Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim sana da nasip eder inşCanım bende artış oldu. Ama değerlerim çok düşüktü. 7.79 ile başladı 2 gün sonra 41 e sonraki 2 gün sonra 72 ye yükseldi ama bizim tüp bebek olduğu için doktorum sağlıksız olduğunu devam etmeyeceğini söyledi zaten 10 gün içinde 2 ye düştü. Bence düşünme şimdi kimyasalı falan gönlünü ferah tut Allahın izniyle alacaksın kucağına. İlk kan değerin kaç çıkmıştı?
İnşallah canım. Tüp tedavinse aldığım kiloyu vermeye çalışıyorım. 3 tane dondurulmuşum var bir sonraki transferimde inşallah bende buraya güzel haberleri yazarım. Önemli olan düzenli artış olması. Daha günün geçmemiş çok başında yakalamışsın. Kat ve kat artar inşallah. Bana da yaz mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun.rabbim sana da nasip eder inş
yorum yazdım asşında silindi sanırım anlamadım değerim cumartesi 29,03 tü perşembe yeniliycem
idrar testim çok silikti o koyulaşmaya başladı
tamam yazarım bana dua edin ne olur verirsin kiloları dert etme rabbim sağlık sıhat versin öpüyorum çokİnşallah canım. Tüp tedavinse aldığım kiloyu vermeye çalışıyorım. 3 tane dondurulmuşum var bir sonraki transferimde inşallah bende buraya güzel haberleri yazarım. Önemli olan düzenli artış olması. Daha günün geçmemiş çok başında yakalamışsın. Kat ve kat artar inşallah. Bana da yaz mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :) benm değerim daha düşüktü çok şükür şimdi kucağımda, içini ferah tut.Kızlar Merhaba
sanırım hamileyim :) haftasonu test yaptım evde silik cizgi vardı çok hastaydım biliyorsunuz ilaç içemiyordum en sonunda acile gittim cumartesi işten aldım eşim erken çıkmak zorunda kaldım sanırım varsa bile şuan çok küçük bi kaç gün sonra 2 katlaması gerek dediler
sağlıklı beslenmeye aynı şekilde devam ediyorum ama sanırım artık benim için diyet olmayacak inş artış gösterir de rahatlarım deli gibi heyecanlıyım
mayıstan beri korunmuyorduk ama bayram kardeşimin düğün ve bu hastalık derken bana süpriz oldu eşim de bende hala inanamıyoruz sanırım utrosonda görmeden de inanamıycaz
doğumdan sonra sizinle devam etmek çok isterim teşekkürler herşey için
sevgiler
Rabbim bu kez sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.Canım bende artış oldu. Ama değerlerim çok düşüktü. 7.79 ile başladı 2 gün sonra 41 e sonraki 2 gün sonra 72 ye yükseldi ama bizim tüp bebek olduğu için doktorum sağlıksız olduğunu devam etmeyeceğini söyledi zaten 10 gün içinde 2 ye düştü. Bence düşünme şimdi kimyasalı falan gönlünü ferah tut Allahın izniyle alacaksın kucağına. İlk kan değerin kaç çıkmıştı?
Amin canım. İnşallah bizede nasip olur.Rabbim bu kez sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bende aynı şekildeyim canım bir gün -100 gr görüyorum ertesi gün +300 gr oluyor. evet can sıkıcı bir durum ama yılmak yok. Bu kilolar kimin daha inatçı olduğunu görecek gününü göstericez onlara. Motivasyonunu düşürme benim reglimde 1-2 kg arası oynuyor. Ödemdir o, yola devam.Herkese selamlar
Bugün şaka gibi ama tartıda ilk gün ki kilomu gördüm yani 64 : ((
Regl nedeni ile bu kadar değişir mi acaba çünkü cts sabahı 63.1 olmuştu, lütfen bu ödeme ve şişlik nedeni ile olsun eğer aynı isem benim bu kadar çabam boşa.. hiç anlamı yok demek ki yaptıklarımın.
Resmen düştü motivasyonum.. ama bozmuyorum şu an merak etmeyin bir kaç gün daha devam edeceğim ama gramlar + yönünde ilerlerse hakkaten pes edebilirim
Az kaldı maşallah 6 lara :)Kızlar bugünkü kilom 71.1
6 lari görünce kesin ağlarım ben canım hiç 6 lari gördüğümü hatırlamıyorumAz kaldı maşallah 6 lara :)
şuan içime nasıl su serpildi var ya iyiki yazdım canım çok sağolHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :) benm değerim daha düşüktü çok şükür şimdi kucağımda, içini ferah tut.
Çok güzel canım afiyet olsungünaydın kızlar, hayırlı haftalarınız olsun... dünki menümü paylaşıyorum;
sabah:
domates - salatalık- sucuklu yumurta-peynir-az kaşar peynir-zeytin-2 dilim çavdar ekmeği-1 bardak şekersiz siyah çay
ara: 1 ad armut
akşam: 2 dilim biftek - yoğurt - salata
spor: jillian 30 day shared 30 dakika
spordan sonra : laktozsuz süt 1 bardak
su: 2 lt
Canım çok sevindim hayırlısı olsunKızlar Merhaba
sanırım hamileyim :) haftasonu test yaptım evde silik cizgi vardı çok hastaydım biliyorsunuz ilaç içemiyordum en sonunda acile gittim cumartesi işten aldım eşim erken çıkmak zorunda kaldım sanırım varsa bile şuan çok küçük bi kaç gün sonra 2 katlaması gerek dediler
sağlıklı beslenmeye aynı şekilde devam ediyorum ama sanırım artık benim için diyet olmayacak inş artış gösterir de rahatlarım deli gibi heyecanlıyım
mayıstan beri korunmuyorduk ama bayram kardeşimin düğün ve bu hastalık derken bana süpriz oldu eşim de bende hala inanamıyoruz sanırım utrosonda görmeden de inanamıycaz
doğumdan sonra sizinle devam etmek çok isterim teşekkürler herşey için
sevgiler
Canım rabbim sanada inşallah nasip ederÇok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizimde bir kimyasalla sonuçlanan tüp bebel tedavimiz var Allah bizede nasip eder inşallah.
Çok geçmiş olsun canım doktor izin vermiyorsa yapacak bişey yokGünaydın kızlar dün akşam saat 10 civarında şiddetli baş dönmesi yüzünden hastaneye gittim kan testi yaptırdık tansiyonumu ölçtük 500 mg bir serum taktılar sonuçları almaya gittigimizde doktor kansızlık ve tansiyon düşüklüğü olduğunu söyledi diyet yaptığımı söyleyince sen diyet yapamazsın dedi şu an moralim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorumeşimde bunları duyunca kendini öldürmeyemi niyetlisin dedi diyet yapmamı istemiyor doktor birkaç kan yapıcı ilaç verdi onlar bittince yine başlamayı düşünüyorum şimdilik kendinize iyi bakın. Sevgililer
Aynen öyle canım hayat akıp gidiyorGünaydın kızlar..
Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun herkes için.
Oğluş bu yıl anaokullu...
Ne zaman doğdu ,büyüdü ve okullu oldu bilmiyorum... Ah zaman ,çok zalimsin..
Yoğun bir hafta sonu geçirdim.
Bu sabah doğum sonrası ilk adetimi gördüm.
8 ay oldu doğum yapalı.
Kilom 82.5.
Moral bozmak yokHerkese selamlar
Bugün şaka gibi ama tartıda ilk gün ki kilomu gördüm yani 64 : ((
Regl nedeni ile bu kadar değişir mi acaba çünkü cts sabahı 63.1 olmuştu, lütfen bu ödeme ve şişlik nedeni ile olsun eğer aynı isem benim bu kadar çabam boşa.. hiç anlamı yok demek ki yaptıklarımın.
Resmen düştü motivasyonum.. ama bozmuyorum şu an merak etmeyin bir kaç gün daha devam edeceğim ama gramlar + yönünde ilerlerse hakkaten pes edebilirim
Sağol canım Allah razı olsun zaten tedavi amaçlı tekrar doktora gidecem bu konuyu da görüşürümÇok geçmiş olsun canım doktor izin vermiyorsa yapacak bişey yok
Tavsiyem bir diyetisyen eşliğinde aç kalmadan zayıflayabilirsin