- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menün harika canımBen de menümü yazayım o zaman...
06.00Uyanınca (eşim evde olunca kahvaltı gecikiyor ) 2 kuru incir, 5 çiğ fındık
09.30 kahvaltı 4yk menemen, 2 ceviz, 1 kk kaşar, 1 kk beyaz peynir, salatalık
14.00 öğle 2yk bulgur pilavı, 6yk et sote, salata
19.00 akşam ızgara balık, bol salata.
Su 4 lt 1 fincan rezene çayı. 15 dk bisiklet .
Çok gecmis olsun canim?Spor yapamadım eşim rahatsız iki gündür onunla uğrasıyorum bende çok iyi sayılmam havalardan sanırım salgın var çoğu kişiden duydum ishal mide bulantısı halsizlik
Erkeklerin hastalığıda çekilmiyor naz niyaz
Hayırlısıyla pazartesi işe başlıycak bende sporuma başlarım
Sağolasın canımÇok gecmis olsun canim?
Canım niye inanmayalım hayırdır alışveriş falan mıBugün belki inanmayacaksiniz ama tam 9 saat ayaktaydim ve ustune 1 saat 15 dk yurudum spir olsun diye. Ayaklrmi hissetmiyorum;(
Teşekkür ederimMenün harika canım
Yok canim dersim vardi 9 ders))Canım niye inanmayalım hayırdır alışveriş falan mı
Ayaklarını yüksek biryer kaldır canım duvarada dike bilirsin baya iyi
Geliyor
Bugün geeçekten çok yoruldum dip köşe temizlik sanırım bu sefer şansımı detoxtan yana kullanıcam. Ama hiç yapmadım detox önerilere açığım var mı tavsiyen?Canım o eksi senin zaten cuma görmen gereken eksiydi regli nedeniyle göremedin yani bu hafta için kâr değil
Cezanı kendin kes canım sporuna ekstra 1 saat spor yada 1 günlük detoks
Canım eğer pazartesi tartıda artı görürsen detoks yaparsın sen yarın normal beslenmene devam et ama kaçamaksızBugün geeçekten çok yoruldum dip köşe temizlik sanırım bu sefer şansımı detoxtan yana kullanıcam. Ama hiç yapmadım detox önerilere açığım var mı tavsiyen?
Güzel canım afiyet olsunSabah
1 kase yogurt
1.5 dilim kadr peynirli ekmek
1 kucuk elmanin yarisi
ogle
3-4 yk tavuk sote
4 yk kadar makarna
1 bardak ayran
aksam
yarim tabak yesil fasulye
1 dilim kadr ekmek
1 sb ayran
su sanirim 2 lt
ve arada bi yerlerde 3-4 kuru kayisi var.
sporu da yukariya yazdim))
Bugün benim icin çok düzensiz kotu bir gün oldu. Yazıp sizlerle paylaşmak hiç içimden gelmiyor aslındaBir arkadaşımıza veda düzenliyorduk oraya gidecektim 6.30 da uyandım 4 biber+salatalik+yesillik+1 kk beyaz peynir+1dilim kizarmis ekmek+bir fincan yeşil çayla kahvaltı yaptım.9 dan 15.30 a kadar arkadaslarimlaydim o süre içinde toplam 2lt su ictim(masadakilere gözüm takıldıkca su içtim yine de o keki kendimden kurtaramadim.Bir şeyi yok yemek istemiyorum canim istemiyor dedikçe ısrarla yedirmeye çalışanlara sinir oluyorum tatlıları sürekli 'aa canım bir parçacık şey ne olacak bunla mi doyacaksin' diye diye tabağıma koydular ben geri bıraktım bir kaç kere sürdü bu boyle cok sinirlendim.Yarım muz,2 dilim şeftali,2 tane kadınbudu köfte 5 tane mercimek köftesi ve tabi ki bir dilimde kek yedim. Bunları bir oturuşta yemedim ama o 6 saati genelde oturarak ve parça parça bunları yemekle geçirdim. Kendimi o kadar şişkin hissediyorum ki akşamustu 18.00 gibi eve geldikten sonra çıktım 45 dk falan yürüyüş yapıp geldim aksam da bir fincan sekersiz kahve bir şişe maden suyu ve 1lt daha su ictim
Iyi geceler herkese. Aynen haftasonu düzenli diyet yapılamıyor malesef. Bugün bende birazcık ipin ucunu kaçırdım.
Sabah 10.30 2 haşlanmış yumurta, 2 çatal peynir, 3-4 tane zeytin çok az tadimlik şeftali reçeli ve 1 dilim tb ekmeği ve 3 bardak şekersiz çay.
Öğle 15.00 kepekli tost ve şekersiz çay (kızımı ingilizce kursuna götürdüm onu beklerken yedim)
Saat 17.30 gibi çıtır sokak simidi ve çay
Saat 20.15 te karnabahar yemeği ve yarım dilim ekmek. 1 tane erik ve yarım elma.
Saat 22.30 da çok canım çekti bir küçük dondurma yedim hata ettim biliyorum ama dayanamadım. Bundan sonra olmaz. Sonra 3 bardak şekersiz çay içtim.
2lt su içtim.
Bugün bayağı yürüdüm 8170 adım görünüyordu adımsayarda.
Bide onu deniyeyim canimCanım 22 kilodan sonra duraklama normal sanırım. Beslenme şeklini değiştirsen?