Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VarimmmmmmF fahriyeaba kuzum bende tam bugun başladım 72,5 kiloyla varmısın yarışaa
Bence cok iyiii olur saldikkk yoksaaaKızlar iki yarış yapalım mı eşleyim ikişerli
Akşama çorba ve yoğurt az gelmiştir belki. Son ara öğünde miktar biraz fazla olmuş malum kuru meyvelerin şeker oranı fazla.Merhaba herkese..bugün çok iyi başladım aslında ama sonunu pek de iyi getiremedim maalesef..
Sabah 8 gibi peynir zeytin yeşil-kırmızı biber ve bol yesillikli bir kahvaltı yaptım
10 gibi bir fincan sekersiz kahve ve 2hurma yedim
öğlen 6yk kabak yemeği (pirinçliydi onları ayıklamaya calistim) ve 1 bardak ayran ictim
16.30 gibi bir muz yedim
19.30 da bir kase mercimek çorbası ve 4yk yogurt yedim gün içinde 2.5lt de su içtim.
Bitti mi peki? tabi ki hayır..az once kahvenin yaninda yerim belki diye tabaga hazirladigim bir bisküvi iki hurma iki kuru kayısı 4 tane de çiğ bademi resmen yuttum ustune de kahveyi iciyorum şuanda :/
Akşam yemeğini ne kadar iyi yesem de illa bir iki saat sonra tatlı bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum bir kaç gündür diye bir de böyle deneyeyim dedim ama akşam yemeğinden önce gün içinde tüketmeye çalışıcam artık son ogun icin cok fazla haklısınAkşama çorba ve yoğurt az gelmiştir belki. Son ara öğünde miktar biraz fazla olmuş malum kuru meyvelerin şeker oranı fazla.
Bende regli olmuştum ve tartıda hiç değişim görmeyince motivasyonum yerle bir oldu. Bugün reglimin 3. Günü . Dün 65.3 dü bugün 64.5. Ödem bile olsa bu eksiler çok mutlu etti beni.Arkadaşlar Günaydın. Dün 85.4 çıkmıştım bugün tartildim 84.00 çıktı. Regl olduğum için sanırım ödem de gidiyor. Insanin kilosu yavaş yavaş düşünce gerçekten mutlu oluyor.
Canım son yediklerine kadar gayet güzelMerhaba herkese..bugün çok iyi başladım aslında ama sonunu pek de iyi getiremedim maalesef..
Sabah 8 gibi peynir zeytin yeşil-kırmızı biber ve bol yesillikli bir kahvaltı yaptım
10 gibi bir fincan sekersiz kahve ve 2hurma yedim
öğlen 6yk kabak yemeği (pirinçliydi onları ayıklamaya calistim) ve 1 bardak ayran ictim
16.30 gibi bir muz yedim
19.30 da bir kase mercimek çorbası ve 4yk yogurt yedim gün içinde 2.5lt de su içtim.
Bitti mi peki? tabi ki hayır..az once kahvenin yaninda yerim belki diye tabaga hazirladigim bir bisküvi iki hurma iki kuru kayısı 4 tane de çiğ bademi resmen yuttum ustune de kahveyi iciyorum şuanda :/
Aynen canım regliden hadi bakalım haftaya süper bir giriş yapın listeyeArkadaşlar Günaydın. Dün 85.4 çıkmıştım bugün tartildim 84.00 çıktı. Regl olduğum için sanırım ödem de gidiyor. Insanin kilosu yavaş yavaş düşünce gerçekten mutlu oluyor.
Canım kabak çekirdeği baya yağlı kalorili diyet sürecinde pek tercih etme normal çekirdekte tuzlu ödem yaparGünaydın kızlar dünkü menümü yazmayı unutmuşum hemen bildiriyorum. Sabah: domates- salatalık- peynir- zeytin- haşlanmış yumurta - ceviz- taze sıkılmış portakal suyu. Öğlen : 2 kaşık patlıcan yemeği - mevsim salata- ayran. Akşam: çorba - yoğurt. Spor: 45 dk kangoo jumps Su : 2 lt. Spordan sonra çok acıkmıştım kepek ekmeğine tost yedim ve süt içtim. En kötüsünü sona sakladım 1 avuç kabak çekirdeği![]()