• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam arkadaşlar. Ben dünkü menümü paylaşayım.
Sabah: 1 kk beyaz peynir, 5-6 tane yeşil zeytin, 2 tane salatalık ve 2 dilim kepekli ekmek
Ben sabah ara öğünü genelde yapmıyorum çünkü işyerinde yemek saati 12.00 de başlıyor.
Öğle çorba, sebzeli tavuklu patlıcan yemeği, yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 16.00 da yarım salkım beyaz üzüm ve 3 tam ceviz
Akşam (zurnanın zırt dediği yer) malesef 2 adet marul ile birlikte lahmacun. Kızım yemek isteyince bende dayanamadım. Ama sonra sadece şekersiz çay içtim. Hareket ettim evi süpürdüm. Midem rahatsız olmuştu. Bin pişmanım onu yediğime.
2 lt şu içtim.
Gündüz 40dk yürüdüm.

Ama bugünden itibaren kesinlikle yasaklı yiyecekler yok
Evet akşam dışında çok güzel :) akşam da yine kabul edilebilir bence belki miktarı azaltsan daha iyi olurdu.sonuçta yanlış bilmiyorsam vücut alınan fazla enerjiyi hemen yağa dönüştürmüyor yakmak için 24 saat bekliyor. Bugün daha fazla protein ve su tüketirsen sorun olmaz sanki :)

Canım tam olarak ne işe yarıyor? Ödemmi atıyor?

Canım aslında ASPİR YAĞI özeti direkt yağları parçalayıp vücuttan hızla atılmasını sağlıyor, detayları
Aspir yağı ile zayıflama konusunda şimdiye kadar kaydedemediğiniz bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Aspir yağı doymamış yağ asitleri bakımından doymamış bir özelliğe sahiptir. Doymamış yağ asitleri ise yapısı sayesinde vücuttaki yağları azaltmada yardımcı olacaktır. Aslında bu özellik ne yapar yani aspir bitkisi neler yapar da yağlar yanar? Aspir yağı, vücutta büyük parçalar halinde bulunan yağların küçük parçalara ayrılmasına neden olur. Küçük yağ parçaları da önceki hallerine göre vücutta daha kolay yakılırlar ve vücuttan daha kolay atılırlar.
Aspir yağının tek faydası zayıflatması değildir, aynı zamanda sağlığımıza da çok faydalı olacaktır. Gün boyu dinç olmanızı sağlar, midenizi arındırır ve güçlendirir.
Kahvaltıdan, öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden yarım saat önce bir yemek kaşığı aspir yağını tüketmeniz gerekiyor. Aspir yağı zayıflamak için harika bir tariftir fakat yemeklerde ne yiyeceğiniz de oldukça önemlidir. Diyet yapıyormuşçasına bir menüye gerek yok fakat zayıflayacağım zaten diye de rahat rahat yemek yememelisiniz. İşte bu ince çizgi çok önemli. Zayıflamanın mantığı karbonhidratı kesmekten geçer, bu yöntemle tamamen bırakın demiyoruz ama karbonhidrat içeren gıdaları yavaş yavaş azaltın. Daha çok sebze ağırlıklı ve et ağırlıklı yemekleri tercih edin.
Bol sıvı almak da aspir yağının etkisini hızlandıracaktır. Günde en az 2 litre su tüketin. Çayı kahveyi ise şekersiz tüketin.
Bunları harfiyen uygularsanız zaten matabolizmanızın hızlandığını ve zayıflamaya başladığınızı göreceksiniz ( ben günde iki kez birer tatlı kaşığı şeklinde tüketmeyi planlıyorum eş zamanlı çörek otu yağı da 1 çay kaşığı şeklinde )

canim corekotu yagi nasil kullaniliyor ve zayiflamada ne gibi etkisi oluyor? paylasirsan sevinirim

Tabi ki paylaşırım canım; Çörek otunun bilinen en büyük etkisi iştahı kapatması ve sindirim kolaylığı Detaylarda ise şöyle ;

Çörek otunun faydalarından biriside zayıflamaya yardımcı olmasıdır. Bunun için çörek otunu veya yağını kahvaltı ve yemeklerden bir saat önce bir çay kaşığı miktarında bir bardak su ile yutmalısınız. Çörekotu yağını yüzde yüz saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım olarak tercih edin. Çörek otu fazla kiloları olan kişilerin iştahını azaltabilir. Daha çabuk doyma hissi oluşturur. Bu şekilde zayıflamanıza yardımcı olur.
Ben Aspir yağı ile birlikte tüketeceğim bu şekilde daha etkili olduğunu biliyorum
Faydalarını gördükçe de inşallah sizlerle paylaşmaya devam edeceğim

Evet akşam dışında çok güzel :) akşam da yine kabul edilebilir bence belki miktarı azaltsan daha iyi olurdu.sonuçta yanlış bilmiyorsam vücut alınan fazla enerjiyi hemen yağa dönüştürmüyor yakmak için 24 saat bekliyor. Bugün daha fazla protein ve su tüketirsen sorun olmaz sanki :)
Aynen o şekilde yaptım bugün canım

@yuksekokceler_2016 canım şimdi spordan geldim. Sordum senin için. Daha önce ataşehirde şube varmış ama kapanmış. Anadolu yakasında kangoo dersleri veren merkez yokmuş. Ama spor salonlarında grup dersleri olarak yapanlar olabilirmiş ama bildikleri bi yer yokmuş. Pek yardımcı olamadım sanırım :110:

@yuksekokceler_2016 canım şimdi spordan geldim. Sordum senin için. Daha önce ataşehirde şube varmış ama kapanmış. Anadolu yakasında kangoo dersleri veren merkez yokmuş. Ama spor salonlarında grup dersleri olarak yapanlar olabilirmiş ama bildikleri bi yer yokmuş. Pek yardımcı olamadım sanırım :110:

Olsun canım yine de uğraştın çok teşekkür ederim bende zumbaya falan başlarım gibi görünüyor eve en yakın merkezde pilates zumba falan var çünkü

Bugün ki menüm ;
Klasik kahvaltı ( yumurta peynir zeytin salatalık domates miktarlar ayarında )
Öğlen ( işyerinde hep cız yemekler vardı o nedenle biraz sert geçti ) sadece 1 yeşil elma ve yanında yoğurt
Ara ceviz günkurusu
Akşam köfte ızgara ; yeşil biber ve ayran
3 lt su; 25 dk eliptik

Herkese iyi geceler

Selam kızlarr evime geldim şükür
Bir duş aldım aferin içip yatıcam başım zonkluyo boğazlarım ağrıyo
Yarın tartıdan önceki son gün lütfen en hafif şekilde beslenelim
Seviyorum sizi yarın tüm gün sizinleyim inşallah

@20_KELEBEK C Ciftligininhanimi
Kızlar geçmedimi yoğunluk nerelerdesiniz
Kaptanım kusura bakmayın gerçekten okul o kadar yoğun başladı ki telefonu elime bile alamıyorum gün içinde . Bi kaç gündür de arkadaşlarımla görüşüyorum aksamları. Sabah 6 da kalkicam eve geç geldim ama gözümden uyku akmasına rağmen kahvaltımı,öğle yemeğimi ve ara öğünümü hazırladım. Vakitsizlikten agzima tıkıstırarak yesem de asla sağlıksız şeylere yönelmiyorum :)

Iyi geceler kızlar:) bugün ki menüm
Sabah
1 sb süt+3 yk yulaf+1 yk kakao dan yulaf lapası
1 minik muz
1 minik havuç
Öğle
6 yk taze fasulye
Ara
9 çiğ badem
1/2 seftali
1/2 elma
Akşam
4 ızgara köfte
Bol Salata
1 sb ayran
Su 2-2.5 lt arası spor yok ama 15 bin adım attım.

Ben de fırsat bulmuşken menümü yazayım :)
07.00 kahvaltı 1 dilim çoktahıllı ekmek, 1 parça omlet, 1 kk kaşar, 1 kk beyaz peynir, 2 ceviz
11.00 ara 15 çiğ fındık, 1 fincan emziren anne çayı (200 ml i 36 kalori)
13.00 öğle 5yk bulgur pilavı, 6 yk ıspanak yemeği
15.30 ara 1 Medine hurması, 2 ceviz
19.00 2 yumurtalı ıspanaklı omlet, 1 fincan emziren anne çayı
Su 4.2 lt 2 fincan rezene çayı. 20dk yürüyüş.

Günaydin herkese.. dün ki menüm
Sabah; klasik haslanmis yumurta peynir zeytin domates salatalık biber
Öğlen; 1kase çorba 4 tane mercimek köftesi Yesillik ayran
Ara; 1 bardak kahve yanında 2hurma 2kuru kayisi 7 tane çiğ badem
Aksam yemegi icin arkadaslarima gitmistim onlarda bol mayonezli garnitürlü makarna salatasi,kurabiye,peynirli patatesli minik minik poğaçalar,çerez,cips olan bir masa hazırlamışlar kendimi cok zor tuttum yaa bol cay ictim bir peynirli poğaça ve bir tane de kurabiyeden yedim :(
3lt su içtim 1 saat de yuruyus yaptım.

Günaydın kızlar; hemen menümü paylaşıyorum

sabah : klasik kahvaltım

öğlen :
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim börek :110:

akşam:

1 kase mercimek çorbası
1 kase yeşil salata

su : 2 lt

spor: 45 dk kangoo jumps
45 dk yürüyüş ( börek yediğim için kendime cezam)

Günaydın kızlar; hemen menümü paylaşıyorum

sabah : klasik kahvaltım

öğlen :
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim börek :110:

akşam:

1 kase mercimek çorbası
1 kase yeşil salata

su : 2 lt

spor: 45 dk kangoo jumps
45 dk yürüyüş ( börek yediğim için kendime cezam)
Börek cezanı kendin kesmişsin canım gayet güzel

Günaydin herkese.. dün ki menüm
Sabah; klasik haslanmis yumurta peynir zeytin domates salatalık biber
Öğlen; 1kase çorba 4 tane mercimek köftesi Yesillik ayran
Ara; 1 bardak kahve yanında 2hurma 2kuru kayisi 7 tane çiğ badem
Aksam yemegi icin arkadaslarima gitmistim onlarda bol mayonezli garnitürlü makarna salatasi,kurabiye,peynirli patatesli minik minik poğaçalar,çerez,cips olan bir masa hazırlamışlar kendimi cok zor tuttum yaa bol cay ictim bir peynirli poğaça ve bir tane de kurabiyeden yedim :KK43:
3lt su içtim 1 saat de yuruyus yaptım.
Canım gene iyi tutmussun kendini sporunda var yakmıssındır inşallah

Ben de fırsat bulmuşken menümü yazayım :)
07.00 kahvaltı 1 dilim çoktahıllı ekmek, 1 parça omlet, 1 kk kaşar, 1 kk beyaz peynir, 2 ceviz
11.00 ara 15 çiğ fındık, 1 fincan emziren anne çayı (200 ml i 36 kalori)
13.00 öğle 5yk bulgur pilavı, 6 yk ıspanak yemeği
15.30 ara 1 Medine hurması, 2 ceviz
19.00 2 yumurtalı ıspanaklı omlet, 1 fincan emziren anne çayı
Su 4.2 lt 2 fincan rezene çayı. 20dk yürüyüş.
Çok güzel canım afiyet olsun bol bol süt olsun

Back
X