Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Babam derdi ki mutluluktan yana: “Oğlum, üç tip insan yaşar şu dünyada: 'Yaşayanlar, Yaşayanları seyredenler seyredenleri dinleyenler' Sen sen ol yaşayanlardan ol, daima! Yaşamak mutluluk verir insana! ' Ve eklerdi babam sonra da; -Oğlum, yaşamak için şu üç şeye gerek vardır bu dünyada: Birincisi; varlığına şükret! Bil ki, sen olmazsan hiçbir şeyin anlamı yok! İkincisi; Yaradan'a şükret!

Düşün ki, senetsiz sepetsiz geldin bu dünyaya hakkınmış gibi gururlanma ve her şeyi arzulama! Üçüncüsü; Mücadele et, ter dök! Ama bunu yaparken ilk iki koşulu unutma! Bir de şunu da yaparsan fazl...
fazladan,mutluluk seninledir herzaman, Sabret! Sabır belalardan korur insanı ve hiçbir zaman kurumaz gönül bahçendeki mutluluk fidanı!...........

KIZLAR SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM​

Slm kizlarrrrrr

Cuma ya 3 gun kaldi :ecrin_bebek: cok heycanliyim, cuma ya kadar tartilmicam kaydirigubbakcemile3

Tartida zayifladigimi gorursem, i$tahim aciliyor cunku cokacimcoook

hehe herkeze, guzel gunler

selam kızlar nasılsınız..ben cok kotuyum.....midem halen duzelmedi ishalim gecmedi felaket bişey buyaa...benimki tuhaf yanlız gribim mideme vyurdu sanki once griptim şimdi de midem kotu-tatlicadiarzu-
AMAN DİKKAT ET CANIMCIM BU HAVALAR TEHLİKELİ

NEYSE BENİM KİMİN KAFAYI ÜŞÜTMEDE:roflol::roflol:
HA BU ARADA ANKARA BULUŞMASINA GELSENEyerimseniben

sağolun cook ..en yakın zamanda gecer umarım..tek temennim bu:((

Slm kizlarrrrrr

Cuma ya 3 gun kaldi :ecrin_bebek: cok heycanliyim, cuma ya kadar tartilmicam kaydirigubbakcemile3

Tartida zayifladigimi gorursem, i$tahim aciliyor cunku cokacimcoook

hehe herkeze, guzel gunler

semoş ya bişiy merak etttim mesleğin ogretim gorevlisisn galiba..hangi bolumdesin acaba benim de istedğim bişey ama cok zor gozukuyo :(

buarada bişey de yiyemiyorum aksam ı geciştiridim gunduz peynir ekmek oglen ikindi ustu gibi corba ekmek boyle işte...kıbb

merhabalar arkadaşlar...öncelikle bir ohhhhh beeee demek istiyorum...
dişçiye gittim ama bu kez özele.şıp diye kesildi valla ağrı falan yok artık bu gece rahat uyucam...cuma günüde istersem çekicek istemezsem kanal yapıcak..amaaaannn bidaha devlet hastanesi miii tööbeee.en azından diş için artık özelden şaşmam.o neydi çektiğim kaç gündür yaaa...
tabi bu arada pek bişeyde yiyemedim kaç gündür hem dikat ettim hemde zaten dişten dolayı korktum..bugünde en son 14:30 gibi bişeyler yedim.daha yemedim.yiyesimde yok şu saatten sonra.reglden dolayı olmaz belki ama cumaya bi katkım olursa ne mutlu :))

kalimera ablacım vala kimseyi ısırmadım şimdiye kadar iyide bakarım dişlerime..gzdegzde nin dediği gibi inci gibidir de hatta doktor çok beğenmişti dişlerimin yapısını.çok mükemmel dizilmiş demişti.hii nazar mı değdi yoksam..çürüyolar ya engelleyemiyorum..

neyse canlar her birinizi ayrı ayrı öpüyorum...kendinize iyi bakın emi?

gzdegzdecim canmcım geçmiş olsun.iyisindir şuan inşallah..

semoş ya bişiy merak etttim mesleğin ogretim gorevlisisn galiba..hangi bolumdesin acaba benim de istedğim bişey ama cok zor gozukuyo :(

Vallah gzdegzede cim, bi soru sordun simdi ben sana 1000 laf anlatirim :hulya:

Ben orta okulu bitirdim, buro islerin de calismak icin diplomam var; ona turkiyede memur mu diyorlar ? akannehir

Sonra anladimki yapmak istedigim bu degil, cok SIKICI bir i$ buro ba$inda oturmak.

Sonra karar verdim ögretmen olmak icin, suan ögretmenlik okuyorum, ama yuksek okulda degil, özel bir okul, yeti$kinler okulu diyoruz biz belcikada.

Orda okuyorum suan... daha okula baslayali 1ay oldu... opuyorumnanaktan

Piskologi dersleri ve sinifta nasil ders vermen gerektigi dersleri aliyorum.

Biraz zorluk ver tabi, ama yapmak istedigin zaman üstesinden gelebilecegin zorlukta.

Yapmak istiyorsan yap derim, icinde kalmasin, ilerde AH AH BEN ÖGRETMEN OLACAKTIMDA OLAMADIM DEME yerimseniben

arkadaşlar merhabalar moralim bozuk aldım kiloları acaip yiyorum kendimi engelliyemiyorum bugün gene bir tabak mantı yedim napcam ben lütfen yardımcı olun bana yürüyüşe çıkıyorum ama çok fazla yemeğe başladım hafta sonuda öyle biliyorsunuz bebek de çok istiyorum adet günümde yaklaşıyor ondanmıdır nedir habire yiyorum inşallah hamileyimdirde ondan yiyorumdur :) acaip kızlar ama söylemesi ayıp yeşil zeytin ezmesi getirmişler ablamlar gemlikten bir kavanoz yarıya indi sabah o kadar yani inşallah nam ablacım burdan hamileyim diye haykırırım dua edin arkadaşlar bende meleğime kavuşmak istiyorum :) ama yesemde hergün yürüyüşümü eksk etmiyorum hergün en az 45 dk yürüyorum işte böyle arkadaşlarrrr

CANIM İLK ÖNCE SABAH ERKEN KALMAYI DENE

VE BAZEN İNSAN NE BULSA TÜKETESİGELİYOR AMA ÖYLE ŞEYLER YEKİ SENİ ŞİŞMANLATMASINa.s

BEN İNANIYORUM BURAYA KOCAMAN KOCAMAN YAZILAR İLE
HAMİLEYİMMMMMMMM:emir_bebek: DİYE BİZLERE ALLAHIN İZNİYLE HABER VERECEKSİN:1hug:

[sıze="2"]günaydın kızlar ,

günün raporu, akşam sporu bu günde yok, dr'a gittim, bir haftadır
gözümde bir batma var nedir anlayamadım, zedelenme var dedi dr.damla verdi onu kullanacağım..

Akşam yemeği,
2 kepce tarhana çorbası
çok az patlıcan biber kızartması
1 dilim ekmek

sabah, 45 dakika yürüyüş

öğlen tarhana çorbası içeceğim gelin beraber içelim,

akşam belli değil,

öptüm kızlar...
[/sıze]

merhabalar kızlar nasılsınız..ben çok iyiyim şükür...

kalimera ablam tükanı açmııııışş, nam ablam su ve ilaçlarını içmiiişş hiii içmemiş nam abla unuttun mu yoksa.bak benden hatırlatması..unutma sakın opuyorumnanaktan

neyse kızlar.ben bugün ders çalışmaya başlıyorum..kitaplara gömülmeye başlıyorum yani...

semocum belçikada öğretmen olmak Türkiye'deki gibi zor değildir inş.olursun...bizde onun için uğraşıyoruz tebi amma işte yıllarımız uğraşmakla geçiyor...

ay neyse ben kaçtuumm..keyfimi kaçırmayım şimdi kendimin..derse enejik başlamam lasım..hepinizi öptüüüüüüüüüüümmmmmmmm...

merhabalar kızlar nasılsınız..ben çok iyiyim şükür...

kalimera ablam tükanı açmııııışş, nam ablam su ve ilaçlarını içmiiişş hiii içmemiş nam abla unuttun mu yoksa.bak benden hatırlatması..unutma sakın opuyorumnanaktan

neyse kızlar.ben bugün ders çalışmaya başlıyorum..kitaplara gömülmeye başlıyorum yani...

semocum belçikada öğretmen olmak Türkiye'deki gibi zor değildir inş.olursun...bizde onun için uğraşıyoruz tebi amma işte yıllarımız uğraşmakla geçiyor...

ay neyse ben kaçtuumm..keyfimi kaçırmayım şimdi kendimin..derse enejik başlamam lasım..hepinizi öptüüüüüüüüüüümmmmmmmm...

Valla canim oradaki egitimin zorlugun dan bir bilgim yok canim, ben fazlada zekali biri degilim, orta zekadayim opuyorumnanaktan

O kadar da yapilamicak zorlukta degil burda kaydirigubbakcemile3

Inschallah iyi bir ögretmen olurum, bende su dünya ya bir katkim olsun istiyorum lülülülülülü

Ve kendi cocugumu cok iyi egitmek istiyorum, ögretmenlik okulunda piskologi dersleri aldigimiz icin, cocugumu daha iyi anlayabilecegimi dusunuyorum opuyorumnanaktan

dünya da en cok önem verdigim seyler den biri cocuk egitimi dir.

ALLAH herkezin cocugunu dogru yoldan, dogruluk lardan ayirmasin ischallah!

slm nam ablacım ve diğer arkadaşlar nasılsınızsengözlerimebaksanab
ablacım yaa grupta yer varmı ben yine 2 kilo aldım canım sıkıldı dedim yoldan iyice çıkmadan aranıza katılsammıfisfisfis hem sizleride özledim:1hug:

Back
X