CANIM İNŞALLAH KİLO ALMADAN BİTİRİRİZ RAMAZANI...ZOR BİRAZ AMA ÇABA GÖSTERİCEZ...kaydirigubbakcemile5
HOŞGELDİN ARAMIZA...HEMEN HEMEN HERGÜN NE YEDİĞİNİ,İÇTİĞİNİ YAZICAKSIN.YAPTIĞIN SPOR VARSA ONUDA...
VE CUMA GÜNÜ SABAHTAN ÖĞLENE KADAR KİLO BİLDİRİMİ YAPILIYOR..
CUMA OLMIYCAKSAN PERŞEMBE DE BİLDİREBİLİRSİN..AMA KESİN BİLDİRİLİCEK...
ŞİMDİ BANA ŞU ANDAKİ KİLONU BİLDİR...CUMA GÜNÜ TEKRAR KİLO BİLDİRİMİ YAPARSIN VE GİRERSİN YARIŞMAYA...OK..:lepi:
ABLALARIN ABLASIII GÜNAYDINNNNopuyorumnanaktan
NASILSIN...KEYİFLER İYİMİ...kaydirigubbakcemile5
CANIM İNŞALLAH HAFTAYA DAHA BAŞARILI OLURSUN...İYİ KİLO VERMELER..kaydirigubbakcemile5
SANADA GÜNAYDINNN opuyorumnanaktanYAKIŞIKLI OĞLUŞUN GÜZELMİ GÜZEL ANNESİİİİİİa.s.
İyi geceler kızlar :) hem hafta sonu diye hemde ramazandan dolayı yoksunuz ortalarda kaydirigubbakcemile2
günlük raporumu yazayım hemen :)
SAHUR:1dilim ekmek,domates salatalık,1bardak çay,1dilim peynir,yarım simit
İFTAR:1kase çorba,3kaşık tas kebabı,3kaşık mantı ve güllaç
Çok üzgünüm çoook:çok üzgünümff verdiğim kiloları almazsam iyidir iftarda kendimi kaybediyorum
![]()
![]()
HOŞGELDİN ARAMIZA...HEMEN HEMEN HERGÜN NE YEDİĞİNİ,İÇTİĞİNİ YAZICAKSIN.YAPTIĞIN SPOR VARSA ONUDA...
VE CUMA GÜNÜ SABAHTAN ÖĞLENE KADAR KİLO BİLDİRİMİ YAPILIYOR..
CUMA OLMIYCAKSAN PERŞEMBE DE BİLDİREBİLİRSİN..AMA KESİN BİLDİRİLİCEK...
ŞİMDİ BANA ŞU ANDAKİ KİLONU BİLDİR...CUMA GÜNÜ TEKRAR KİLO BİLDİRİMİ YAPARSIN VE GİRERSİN YARIŞMAYA...OK..:lepi:
slm kizlar a.s.
burda bos yeriniz varmi ya, benim icin
Ben 1 haftadir (CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler) bu bolume yaziyorum ama davet gelmedi hala :kedi:
ABLALARIN ABLASIII GÜNAYDINNNNopuyorumnanaktan
NASILSIN...KEYİFLER İYİMİ...kaydirigubbakcemile5
GÜNAYDIIIINN ŞEKERPARELERİİİM opuyorumnanaktan SİZİ SEVİYORUM CANLARIMM :asigim::1hug:
RAMAZANLA ARANIZ NASIL GİDİYOR BAKİİMMa.s BEN ÇOOOK RAHATIM ARKADAŞLAR,
ÇOK ŞÜKÜR HİÇ BİR SIKINTIM YOK kaydirigubbakcemile5
CANIM İNŞALLAH HAFTAYA DAHA BAŞARILI OLURSUN...İYİ KİLO VERMELER..kaydirigubbakcemile5
merhaba hanımlar ben 14. takımdan usarem iki haftadır çok az kilo verdiğim için kaptanım tarafından cezalandırıldım.ceza olarakta bütün takımlara gidip şöyle yazmamı söyledi.
utanarak söylüyorum ama "ben çok şişko biriyim":kedi:ayrıcada arkadaşlarım hürsultan ve domination gibi sevimliyim.
SANADA GÜNAYDINNN opuyorumnanaktanYAKIŞIKLI OĞLUŞUN GÜZELMİ GÜZEL ANNESİİİİİİa.s.