken bile basenlerim vardı tabi o zaman hoşuma gidiyordu göbek o zaman taş gibi dümdüz kalça göze batmıyordu ne zaman ki kilo almaya başladım ki hayatım boyunca diyet yapmamış insan ben 72 yi gördüm ilaçlar falan psikolojik yeme bozuklukları o yüzden zor diyet yapıyorum eskiden 1 ekmek yerdim banamısın demezdi şimdi öyle değil

benim göbeğim hiç bi zaman çok olmadı ama ben 56 kilo iken bile basenlerim vardı tabi o zaman hoşuma gidiyordu göbek o zaman taş gibi dümdüz kalça göze batmıyordu ne zaman ki kilo almaya başladım ki hayatım boyunca diyet yapmamış insan ben 72 yi gördüm ilaçlar falan psikolojik yeme bozuklukları o yüzden zor diyet yapıyorum eskiden 1 ekmek yerdim banamısın demezdi şimdi öyle değil

Bende 66ları görene kadar zayıfım derdim hep :D meğerse kendimi kandırmışım :)) şimdi hafiften var kilo olarak çok bi kilom yok ama vücudum düzgün olsun diye ben spora ağırlık vermek istiyorum amacım bu şu anda :)

tamam öyle yapacağım bayramda bile çıkmayı planlıyorum bazen enerjim düşüyor gibi neler yapıyorsunuz

Ben evde kendi kendime bisiklet hareketi yaptığımda oluyor eliptik bisiklete bindiğimde mekikte çekiyorum arada bir ip atlıyorum twister yapıyorum alet yoksa bile yapabilirsin beli müthiş inceltiyor :)

chentiq chentiq yarın malesef diskalifye olucaksın
Bugun kilom 64.2 sahgul. Uzgunum. Diskalifiyw yerine kendi istegi ile ayrildi yazarsaniz sevinirim. Eski mezunlardan olup da diskalifiye yazılmasin. Cunku hic yarışamiyorlar. Simdi benim ixin imkansizmis onu anladim. Belki 5-6 sonra tekrar yarismak isterim.

Gecen hafta icinde cok ozur dilerim. Bildirim yapilacagini tamamen unutmusum.

Back
X