3 tane düşük yaşayanlar, lütfen yardım

mrveyldzpndk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
686
1.226
63
35
Arkadaşlar merhaba, Haziran 2020 yılından beri 3 gebelik yaşadım. 3 üde 5. Haftada keseyi görmeden düştü. Yarın doktordan randevu aldım ayrıntılı inceleme isteyeceğim. Benim gibi durum yaşayan ve sorunu çözülen var kı acaba

Genetik test yaptırmalısınız eşinle birlikte. Özellikle trombofili paneli baktır

Evet iki düşükten sonra yaptırdım bşy çıkmadı. Tüp bebekti benim üçüncü de iğne kullandım kan sulandırıcı
Ben bugün gittim, genetik test ve rahim filmi istedi. Bakalım bi şey çıkacak mı merak ediyorum. Tüp bebek her isteyene yapılıyor mu bende 9 ay içerisinde 3 kere hamile kaldım diye yaparlar mı acaba diyordum

Ben bugün gittim, genetik test ve rahim filmi istedi. Bakalım bi şey çıkacak mı merak ediyorum. Tüp bebek her isteyene yapılıyor mu bende 9 ay içerisinde 3 kere hamile kaldım diye yaparlar mı acaba diyordum
Amh baktırmalısın bide o önemli. Genetiği iki düşükten sonra bakıyorlar ama tüp bebek için şartlar var. Amh düşüklüğü, sperm düşüklüğü, iki aşılama mesela rapor için ama bu rapor için mesela. Şimdi git bi klinik yine raporsuz yapar yüksek ücretten ama tüp bebekte düşük daha fazla oluyor önce düşüklerin sebebini bulmalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…