- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım ya şu bebeler bizim kimyamızı bozuyorlarayni atesli, geceyi hastanede gecirdiler hicbisey vermeden tahlil etmeden 4 saat bekletip gondermisler geri. sabaha kadar islak bezlerle basinda bekledim. demin aile hekimine goturdum bademcik iltihabi dedi antibiyotik yazdi.
sagol canimCanım çok geçmiş olsun nasıl gönderirler öyle çocuğu ateş varsa enfeksiyon vardr zaten sorumsuz lar, acil şifalar diliyorum
Afiyet olsun canımKahvaltı 9:30
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber
Bir dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Akşam 17:30
Fırında sebzeli tavuk
İki kaşık bulgur pilavı
Ayran
Minik bi lokma ekmek
Oğluma verirken iki çizi yedim :) bi de dondurma ama bi tatlı kaşığı sadece valla kendimi bu kadar tutuyor olmama şaşkınım 
Afiyet olsun canım gayet iyisahgull menüm
Sabah
peynirli yumurta
Az sos
Öğlen
iki tavuk pirzola
Kızarmış domates az
Bir dilim ekmek
Bir küçük elma
Akşam
4 köfte
Kızarmış domates
Bir dilim ekmek
Ben bi haftadır sabah akşam acildeyim hergün iki iğne, benden önce de oğlum hastaydı seni çok iyi anlıyorum Allah düşürmesin gerçektensagol canim
cok fena acillere dusmek allah dusurmesin
İnşaallah ya ama ben fena kabızım bu şekilde tartı değişmez napıcam yaHaydi bakalım tartı öncesi son günü de güzel atlatalım
Valla ben cuma ne pişirsem ne yesem diye düşünüyom
Diyete uygun tabiki ama yarın detoksa devam bakalım tartı ne olcak
Kayısı çayı iç canım bol su içİnşaallah ya ama ben fena kabızım bu şekilde tartı değişmez napıcam ya
Kinoa salatasını nasıl yaptın bacım?girmisken menumu yazayim
sabah 2 yumurta ile omlet
1 dlm tb ekmegi arasi ince dilim mozzarella
1 bardak sutlu kahve
ara
elma
yarim muz
ogle
sutlu kahve
1 kase az yagli patlamis misir
ara
1 mandalina
aksam
kinoa salatasi 1 tabak
tarhana corbasi 1 kase
su 1.5
İki öğün arası epey geçmiş İF mi yapıyorsun canım sen ?Kahvaltı 9:30
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber
Bir dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Akşam 17:30
Fırında sebzeli tavuk
İki kaşık bulgur pilavı
Ayran
Minik bi lokma ekmek
Oğluma verirken iki çizi yedim :) bi de dondurma ama bi tatlı kaşığı sadece valla kendimi bu kadar tutuyor olmama şaşkınım 
Kayısı çayının içeriğine baktın mı canım neler var?Kayısı çayı iç canım bol su iç
3 çocukla nasıl temizlik yapıyosun çok merak ediyorum. Sen mesela kovayı hazırladım bezleri falan kızlar o arada ne yapıyorlar? Oğluş ne yapıyor? Bir şey istemiyorlar mı kovaya ellerini oyuncaklarımı daldırmıyorlar mıoğlan vik vik ötmüyor mu mesela çok aşırı merak ediyorum ?Oyyyy oyyy öldüm ben spordan say kedi bunlarıLusi
Yatak odasından sonra bi gaz çocuk odası holü de sildim yarın biter inşallah Allah ın izniyle cuma hiç kalkmadan yatcam
Afiyet olsun canımgirmisken menumu yazayim
sabah 2 yumurta ile omlet
1 dlm tb ekmegi arasi ince dilim mozzarella
1 bardak sutlu kahve
ara
elma
yarim muz
ogle
sutlu kahve
1 kase az yagli patlamis misir
ara
1 mandalina