Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederizzzGunaydinnnn mutlu haftasonlari
1.liginizi tebrik ederim kızlar guzel baslangic oldu![]()
Amin canım mezun olalım hemencikk
Teşekkürler cnmTebrikler kızlarsahgull ve
sleepy angel size de ayrıca tebrikler ben de iyi kilo verdim aslında ama henüz listede değilim :))
İnşaallah canım ya hedefe kaldı 7 kilom:))Teşekkür ederizzz
Amin canım mezun olalım hemencikk
Teşekkürler cnm
Sende inşallah güzel derceler alıcaksın
Takımcak mezun olucaz
Listeye girer girmez mezun olan tek üye olabilirsinİnşaallah canım ya hedefe kaldı 7 kilom:))
Teşekkürler kaptanım ❤Gunaydinnnn mutlu haftasonlari
1.liginizi tebrik ederim kızlar guzel baslangic oldu![]()
Harikasınız kızlar tebriklerTebriklerrr kızlarrr
sleepy angel ve kendimide ayrıca tebrik ediyorum tabiki
Haftayada derece istiyorum
Hepfitim
Lusi
ervanazlim
Liste sizin omuzlarınızda 1 üstü yüzde istiyorum sizden
Haha ayy ne güzel olur valla dur buna gayretle çabalayayımListeye girer girmez mezun olan tek üye olabilirsin
Diyet yaptığın için zorlanmış olabilirsin canım vücut kalori kısıtlamasına alıştığında İF dene istersenİf yapıyorum ya zorlandım![]()
Aslında alışınca if çok güzel bugün yapamadım ben ama yapcamİf yapıyorum ya zorlandım![]()
Ben aslında İF yapmıyorum ama farketmeden yapıyorum hergün aynı saat mi olması lazım çünkü benim de tokluk yeme saatim 8 saati asla geçmiyorMerhaba kızlar sabah girdim güya menümü yazacaktım ama bi koşturma bi telaş ancak girebildim bugünü de tamamladigima göre menümü yazayım
sahgull
Kahvalti (12.00)
Omlet, 2 dilim ekmek ve 1 tane elmali pasta ve 1 dilim kek
Akşam (17.00)
2 dilim ekmek ile yumurtasız menemen
Biliyorum kek ve elmalı pasta ciss ama tutamadım maalesef dün yapmıştım akşam annemlere götürdüm zaten sabahtan kiz kardeşim gidecekti onun için yaptim
Bu arada bugün hicri yilbasiymis ben dün akşamdan bilmeden eşime bakliyat fln aldırmıştım ben de tatlı yaptım bugünlerde yapılanlar evin bereketini artırırmış Allah hepimizin evini bereketli kılsın..
Sadece son sayfayı okuyabildim müsait olunca da geçmişi okuycamervanazlim zorlandim demissin youtube da if yapan emziren bi bayan vardi onun videosunu izle istersen zor geliyosa da yavruya engel olmayalim
Ben aslında İF yapmıyorum ama farketmeden yapıyorum hergün aynı saat mi olması lazım çünkü benim de tokluk yeme saatim 8 saati asla geçmiyor
Afiyet olsun canım güzel 🖒Selamsss babyler:)
Kahvaltı 10:30
Peynirli yumurta
2 zeytin
Bir dilim peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
Küçük boy taze incir
Acur
Kahve
Akşam 17:00
Köz biber
Köz patlıcan
Domates salatalık
Yarım dilim ekmek
6000 adım +4 litre su
sahgull
Afiyet olsunMerhaba kızlar sabah girdim güya menümü yazacaktım ama bi koşturma bi telaş ancak girebildim bugünü de tamamladigima göre menümü yazayım
sahgull
Kahvalti (12.00)
Omlet, 2 dilim ekmek ve 1 tane elmali pasta ve 1 dilim kek
Akşam (17.00)
2 dilim ekmek ile yumurtasız menemen
Biliyorum kek ve elmalı pasta ciss ama tutamadım maalesef dün yapmıştım akşam annemlere götürdüm zaten sabahtan kiz kardeşim gidecekti onun için yaptim
Bu arada bugün hicri yilbasiymis ben dün akşamdan bilmeden eşime bakliyat fln aldırmıştım ben de tatlı yaptım bugünlerde yapılanlar evin bereketini artırırmış Allah hepimizin evini bereketli kılsın..
Sadece son sayfayı okuyabildim müsait olunca da geçmişi okuycamervanazlim zorlandim demissin youtube da if yapan emziren bi bayan vardi onun videosunu izle istersen zor geliyosa da yavruya engel olmayalim
Afiyet olsun canım yoğurt ve patlıcan akşam yemeğin galiba saat 16.30da mı yedin onu anlamadım ama gayet iyiSlm kızlar
Bugün acayip yogundum
Sabah etkenden pazara gidip ne bulduysam aldim
Patlıcan biber kurutmalik taktım.ütü vs.
Menü yazayım.
Ilk öğün 12de
Menemen peynir zeytin 2 kucuk dilim ekmek marul
Saat 4 buçuk gibi
2 minik incir çığ badem sütlü kahve
3yk yoğurt 1 tabak ekşili patlıcan
Spor bugün zor gibi çok yoruldum
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 637. ETAP
TAKIM DERECELERİ
![]()
1. (3. TAKIM) ==> %1,583![]()
![]()
2. (5.TAKIM) ==>%1.150![]()
![]()
3.(4. TAKIM) ==>%0,864![]()
![]()
BİREYSEL DERECELER
![]()
1. @Uykucu melek => %4.00=> 3.TAKIM
2. @dennisgo => %3,23 =>5.TAKIM
3.sahgull => %2.95 => 3. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
=> @peaceful16 => %-1,39=> 10. Takım
Afiyet olsun canım güzel 🖒
Afiyet olsun
Canım hadi birini mazur görsek ekmek kek pasta cipsi menüye yazmamışsın pda var hepsi bir güne çok fazla hemde çok çok fazla kusura bakma lütfen dost acı söyler böyle kilo veremezsin veriyorum if ile deme böyle şeylerle verilen kilo kalıcı olmaz
Afiyet olsun canım yoğurt ve patlıcan akşam yemeğin galiba saat 16.30da mı yedin onu anlamadım ama gayet iyi