• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu hafta takimin 1 gün detoks hedefi olsun bence herkes kendine uygun olan bir gün yapsın Nilay keçecinin kabak detoksu var sabah yumurta peynir var öğlende meyve var yemeklerde yoğurtlu kabak baya verdiriyo ve odem artırıyor bu detoks herkese uygunsa bunu yapabiliriz
Her hafta böyle grupça hedefler belirleyebiliriz düşük kaldığımız haftalarda kendimize yine grup cezası veririz. Önemli olan hep beraber bişeyler yapmak isteyelim
Bana uyar canım ben de diyete yoğurt diyeti ile başladım baya verdim geri de almadım kabaği da denemek istiyorum

Çok kafayımdır canım cidden çok eğlenceliyimdir de burdakiler hayat enerjimi emiyor reaksiyon vermiyolla :KK53:
Bıraksan zabah akşam geyik yaparım ehuhehe :KK53:
Enişte şanslı mı ona bi sormak lazım o da sen çok şanslısın der hep ona ne oluyorsa haspam :KK70:
Zaten hep onlar şanslı benimki öyle deyince beni bırak benden iyisini bulursan al diyorum hemen canım cicim oluyo

Kızlar merhaba herkes sopasını alıp gelsin offf, sabah tartıya çıkamadım dersim erken başladı dönünce bakarım dedim ama çok geç bitti dersim dayanamayıp okulda simit ve şekkkkerli kayfe içtim geldim üstüne de makarna yedim oğlum ben işe başlayınca iyice yemeği bıraktı ben yokken hiç yemiyomuş :110:
Moralim çok bozuk, canım sıkkın ders programım iğrenç inşallah kendimi yemeye vererek geçirmem bu süreci
Ammaaa burdaysam aklımı başıma almalıyım bi hafta izne mi ayrılsam kendime mi gelsem yoksa kafayı mı yesem, eşim de bu aralar akşamları çok çıkmaya başladı her iş bana kalıyo sanki pofturu
Hiç moralini bozma yeme artık bişey yarın bol su içerek hafif beslenerek geçir

Aslında çok yoğunum ama her emzirmede yada wc de falan buraya uğruyorum İnan kendime ayırdığım tek zaman bu buda olmasa delircem burası bana iyi geliyo

Sağol canım
Çarşamba olcak inşallah çabuk geçer bende panik çok fazla neler geçiyo aklımdan neler korkuyorum
Korkma canım ben de küçük yaptrdm oğlanı bi haftaya herşey geçmiş olacak kremleri düzenli kullan altını temiz tut yeter

sahgull sahgull kaptanım menüm şöyle
11.30
2tb arasına az peynir sürdüm 2hindi füme domates ile tost yaptım

15.00
1muz küçük
1elma
1mandalina
1fincan süt

19.30
1.5 kepçe etli nohut beyaz
3kaşık bulgur
2kaşık yoğurtlu biber kavurması
Salata
5kadar badem yedim bulaşığı toplarken

sahgull sahgull kaptanım internetim bitmek üzere zalım mesaj geldi ek almaya eşim kızdı otamatik ödeme vardı anlamıyodu farketti artık yarın akşama yeter mi bilmiyorum eve dönünce komşudan girerim zaten bi terslik olursa numaran var haber veririm şimdiden bilgin olsun paketim 20sinde yenilencek önceden 25ti öne çektim

Back
X