• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba herkese..bugün çok iyi başladım aslında ama sonunu pek de iyi getiremedim maalesef..
Sabah 8 gibi peynir zeytin yeşil-kırmızı biber ve bol yesillikli bir kahvaltı yaptım
10 gibi bir fincan sekersiz kahve ve 2hurma yedim
öğlen 6yk kabak yemeği (pirinçliydi onları ayıklamaya calistim) ve 1 bardak ayran ictim
16.30 gibi bir muz yedim
19.30 da bir kase mercimek çorbası ve 4yk yogurt yedim gün içinde 2.5lt de su içtim.
Bitti mi peki? tabi ki hayır..az once kahvenin yaninda yerim belki diye tabaga hazirladigim bir bisküvi iki hurma iki kuru kayısı 4 tane de çiğ bademi resmen yuttum ustune de kahveyi iciyorum şuanda :/

sahgull sahgull nasıl olacak 2 şerli grup
Bugünkü menüm
Sabah 8.15 beyaz peynir, salatalık, cok az erik marmeladı, 5-6 adet yeşil zeytin ve 1 tb ekmeği
Ara 10.30 1 hurma
Öğle 13.00 te 3-4 çatal saç kavurma ve ayran
Ara 1 mayhoş elma 3 tam ceviz ce 3- 4 tane çiğ badem
Akşam biraz geç oldu eve geç geldim trafik malum yemek falan yapınca geç yedim 20.30-21.00 arası
1 kase yayla çorbası ve yarım tabak limonlu karnabahar yemeği
2,5 lt su
Bugün fazla yürüyüş yapamadım 20dk falan

Merhaba herkese..bugün çok iyi başladım aslında ama sonunu pek de iyi getiremedim maalesef..
Sabah 8 gibi peynir zeytin yeşil-kırmızı biber ve bol yesillikli bir kahvaltı yaptım
öğlen 6yk kabak yemeği (pirinçliydi onları ayıklamaya calistim) ve 1 bardak ayran ictim
16.30 gibi bir muz yedim
19.30 da bir kase mercimek çorbası ve 4yk yogurt yedim gün içinde 2.5lt de su içtim.
Bitti mi peki? tabi ki hayır..az once kahvenin yaninda yerim belki diye tabaga hazirladigim bir bisküvi iki hurma iki kuru kayısı 4 tane de çiğ bademi resmen yuttum ustune de kahveyi iciyorum şuanda :/
Akşama çorba ve yoğurt az gelmiştir belki. Son ara öğünde miktar biraz fazla olmuş malum kuru meyvelerin şeker oranı fazla.

Akşama çorba ve yoğurt az gelmiştir belki. Son ara öğünde miktar biraz fazla olmuş malum kuru meyvelerin şeker oranı fazla.
Akşam yemeğini ne kadar iyi yesem de illa bir iki saat sonra tatlı bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum bir kaç gündür diye bir de böyle deneyeyim dedim ama akşam yemeğinden önce gün içinde tüketmeye çalışıcam artık son ogun icin cok fazla haklısın

Günaydın kızlar dünkü menümü yazmayı unutmuşum hemen bildiriyorum. Sabah: domates- salatalık- peynir- zeytin- haşlanmış yumurta - ceviz- taze sıkılmış portakal suyu. Öğlen : 2 kaşık patlıcan yemeği - mevsim salata- ayran. Akşam: çorba - yoğurt. Spor: 45 dk kangoo jumps Su : 2 lt. Spordan sonra çok acıkmıştım kepek ekmeğine tost yedim ve süt içtim. En kötüsünü sona sakladım 1 avuç kabak çekirdeği :işsiz:

Arkadaşlar Günaydın. Dün 85.4 çıkmıştım bugün tartildim 84.00 çıktı. Regl olduğum için sanırım ödem de gidiyor. Insanin kilosu yavaş yavaş düşünce gerçekten mutlu oluyor.
Bende regli olmuştum ve tartıda hiç değişim görmeyince motivasyonum yerle bir oldu. Bugün reglimin 3. Günü . Dün 65.3 dü bugün 64.5. Ödem bile olsa bu eksiler çok mutlu etti beni.

16.30 gibi bir muz yedim
Canım son yediklerine kadar gayet güzel
Durduk yere birsürü kalori almıssın en azından sadece birini ye 1 tane hurma yada kuru kayısı yada bademleri hepsini birden yemen kalori bombası

Günaydın kızlar dünkü menümü yazmayı unutmuşum hemen bildiriyorum. Sabah: domates- salatalık- peynir- zeytin- haşlanmış yumurta - ceviz- taze sıkılmış portakal suyu. Öğlen : 2 kaşık patlıcan yemeği - mevsim salata- ayran. Akşam: çorba - yoğurt. Spor: 45 dk kangoo jumps Su : 2 lt. Spordan sonra çok acıkmıştım kepek ekmeğine tost yedim ve süt içtim. En kötüsünü sona sakladım 1 avuç kabak çekirdeği :işsiz:
Canım kabak çekirdeği baya yağlı kalorili diyet sürecinde pek tercih etme normal çekirdekte tuzlu ödem yapar

Back
X