3 tüp bebegi denemek için yola çıkan arkadaşlar burdaaaaaaa

protein testleri bende yapılmadı sız şanslısınız ne bıleyım işin uzmanıyız deyıp çok konuşunca doktorlar kızıyor cd 56 16 çıktı raferans aralıgıda en son 20 kortızon kullanmak lazım deltacortil ama doktor cd56 dıkkate almıyoor bakalım 3 gıdecem ılaç order yazarım bana verınce waalllaaaaaa usandım artık kendımı artık garıp hıseedıyoommm zor gunler bıtmıyen sabrımla koşturuyom hepımıze kolay gelsın hepımızın ALLAH yuzune baksın benım kesın olmazda inş sızlerın yuzu golsun cunku ben hep emrıyo tutunmaya çalışırken hıssetım bır sebep var emrıyo atılıyor vucuttan bılmem neden doktorum inş bunda daha detaylı olur nedıyeyım zor bu işte uzman olmamak bıse anlamak neler oluyor bıtıyoor neden olmuyoor başarının yolu ne bılmemek zooooorr ama ınanın çok yoruldummmmmmmmmmmm

protein testleri bende yapılmadı sız şanslısınız ne bıleyım işin uzmanıyız deyıp çok konuşunca doktorlar kızıyor cd 56 16 çıktı raferans aralıgıda en son 20 kortızon kullanmak lazım deltacortil ama doktor cd56 dıkkate almıyoor bakalım 3 gıdecem ılaç order yazarım bana verınce waalllaaaaaa usandım artık kendımı artık garıp hıseedıyoommm zor gunler bıtmıyen sabrımla koşturuyom hepımıze kolay gelsın hepımızın ALLAH yuzune baksın benım kesın olmazda inş sızlerın yuzu golsun cunku ben hep emrıyo tutunmaya çalışırken hıssetım bır sebep var emrıyo atılıyor vucuttan bılmem neden doktorum inş bunda daha detaylı olur nedıyeyım zor bu işte uzman olmamak bıse anlamak neler oluyor bıtıyoor neden olmuyoor başarının yolu ne bılmemek zooooorr ama ınanın çok yoruldummmmmmmmmmmm

yurt dışında denıyecem turkıyede degıl gınera içiyom bıtımınde adet olacam inş tup bebek ıgnelerıne başlıyacam bundan onca donmuşlarla denedım olmadı artık fresh olacak tabı yumurta çıkarsa arkadasımmmmm

merhaba bende 3. yü deniyecegim ve yurt disindayim. ilkini burda denedim, 2.yi türkiyede ve 3. de ne yapacagimi bilmiyorum

selam kızlar bende bu ay 3.ye baslıyorum kısmetse.18inde randevum var.sorun rezerv azlıgı. cuma günü FSH ve E2 testlerimi yaptırıp doktorla gorusucem.2-3 güne adet olurum.hayırlısıyla gelsın bu sefer bebişlerimiz..

hadi bakalim allah yardimcin olsun. bende agustos yada eylülde düsünüyorum 3. denemeyi. aynen bendede var yumurta rezervi azligi. banada hic rahim filmi vs vs cok test falan yapmamdilar degerim hep cok düsük cikti 0,7 lerde yani. tutunmuyor,nerde tedavi olacaksin

evet insanin sabir ile yaptigi cok zor bi savas sanki bu yol. yikilip kalcak gibi olup tekrar ayaklanmak.. Allah hepimize yardim etsin insallah. benim kesin olmazda deme sakin bak hepimiz olsun insallah diyoruz canim .insallah olacakkk hep öyle diyelim elbet bir gün olacak. Bu cd56 dedigin testi almanyada da yapiyorlarmi acaba, benimde hic tutunmuyor 0,7 test son testin sonucu. kan sonucunu alinca kafayi yedim ama malesef drm bana dogru dürüst bi aciklama yapmadi, o üzüntüyle bende ne soracagimi sasirdim. 3. ye baslamadan önce hazirlikli olmaliyim herseyi önceden not alacagim:)

kizlar bu konuyu bulduguma cok sevindim. simdi cikmam gerekli ama yarin hepimizin bilgilerinin oldugu bi tablo hazirlayalim ve ordan takip edelim tedavilerimizi, baska bi topikte vardi güzel oluoyr, katirilirsaniz ben yapmaya calisayim

herkes bırıncıde ıkıncıde neler yaşadı hangı ılaçlar kullanıldı yapılan yanlışlıklar neydi bızı dınlemıyen doktorların ne hatasından ıkı defadır negatıf gordum ve uçuncuyu ne yapalım ne edelım posıtıve sonuçla susluyelım bu cd 56 gerceyı ne kım bunların cevabını buluyorsa yazsın dostlar bırbırımıze nefer olalım bır kışı veya ıkı kışı yanlışlıkları bulup bır dakı denemedı onu çözerse bır evde bır anne babada yavrusuna kavuşussun mutlu olsunnnnnn hepımız bu savaşta bırbırımıze kuvvet deneyımleri paylaşarak 3 tup bebekte başarılı olalımmmmmm
ılk önce tablo için şunu oluşturalım yaş
34
1 yurt dışında negatif
2 deneme yurt dışında bırıncıyı denedım yerde degıl faklı yerde denedım
3 ıkıncıyı denedım klınıkte denıyecem
bırıncı denemem hakkında bılgım yook tam bır fıyasko şeklınde hazırlandım
2 deneme blast emrıyokonuldu dondurulmuş ohss oldugum için
negatif rahım 6,5 transfer oldu nedenı sordummmmmmmmm ? ? *
kımse bılmıyoorrr
cd56 gercegıne ınanılmıyooorrr
gınera bıtınce tup bebek
ıgnelerıne gecılecek
deltacortıl vaarrrr cd 56 bır arkadas tavsıye ettı ama doktor cd 56 gercegıne ınanmayınca içemıyoom ne yapsammmmmmm kafama gore içsemmi acabaaaaaaaa
çalışıyooom çocuk haakında tup bebek sorularından bıktım sosyal çevrenin
bazende bu yarayı acıtmak için kanatan insan dışı yaratıklarda vaarrrrrrr:(
yınede sakın olup kafayı toplayıp kekık çayı defne çayı içip sakinleşiyoom bır aydır ıyı gelıyooor tavsıye ederım kızlarrrrrrrrr
parasıkıntısı kartları ödeyip bır çıkışını buluo sureklı tup bebek denıyoom bakalım tökezlemek yok dıyoom ama şiştimmmmmmmm iyice:(
bende hava durumları böyle kızlaaarrrr 2005/12/evlendimmmmm o zamandan bu yaannnaaaaaaaaaaa rahımın ve çekmedım acı kalmadım başarı henüz yoook ama koşturuyoomm olsun dıyeeee bu benım hıkayem boyleeeeeeee

günayydın arkadaşlar yenibi güne merhaba vede hayırlı cumalar bugün ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

yavrum34 cok güzel anlatmissin:)) ayni sorunlar sanki kendi hikayem gibi:)) evett simdi tablo hazirlamaya calisacagim.. ama bilmiyorum:) kurcalayacagim biraz bilen varsa anlatsin..

Son düzenleme:
[table="width: 500, class: outer_border"]
[tr]yaolmuyor yapamiyorum galiba. bu bir denemedir:)
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar bugün cd56 testi için kan verdim...ayrıca protein S ve protein C testi için kan verdim inşallah sonucum iyi çıkar ve haziranda ilaçlara başlarımmmm....benimde doktorum istemedi (sadece protein S ve protein C testini istemişti)) ama ben yaptırdım artık 3. yü riske atmak istemiyom...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.......
bu testleri ilk defa duyuyorum,hangi amaca yönelik yapılıyorlar??

aylin encan ve diger arkadaşlar nasıl gıdıyoor hazırlanma süreciniz aylın aşa yukarı dertler aynı işte kuzummmmm pretty cd 56 emrıyoyu atan bır mıkrop dıye varsayılıyooorrrrrrrrrrrrrrr

aylin encan ve diger arkadaşlar nasıl gıdıyoor hazırlanma süreciniz aylın aşa yukarı dertler aynı işte kuzummmmm pretty cd 56 emrıyoyu atan bır mıkrop dıye varsayılıyooorrrrrrrrrrrrrrr

nasıl olsun canım kaldı 40 gün gün sayıyorum hayırlısı adat olucam heralde ağrım var doğum kontrol hapına başlicam dr öyle söyledi haziran sonuna bakalım allah gaffur rahim :103: sen nasılsın canım sen neler yapıyorsun:103:

merhaba arkadaşlar bende 3. tedavime hazırlanıyorum.26 yaşındayım eşim 31 bizim sorunumuz sebepsiz inf. 2 negatif denemeyi geçen yıl bursa acıbadem hastanesinde denedik 3. denememizde orda olucak .temmuz ayında tedaviye başlıcam allah nasip ederse.allah hakkımızda hayırlısını versin .

ben geçtigimiz yaz tüm testlerimi yaptırdım .kan pırtılaşması,genetik test filanda bakıldı ,protein c,s drlar yeterli dedi ama sizler başka hangi testlei yaptırdınız.
birde gebelik aşısı diye bi aşı çıkmış %40 başarı şansını arttırıyomuş druyla konuşan varmı aranızda .ben adet olunca hem kntrole gidicem tedaviden önce hemde bu aşı hakkında konuşmak istiyorum eger uygun görürse dr bu aşıyı denemek istiyorum bu defa.genelde olumsuz tüp bebek denemesi olanlarda ve düşük yapanlara uygulanıyomuş

selaam kızlarr 3.denemenin ilk iğnesini bu aksam vurdum.hadi hayırlısı bakalım.dogum kontrol hapım biteli 3gün oldu.henüz adet olmadım ama başlattı doktor ıgnelere.yarın oburgün olurum heralde. salı tekrar kontrol var yumurta takibi için :9 ıyıgecelerr..

nasıl olsun canım kaldı 40 gün gün sayıyorum hayırlısı adat olucam heralde ağrım var doğum kontrol hapına başlicam dr öyle söyledi haziran sonuna bakalım allah gaffur rahim :103: sen nasılsın canım sen neler yapıyorsun:103:

canım ben gınera içiyom 10 gun sonra bıtecek adetın 3 gunu E2 ve pregesteron yapılacak kısmetse başlanacak
walla bana bır hazırlık yapılmadı tum testlerım vaaarrr:( ama ne aşı ne cd56 ilaç verdi aynen devam edıyoor benım doktor hıçbırseyı degıştırmeden bısede soylersem kızarrrr bılmıyoom ALLAHIMA SIGINIYOOM artıkkkkkk

selaam kızlarr 3.denemenin ilk iğnesini bu aksam vurdum.hadi hayırlısı bakalım.dogum kontrol hapım biteli 3gün oldu.henüz adet olmadım ama başlattı doktor ıgnelere.yarın oburgün olurum heralde. salı tekrar kontrol var yumurta takibi için :9 ıyıgecelerr..
TEDAVIN HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNN hayırlısından saglıklı evlatların olsun hersey dusundugunden guzel ggeçsın kuzummmmmmmmmm

Back
X