• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınlarrr ; Bol enerji dolu sağlıklı bir gün diliyorum herkese :)
Dün ki menüm ;
Kahvaltı ; 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin, 1 salatalık, 1 domates,1 haşlanmış yumurta
Öğle; Menemen, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam ; Yulaf ve yoğurt içine az nektari ve üzüm doğrayarak tükettim.
2,5 lt su , Aralarda kayısı,ceviz
35 dk Eliptik , spor sonrası da tarçınlı süt

kızlar günaydın; utanarak dünki menümü yazıyorum :110:

sabah : klasik kahavaltım (peynir,zeytin,domates,salatalık,ceviz)

öğle:
4 ad çıtır tavuk kanat
2 yk bulgur pilavı
3yk semiz otu salatası

akşam:
mevsim salata
patates kızartması :KK42:
ayran

gün içimde 2 fincan şekersiz türk kahvesi

1 ad armut

2 lt su

50 dk yürüyüş

sabah:
1 ufak dilim peynir, 1 ceviz, 6 siyah zeytin 1 çay barkağı açık şekersiz çay 1 dilim ekmek
öğlen:
domates ,salatalık, yumurta ,peynir, 2 dilim ekmek, 1 çay barkağı açık şekersiz çay
akşam:
1 karnıyarık bir kase yoğurt iki kaşık makarna :kızgın:

Günaydın herkese.. dün ki menü
Sabah haslanmis yumurta peynir zeytin domates salatalık biber
Öğlen bir kase corba 6 kaşık bulgur pilavı ayran
Akşam bir porsiyon köfte salata
2lt su
1 saat de yüzme
Yüzmeden 22.30 gibi geldiğim de kendimi biraz aç hissettim bir bardak sütlü kahve yanında da bir muz yedim :( :(
Arkadaşlar ben bu durumun önüne geçemiyorum ya bir şey aklıma gelince yemeden duramıyorum bunu aşamadim mesela dün akşam yüzme sonrası geldiğim de yatıp uyuyabilecekken ben o kahveyle muzu yemeden uyumadım bu tarz şeyleri çok sık yapıyorum :(

2lt su
1 saat de yüzme
Yüzmeden 22.30 gibi geldiğim de kendimi biraz aç hissettim bir bardak sütlü kahve yanında da bir muz yedim :KK43: :KK43:
Arkadaşlar ben bu durumun önüne geçemiyorum ya bir şey aklıma gelince yemeden duramıyorum bunu aşamadim mesela dün akşam yüzme sonrası geldiğim de yatıp uyuyabilecekken ben o kahveyle muzu yemeden uyumadım bu tarz şeyleri çok sık yapıyorum :KK43:
diyetisyenim böyle durumlarda yeşil çay tarçınlı çay veya biraz ceviz tavsiye etmişti bana sende bi dene istersen tokluk hissi veriyomuş.

İnşallah canım bi de hastalık olursa fena:eek: zaten büyük kızım anaokuluna alışamıyor hergün ağlıyor gitmem diye...4 yaşında zorunlu değil ama çok hevesliydi bi de bakıcıda durmaz artık sürekli aktivite oyun istiyor bebek de olunca...ama yoruyor bu ara. İşe dönünce ne olacak bakalımo_Obu aralar çalışan anne olmaktan nefret ediyorum...

2lt su
1 saat de yüzme
Yüzmeden 22.30 gibi geldiğim de kendimi biraz aç hissettim bir bardak sütlü kahve yanında da bir muz yedim :KK43: :KK43:
Arkadaşlar ben bu durumun önüne geçemiyorum ya bir şey aklıma gelince yemeden duramıyorum bunu aşamadim mesela dün akşam yüzme sonrası geldiğim de yatıp uyuyabilecekken ben o kahveyle muzu yemeden uyumadım bu tarz şeyleri çok sık yapıyorum :KK43:
Gece atıştırması dışında bence mükemmel :) yemek istediğin şeyi kokla 1 bardak su iç yemezsen ne kaybedeceğini düşün ve 20 dk bekle. Bende işe yarıyor ama arkadaşın tarçınlı çay önerisi de çok yerinde.

diyetisyenim böyle durumlarda yeşil çay tarçınlı çay veya biraz ceviz tavsiye etmişti bana sende bi dene istersen tokluk hissi veriyomuş.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim tavsiyen için denicem bunları :)

Gece atıştırması dışında bence mükemmel :) yemek istediğin şeyi kokla 1 bardak su iç yemezsen ne kaybedeceğini düşün ve 20 dk bekle. Bende işe yarıyor ama arkadaşın tarçınlı çay önerisi de çok yerinde.
Teşekkür ederim çayı denicem mutlaka bu fikir de hoşuma gitti tüm günü sorunsuz geçirip geceyi böyle kapatmak hiç hoş olmuyor gerçekten

Teşekkür ederim çayı denicem mutlaka bu fikir de hoşuma gitti tüm günü sorunsuz geçirip geceyi böyle kapatmak hiç hoş olmuyor gerçekten

Bir de şöyle düşün canım sporla vücudunda onca kalori attın efor sarfettin ve dönüp o çabanın yarısını çöpe attın gibi..
Bunu biraz sanata benzetip düşünmek belki keyifli olabilir, saatlerce uğraşıp bir resim çiziyorsun şahane bir manzara, ya da süper fit bir kadın profili :) sonra bir anda o enfes tablonun üzerine bir bardak muzlu süt dökülüyor ve sil baştan tekrar başlamak zorunda kalıyorsun.. Can yakıcı olurdu öyle deil mi..
Öpüyorum sevgiler..

Hanımlar daha önce bahsetmiştim size Aspir yağı ve Çrek otu yağı sipariş ettim diye, az önce elime ulaştı bugün itibari ile başlıyorum , kullanan ve faydasını gören çok kişiye tanık oldum inşallah etkisini görüp sizlere de tavsiye edeceğim
Görsellerini de paylaşıyorum, Eki Görüntüle 2046722
yağlar.webp

Eklentiler

• yağlar.webp
    yağlar.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 32
Selam kızlar gece girebildim ancak
Babannemi çıkardık hastaneden eve gelince ateşlendi bütün gün onunla uğraştık baya yaşlı oldugu için hastanede de çok tutmuyorlar rabbim çektirmesin yaşlılık çok zor gerçekten
Şimdi uyuyor rahatladı baya ama anı anını tutmuyor eve gidicem gideniyorum içim rahat etmiyor yarın daha iyi olursa dönücem evime inşallh
Çok gecmis olsun canim

Hanımlar daha önce bahsetmiştim size Aspir yağı ve Çrek otu yağı sipariş ettim diye, az önce elime ulaştı bugün itibari ile başlıyorum , kullanan ve faydasını gören çok kişiye tanık oldum inşallah etkisini görüp sizlere de tavsiye edeceğim
Görsellerini de paylaşıyorum, Eki Görüntüle 2046722 Eki Görüntüle 2046724
canim corekotu yagi nasil kullaniliyor ve zayiflamada ne gibi etkisi oluyor? paylasirsan sevinirim

Selam arkadaşlar. Ben dünkü menümü paylaşayım.
Sabah: 1 kk beyaz peynir, 5-6 tane yeşil zeytin, 2 tane salatalık ve 2 dilim kepekli ekmek
Ben sabah ara öğünü genelde yapmıyorum çünkü işyerinde yemek saati 12.00 de başlıyor.
Öğle çorba, sebzeli tavuklu patlıcan yemeği, yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 16.00 da yarım salkım beyaz üzüm ve 3 tam ceviz
Akşam (zurnanın zırt dediği yer) malesef 2 adet marul ile birlikte lahmacun. Kızım yemek isteyince bende dayanamadım. Ama sonra sadece şekersiz çay içtim. Hareket ettim evi süpürdüm. Midem rahatsız olmuştu. Bin pişmanım onu yediğime.
2 lt şu içtim.
Gündüz 40dk yürüdüm.

Ama bugünden itibaren kesinlikle yasaklı yiyecekler yok

Back
X