3 tüp bebegi denemek için yola çıkan arkadaşlar burdaaaaaaa

yavrum34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
216
10
46
Ankara
3 denemeye hazırlanan kader dostları hazırlanma süreci ve bebege ulaşmanın en dogru yolunu nasıl bulabiliriz nerde ne yanlışlıklar yapıldı sızce sızdekı sorun neydiiii paylaşalım....3 DENEME HAZIRLIKLARI NASIL GIDIYOORRRRR ben adetımle yanı 3 gunu ginera tablet başlıyacam bırdaki adetımlede bir ilaç daha verecek doktor tup bebek ıgnelerıne başlıyacak 3 defadırrr ignelerı :( alıyorum bakalım hayırlısı hepimize ALLAH YARDIM ETSİN sizler ne durumdasınız her negatiften sonra ne yaşadınız ve nasıl toparlandınız başarıya ulaşmanın sırııı nedir sizceeeee

3 denemeye hazırlanan kader dostları hazırlanma süreci ve bebege ulaşmanın en dogru yolunu nasıl bulabiliriz nerde ne yanlışlıklar yapıldı sızce sızdekı sorun neydiiii paylaşalım....3 DENEME HAZIRLIKLARI NASIL GIDIYOORRRRR ben adetımle yanı 3 gunu ginera tablet başlıyacam bırdaki adetımlede bir ilaç daha verecek doktor tup bebek ıgnelerıne başlıyacak 3 defadırrr ignelerı :( alıyorum bakalım hayırlısı hepimize ALLAH YARDIM ETSİN sizler ne durumdasınız her negatiften sonra ne yaşadınız ve nasıl toparlandınız başarıya ulaşmanın sırııı nedir sizceeeee

bence bu topiği açmakla iyi etmişsin canım.bende kısmet olursa 3.tüpü deneyeceğim.inşaallah bu kez bebeklerimize kavuşuruz.gittiğin merkez neresi? şuan uzun yazamayacağım ama yarına daha detaylı yazarım.3.de bebeğimize kavuşmak dileğiyle:-))

yurt dışında denıyecem turkıyede degıl gınera içiyom bıtımınde adet olacam inş tup bebek ıgnelerıne başlıyacam bundan onca donmuşlarla denedım olmadı artık fresh olacak tabı yumurta çıkarsa arkadasımmmmm

bebde varım bebde 3. denememi yaptıracağım inşallah 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım inşallah busefe bebeklerimize kavuşuruz::16::16:16:16:16:16:16:16:16

bende 8 yıllık evlıyımmmmmmmmmmmmm 34 yaşındayım canım testlerın rahım fılmın tum ön hazırlıgın yapıldımııııı bırde cd 56 varmış emrıyoyu atan bır mıkrop dıyeeeeeeee dusunuluyooorrr varmı bu konudaaaaa blgınız kızlarrrrrrrrrrr

bende 8 yıllık evlıyımmmmmmmmmmmmm 34 yaşındayım canım testlerın rahım fılmın tum ön hazırlıgın yapıldımııııı bırde cd 56 varmış emrıyoyu atan bır mıkrop dıyeeeeeeee dusunuluyooorrr varmı bu konudaaaaa blgınız kızlarrrrrrrrrrr

canım bibilgim yok ama bende tüplerde sıvı çıktı rahme doğru akan bebeyin tutunmasını önlüyormuş şimdi amaliyat oldum dinlenme safhasındayım haziran sonu tüp denenecek inşallah:16:

ne sıvısı bu güzelim nasıl anlaşıldı ilk defa duydum......hepimizin bır sorunu varda anlaşılmıyoor 3 denıyooz bakalım ALLAH YUZUMUZE GULSUN senın adına sevındım sorun bulunmuş canımmmmmmmm gozun aydın............3 ıyı olacak inan

ne sıvısı bu güzelim nasıl anlaşıldı ilk defa duydum......hepimizin bır sorunu varda anlaşılmıyoor 3 denıyooz bakalım ALLAH YUZUMUZE GULSUN senın adına sevındım sorun bulunmuş canımmmmmmmm gozun aydın............3 ıyı olacak inan

canım benim iki denememdede hiç rahim filmi çekilmedi şimdiki dr rahim filmi istedi ve bingo tüpler şişmiş iltahaptan dedi ve sıvı birimiş buda rahme akınca ne normal nede tüple gebelik çünkü oluşamaz dedi çünkü akan sıvı embriyo yu geri atar normal ilişkidede siperm leri geriye atarmış işte böyle ilk denememde hamile kakdım onuda kan pıhtılaşması sonucu kaybettim sorun daha sonra genetik tahlille ortaya çıktı keşke bütün tahliller daha önce yapılsada insanlar bukadar acı çekmeseler:5:

keşke başta bulunsa ıyı olurdu tabi bu kadar üzüntü yorgunluk zaman duygular ama bazen nıye bu kadar önemli konuları atlıyoorlar dıyooommmmmmmmm sorun hal olmuş yaaaaaaaaaaaa 3 yuzun gulsun şekerimmmmm bende daha ne sorun oldugunu bılmıyooom 6,5 rahımle transfer oldu belkı o belkı rahımde sorun var o ama sıvının bırıkmış olması genetık testtemı çıktı guzelımmmmm bende rahım fılmı var bır tupum kapalı sorun tup kapalı olmasımı onuda bılmıyooommm bakalım hayırlısı artık çok soruda sorulmuyor bu konularda doktor beylere:)

keşke başta bulunsa ıyı olurdu tabi bu kadar üzüntü yorgunluk zaman duygular ama bazen nıye bu kadar önemli konuları atlıyoorlar dıyooommmmmmmmm sorun hal olmuş yaaaaaaaaaaaa 3 yuzun gulsun şekerimmmmm bende daha ne sorun oldugunu bılmıyooom 6,5 rahımle transfer oldu belkı o belkı rahımde sorun var o ama sıvının bırıkmış olması genetık testtemı çıktı guzelımmmmm bende rahım fılmı var bır tupum kapalı sorun tup kapalı olmasımı onuda bılmıyooommm bakalım hayırlısı artık çok soruda sorulmuyor bu konularda doktor beylere:)

canım allah razı olsun benim dr çok güzel açıklama yaptı ben sorunu gidermeye çalıştım yüzde yüz gebe kalırsın diyemem allah bilir ama denicez dedi benim sorunum rahim filminde ortaya çıktı canım:16:

slm arkadaşlar bende 3.denememi inş.bu ay yaptıracağım.adetimi bekliyorum dondurulmuşumuz var iki tane onlarla deneyeceğiz.inş.bu sefer olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun

selam canım , öncelikle umarım 3. denememizde bebişlerimize kavuşuruzzzz.bende 3. denemeyi dondurulmuşlarla yapacam...inşallah hayırlısı olur....bende cd56 testini yaptıracam doktorum istemedi ama ben yinede yaptıracam..çünkü 2. denememde kimyasal gebelik yaşadım yani bebişim tutundu ama devamı gelmedi...cd56 testi nin değerleri 12-14 arası olursa transfer için uygun ama daha yüksek olursa rahim embriyoyu yabancı madde sanıp atıyormuş...bildiğim bu...eğer değeriniz yüksek çıkarsa ilaç kullanıyorsunuz.(hap)....düşünce transfer yapılıyorrr..ve yüksek çıkıp düşünce transfer yaptıran bir arkadaşım vardı..şimdi pozitif sonucunu aldı..ilk 3 ay doktor ilaç vermiş onu kullanacakmışşş........inşallah bizde alırızzzz pozitif sonucumuzu......ayrıca kan pıhtılaşması var buna da baktırmak lazım...doktorlara göre hiç birşeye gerek yokkk..Rabbim yolumuzu açık etsinnnnnnnnn sevgilerrrr.......

benimde ilk 2 denememde hiç öyle bir teste ,(cd56)gerek duymadı doktorum,isteğe bağlı yapılan bir testmiki, benim de 3. denemem vede riske atmak istemiyorum,ilk 2 sonucumda kimyasal gebelikti çünkü

kızlar neoldu bu topiğe 3. sayfalara düşmüş aaa kimsecikler yokmu nerde bu 3. deneyecek arkadaşlar nerde bu topiğin kurucusu:1::1::1::1::1::1::1::1::1::

selam kızlar bende bu ay 3.ye baslıyorum kısmetse.18inde randevum var.sorun rezerv azlıgı. cuma günü FSH ve E2 testlerimi yaptırıp doktorla gorusucem.2-3 güne adet olurum.hayırlısıyla gelsın bu sefer bebişlerimiz..

kızlar 3. denemenizde size herhangi farklı bir uygulama veya araştırma yapılıyormu,bana yapılmadıda merak ediyorummmm

ne haber nasıl gidıyoorrrrrrr hazırlanma süreci ben ginera içiyommmmmm bıttımınde tup bebek ıgnelerıne başlıyacaz benım doktor cd56 pek onemsemıyoor ama ben önemsıyom:(ne olacak bılmıyoom deltacortil dıye bır hap vaar cd56 için yarım yarım içsemmmmiii acaba nedersınız kullanan arkadaslarım var 3 bu yuzden basarısız olmasını ıstemıyoommmmmmmmm sızce ne yapayım kızlar

ne haber nasıl gidıyoorrrrrrr hazırlanma süreci ben ginera içiyommmmmm bıttımınde tup bebek ıgnelerıne başlıyacaz benım doktor cd56 pek onemsemıyoor ama ben önemsıyom:(ne olacak bılmıyoom deltacortil dıye bır hap vaar cd56 için yarım yarım içsemmmmiii acaba nedersınız kullanan arkadaslarım var 3 bu yuzden basarısız olmasını ıstemıyoommmmmmmmm sızce ne yapayım kızlar

canım ben hala beklemedeyim haziran sonunu cd56 gelince bence yaptır evet ne acılar yaşanıyor hem maddi hem manevi dediğin gibi bu bizim 3. denememiz şanşabırakmamak lazım:16:

kızlar bugün cd56 testi için kan verdim...ayrıca protein S ve protein C testi için kan verdim inşallah sonucum iyi çıkar ve haziranda ilaçlara başlarımmmm....benimde doktorum istemedi (sadece protein S ve protein C testini istemişti)) ama ben yaptırdım artık 3. yü riske atmak istemiyom...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.......

Back
X