Arkadaşlar dün 3. Transferimi oldum embriyoların hepsi aynı opudan. Üçüde 3. Gün embriyosu ve çift transfer olcak şekilde oldu. İçimde heyecan yok diğerleri olmadı bu niye olsun ki diyorum kendi kendime. Rapor falan da almadım dün bile yatmadım öyle hayatıma devam ediyorum normal mi bu
Arkadaşlar dün 3. Transferimi oldum embriyoların hepsi aynı opudan. Üçüde 3. Gün embriyosu ve çift transfer olcak şekilde oldu. İçimde heyecan yok diğerleri olmadı bu niye olsun ki diyorum kendi kendime. Rapor falan da almadım dün bile yatmadım öyle hayatıma devam ediyorum normal mi bu
Belkide dünyaya gelmesi gerekenler bu embriyolardı o yüzden diğerleri negatif oldu, inşallah bu defa pozitif olacak, ayrıca duygusal hissizlikte iyi birşey bana göre stres faktörü ortadan kalkıyor. çok yakın arkadaşım ilkinde nasıl dikkat etti en kaliteli embriyosuydu kesin olacak gözüyle bakıyorduk olmadı 2. De ilk gün dinlendi 2. Günden itibaren hep işine gücüne baktı gezdi düğüne bile gitti 3. Gün falan üstüne grip oldu devamlı öksürdü ki malum öksürdükçe kasılma oluyor devamlı en iyisi tutmadı bu zaten tutmayacakki gözüyle bakıyordu şubatta doğumu var umutsuzluğu üstünden at