merhabalar arkadaşlar diycem ama bir tek nam ablam gelmiş...
nam ablacım çoookk geçmiş olsun..senin bu motivasyonuna enerjine hayran olmamak elde değil..o yüzden ben inanıyorum senin rahat atlatacağına..ayrıca 25.5 yaş sana fazla canımcım..bence şimdiki 17likler bilem yerinden kalkmaya üşenirken sen enerjinle her yerdesin.. :dance: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
şimdilik kaçıyorum..vee sizleri öpüyoruuummm... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz
nam ablacım çoookk geçmiş olsun..senin bu motivasyonuna enerjine hayran olmamak elde değil..o yüzden ben inanıyorum senin rahat atlatacağına..ayrıca 25.5 yaş sana fazla canımcım..bence şimdiki 17likler bilem yerinden kalkmaya üşenirken sen enerjinle her yerdesin.. :dance: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
bu teklifinide kabul ediyorum.sadece ne diyeti yapıcamızı söylemen yeterli..gerçekten buara birbirimize biraz destek olmalıyız bence..HAYDİ GEL BERABER DİYET YAPALIM SENİNLE NE DERSİNyerimseniben
KIZLAR HAREKETE GEÇMEMİZ LAZIM LÜTFEN METEBOLİZMANIZI YAVAŞLATACAK ŞEYLER YAPMAYIN
BİLİYORSUNUZ KİLO BAZEN YERİNDE SAYAR VEREMEZSİNİZ DURMAK YOK
KİM TUTAR BİZİ KIZLAR HAYDİ HEP BERABER YÜRÜYELİMturkbayragi ARKADAŞLAR
şimdilik kaçıyorum..vee sizleri öpüyoruuummm... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz