• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar dün diyetimi uygulayamadim. Dün kahvaltıdan sonra evde öğlen canım birsey istemedi. Akşamüstü bir şekersiz çay ile simit yedim. (Dun 4 saat kadar kuafordeydim.) Aksamda misafir vardı eşim balık kızartması istedi.ama çok az yağda kizarttim hafifti. Fakat dün 8000 adım atmışım bayağı yürüdüm. Dün 2lt su icmisimdir.
Bugunde hastanede tahlil yaptırıyorum şu an sabah kahvaltısı yapamadım bu yüzden. Hastanede yemek getirdiler şimdi onları yedim. Neyseki benim diyet yemeklerime uygundu. Şimdilik hastanedeyim isim uzun sürecek galiba kan sonuçlarına göre kan serumu takılacak. Neyse kızlar görüşürüz kendinize iyi bakın
Geçmiş olsun canım, umarım ciddi bişey yoktur. Dikkat et kendine sağlık olsun da gerisi halledilir inşallah.

Eveeett ben de menümü yazayım.
07.00 kahvaltı 1 dlm çoktahıllı ekmek 1 kk beyaz peynir 3 siyah zeytin salatalık domates
9.30 ara 1 kase şekersiz elma kompostosu
12.30 öğle 3 yk bulgur pilavı 3 yk yoğurt 1 kase salata
15.00 ara 1 kase şekersiZ elma kompostosu
17.30 ara 10 siyah kuru üzüm
Akşam 19.30 ızgara balık salata yicem. Protein ve sebze meyve ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama tavuk sevmiyorum daha doğrusu bu ara yiyemiyorum. o yüzden et, balık, yumurta ve yoğurt tercih ediyorum. 2 kase komposto çok görünüyor ama toplamda 2 bardak su 1 elma ve 2 çubuk tarçından ibaret :)
Su şimdilik 3.5 lt ve yarım saat yürüyüş.

Selam kızlar dün diyetimi uygulayamadim. Dün kahvaltıdan sonra evde öğlen canım birsey istemedi. Akşamüstü bir şekersiz çay ile simit yedim. (Dun 4 saat kadar kuafordeydim.) Aksamda misafir vardı eşim balık kızartması istedi.ama çok az yağda kizarttim hafifti. Fakat dün 8000 adım atmışım bayağı yürüdüm. Dün 2lt su icmisimdir.
Bugunde hastanede tahlil yaptırıyorum şu an sabah kahvaltısı yapamadım bu yüzden. Hastanede yemek getirdiler şimdi onları yedim. Neyseki benim diyet yemeklerime uygundu. Şimdilik hastanedeyim isim uzun sürecek galiba kan sonuçlarına göre kan serumu takılacak. Neyse kızlar görüşürüz kendinize iyi bakın
gecmis olsun canim kansizlik mi vardi?

Herkese merhaba..
Bugün ki menüm
Sabah iki dilim çavdar ekmeğiyle beyaz peynirli tost domates salatalık
Öğlen barbunya pilaki yogurt salata
Akşam bir kase corba birer tabak saksuka ve et sote
Bir haftadir tatlı isteğine bir türlü engel olamıyorum her gün azar azar çikolata dondurma derken bugün aralarda iki fincan kahveyle ikişer dilim kek yedim :(

Dün ki menüm arkadaşlar
Kahvaltı
1 kk peynir
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta

Öğle
Yoğurt çorbası
2 yk kurufasulye
5 adet Brüksel lahanası
Salata

akşam
1 sade omlet
2 Yeşil biber
3 adet grisini
yeşil çay

2,5 lt su malesef spor yapamadım eve geç geldim yoğun bir gündü :(

Günaydın kızlar; hemen dün ki menümü paylaşıyorum,

sabah: domates-salatalık-kapya biber-paynir-zetin-ceviz-şekersiz yeşil çay

öğlen: etli taze fasulye - salata- ayran

akşam : ton balıklı salata

spor: 30 dakika kangoo jumps - 15 dk karın hareketleri ve 5 km yürüyüş

su: 2 lt

Geçmiş olsun canım, umarım ciddi bişey yoktur. Dikkat et kendine sağlık olsun da gerisi halledilir inşallah.
Sağol canım. Bir sürü rahatsızlık var bende troid, insülin direnci,kansızlık, karaciğer yağlanması daha birsürü şey. Doktor iyi idare ediyorsun dedi.

Günaydın kızlar. Dünün menüsünü paylaşayım .

Sabah :
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates / salatalık
2 dilim ekmek

Ara
1 salkım beyaz üzüm

Öğlen
1 bardak süt
1 ev yapımı poğaça

Ara
2-3 kaşık yoğurt