Merhaba arkadaşlar söze nasıl başlayacağım bilmiyorum boğazımda düğümleniyor sözcükler. 40 yaşındayım amh 2.18
bu 3. Opum oldu. Çok yumurta toplandı 18tane ama 6 tane olgun çıktı. Doktor blast embriyo yapmamız lazım hem yaş faktörü hemde eş faktörü(morfoloji 1 hız düşüklüğü)var diye. 4 tane embriyom 5. Güne gitmesine karar verdiler. Bugün aradılar hepsi ölmüş hiç biri 5. Güne gelememiş
o kadar emek boşa gitti. Maddi manevi bittik bidaha deneme şansımız da yok . Mucize bekliyoruz artık kendiğinden olsun diye. Doktor la konuştum keşke 3. Gün dondurma olsaydı 1 tane bile dedim. Dedi ki o 3. Gün tutanlar şans verilseydi 5. Güne gidecek kaliteli embriyodur . O yüzden 3. Gün embriyo tutmuştur dedi. Eğer dondurup transfer etseydik Bile muhtemelen tutmayacaktı üzülme dedi. Vücudunu dinlendir hazır olunca sağlıklı embriyo elde edebiliriz yine dedi.
Çok üzgünüm hayal kırıklığına uğradım umutlanmıştım çok. Siz bu süreci nasıl atlattınız?
Dipnot; tedavi olduğum merkezi izmir irembede alper bey
bu 3. Opum oldu. Çok yumurta toplandı 18tane ama 6 tane olgun çıktı. Doktor blast embriyo yapmamız lazım hem yaş faktörü hemde eş faktörü(morfoloji 1 hız düşüklüğü)var diye. 4 tane embriyom 5. Güne gitmesine karar verdiler. Bugün aradılar hepsi ölmüş hiç biri 5. Güne gelememiş

Çok üzgünüm hayal kırıklığına uğradım umutlanmıştım çok. Siz bu süreci nasıl atlattınız?
Dipnot; tedavi olduğum merkezi izmir irembede alper bey
Son düzenleme: