- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 37
yok sporun önemi büyük bunu daha iyi anladım bol hareket etmek lazım benim üst tarafım şuan 38 altım 40 böyle olunca zorlanıyorum o yüzden spor şart banabenim hikaye şöyle canım ben geçen yıllarda burdan mezun olmuştum. 52 kg ile ilk başladığımda burayada gelmeden çook çook önce 75 kg görmüştüm doğum sonrası. Sonra diyetisyen ile baya verdim. Buraya girdim. 52 ile mezun oldum ve sonra bazı sağlık sebepleri ve iştah kontrolü problemleri sonucu 66 kg ma çıkınca hemen ipleri elime aldım. Sanırım 63-64 civarı yine buraya geldim. Anladım ki burası olmadan kontrol zor kaçamak bol oluyor. Şimdi ise aslında 52 kg daki vücut tipimdeyim çünkü bu aralar acayip spor yapıyorum. Spor salonuna gidiyorum. Tartıda 57 olmasına rağmen vücut ve kıyafetlerden belli oluyor 36 beden oluyor bazen bol bile geliyor. o derece :)
ama şu ara çevre baskısı çok hasta mısın miden mi almıyor. Anlatamıyorum pilav makarna börek ekmek yemeyince sağlıksız olmuyorum diye ama bana hasta gözüyle bakıyorlar :))) oda ayrı mesele
Ayy ne uzun yazdım yahu :)
elbise alırken zorlanıyorum şuan bildiğin ara bedenim kardeşimin düğünü var 7 -9 eylül kınada eski elbiselerimden giyecektim hala denemeye cesaretim yok 13 günüm var 64 ü görmem lazım