Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydinnnn mutlu haftasonlari

1.liginizi tebrik ederim kızlar guzel baslangic oldu 💕💕💕💕💕💕
Teşekkür ederizzz
sahgull sahgull kaptanım tebrikler
Başarılarımız daim olsun
Amin canım mezun olalım hemencikk
Tebrikler kızlar sahgull sahgull ve sleepy angel sleepy angel size de ayrıca tebrikler ben de iyi kilo verdim aslında ama henüz listede değilim :))
Teşekkürler cnm
Sende inşallah güzel derceler alıcaksın
Takımcak mezun olucaz

Merhaba kızlar sabah girdim güya menümü yazacaktım ama bi koşturma bi telaş ancak girebildim bugünü de tamamladigima göre menümü yazayım 😊
sahgull sahgull
Kahvalti (12.00)
Omlet, 2 dilim ekmek ve 1 tane elmali pasta ve 1 dilim kek

Akşam (17.00)
2 dilim ekmek ile yumurtasız menemen

Biliyorum kek ve elmalı pasta ciss ama tutamadım maalesef dün yapmıştım akşam annemlere götürdüm zaten sabahtan kiz kardeşim gidecekti onun için yaptim😣

Bu arada bugün hicri yilbasiymis ben dün akşamdan bilmeden eşime bakliyat fln aldırmıştım ben de tatlı yaptım bugünlerde yapılanlar evin bereketini artırırmış Allah hepimizin evini bereketli kılsın..

Sadece son sayfayı okuyabildim müsait olunca da geçmişi okuycam ervanazlim ervanazlim zorlandim demissin youtube da if yapan emziren bi bayan vardi onun videosunu izle istersen zor geliyosa da yavruya engel olmayalim

Merhaba kızlar sabah girdim güya menümü yazacaktım ama bi koşturma bi telaş ancak girebildim bugünü de tamamladigima göre menümü yazayım 😊
sahgull sahgull
Kahvalti (12.00)

Akşam (17.00)

Biliyorum kek ve elmalı pasta ciss ama tutamadım maalesef dün yapmıştım akşam annemlere götürdüm zaten sabahtan kiz kardeşim gidecekti onun için yaptim😣

Bu arada bugün hicri yilbasiymis ben dün akşamdan bilmeden eşime bakliyat fln aldırmıştım ben de tatlı yaptım bugünlerde yapılanlar evin bereketini artırırmış Allah hepimizin evini bereketli kılsın..

Sadece son sayfayı okuyabildim müsait olunca da geçmişi okuycam ervanazlim ervanazlim zorlandim demissin youtube da if yapan emziren bi bayan vardi onun videosunu izle istersen zor geliyosa da yavruya engel olmayalim
Ben aslında İF yapmıyorum ama farketmeden yapıyorum hergün aynı saat mi olması lazım çünkü benim de tokluk yeme saatim 8 saati asla geçmiyor

Slm kızlar
Bugün acayip yogundum
Sabah etkenden pazara gidip ne bulduysam aldim
Patlıcan biber kurutmalik taktım.ütü vs.
Menü yazayım.
Ilk öğün 12de
Menemen peynir zeytin 2 kucuk dilim ekmek marul
Saat 4 buçuk gibi
2 minik incir çığ badem sütlü kahve
3yk yoğurt 1 tabak ekşili patlıcan
Spor bugün zor gibi çok yoruldum

Ben aslında İF yapmıyorum ama farketmeden yapıyorum hergün aynı saat mi olması lazım çünkü benim de tokluk yeme saatim 8 saati asla geçmiyor

Aynı saat olup olmaması ile ilgili bi bilgim yok ancak bence aynı saat olmalı çünkü saatlere göre vücudun yağ yakım düzeni değişir atıyorum bugün 8 de yedik 16 saat sonraki açlık saati 12 ye denk geliyo ama acıktın 10 da yedin bu 2 saatlik kayıp anlamına gelir ne kadar düzenli olursa o kadar iyi bence ben artık normal oruç gibi yemek yiyeceğim zaman çok heyecanlanıyorum 😅

Selamsss babyler:)
Kahvaltı 10:30
Peynirli yumurta
2 zeytin
Bir dilim peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek

Ara
Küçük boy taze incir
Acur
Kahve

Akşam 17:00
Köz biber
Köz patlıcan
Domates salatalık
Yarım dilim ekmek

6000 adım +4 litre su
sahgull sahgull
Afiyet olsun canım güzel 🖒
sahgull sahgull
Kahvalti (12.00)

Akşam (17.00)

Afiyet olsun
Canım hadi birini mazur görsek ekmek kek pasta cipsi menüye yazmamışsın pda var hepsi bir güne çok fazla hemde çok çok fazla kusura bakma lütfen dost acı söyler böyle kilo veremezsin veriyorum if ile deme böyle şeylerle verilen kilo kalıcı olmaz
Slm kızlar
Bugün acayip yogundum
Sabah etkenden pazara gidip ne bulduysam aldim
Patlıcan biber kurutmalik taktım.ütü vs.
Menü yazayım.
Ilk öğün 12de
Menemen peynir zeytin 2 kucuk dilim ekmek marul
Saat 4 buçuk gibi
2 minik incir çığ badem sütlü kahve
3yk yoğurt 1 tabak ekşili patlıcan
Spor bugün zor gibi çok yoruldum
Afiyet olsun canım yoğurt ve patlıcan akşam yemeğin galiba saat 16.30da mı yedin onu anlamadım ama gayet iyi

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 637. ETAPEn Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (3. TAKIM) ==> %1,583
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (5.TAKIM) ==>%1.150
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3.(4. TAKIM) ==>%0,864
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. @Uykucu melek => %4.00=> 3.TAKIM

2. @dennisgo => %3,23 =>5.TAKIM

3. sahgull sahgull => %2.95 => 3. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

=> @peaceful16 => %-1,39=> 10. Takım :duduk:

Vaay 1. olmuşsunuz hatunlar tebrikler 👏
(Henüz listede olmadığım için olmuşuz diyemedim 😅)
Umarım S Salty murya07 murya07 ve benim listeye katilmamla nice 1. likler elde ederiz.. 😊

Afiyet olsun canım güzel 🖒

Afiyet olsun
Canım hadi birini mazur görsek ekmek kek pasta cipsi menüye yazmamışsın pda var hepsi bir güne çok fazla hemde çok çok fazla kusura bakma lütfen dost acı söyler böyle kilo veremezsin veriyorum if ile deme böyle şeylerle verilen kilo kalıcı olmaz

Afiyet olsun canım yoğurt ve patlıcan akşam yemeğin galiba saat 16.30da mı yedin onu anlamadım ama gayet iyi

Kuzu cips demedim ki cıss dedim 😀
Cipsle hiç aram yok Allah tan da öyle de bi derdim yok çok şükür karbonhidrat bağımlılığı dışında 😅
Olacak ama onu da çözücem inşallah ben de farkındayım bu şekilde bi yere kadar 😬

Back
X