herkes bırıncıde ıkıncıde neler yaşadı hangı ılaçlar kullanıldı yapılan yanlışlıklar neydi bızı dınlemıyen doktorların ne hatasından ıkı defadır negatıf gordum ve uçuncuyu ne yapalım ne edelım posıtıve sonuçla susluyelım bu cd 56 gerceyı ne kım bunların cevabını buluyorsa yazsın dostlar bırbırımıze nefer olalım bır kışı veya ıkı kışı yanlışlıkları bulup bır dakı denemedı onu çözerse bır evde bır anne babada yavrusuna kavuşussun mutlu olsunnnnnn hepımız bu savaşta bırbırımıze kuvvet deneyımleri paylaşarak 3 tup bebekte başarılı olalımmmmmm
ılk önce tablo için şunu oluşturalım yaş
34
1 yurt dışında negatif
2 deneme yurt dışında bırıncıyı denedım yerde degıl faklı yerde denedım
3 ıkıncıyı denedım klınıkte denıyecem
bırıncı denemem hakkında bılgım yook tam bır fıyasko şeklınde hazırlandım
2 deneme blast emrıyokonuldu dondurulmuş ohss oldugum için
negatif rahım 6,5 transfer oldu nedenı sordummmmmmmmm ? ? *
kımse bılmıyoorrr
cd56 gercegıne ınanılmıyooorrr
gınera bıtınce tup bebek
ıgnelerıne gecılecek
deltacortıl vaarrrr cd 56 bır arkadas tavsıye ettı ama doktor cd 56 gercegıne ınanmayınca içemıyoom ne yapsammmmmmm kafama gore içsemmi acabaaaaaaaa
çalışıyooom çocuk haakında tup bebek sorularından bıktım sosyal çevrenin
bazende bu yarayı acıtmak için kanatan insan dışı yaratıklarda vaarrrrrrr

yınede sakın olup kafayı toplayıp kekık çayı defne çayı içip sakinleşiyoom bır aydır ıyı gelıyooor tavsıye ederım kızlarrrrrrrrr
parasıkıntısı kartları ödeyip bır çıkışını buluo sureklı tup bebek denıyoom bakalım tökezlemek yok dıyoom ama şiştimmmmmmmm iyice

bende hava durumları böyle kızlaaarrrr 2005/12/evlendimmmmm o zamandan bu yaannnaaaaaaaaaaa rahımın ve çekmedım acı kalmadım başarı henüz yoook ama koşturuyoomm olsun dıyeeee bu benım hıkayem boyleeeeeeee