3. Tüp bebek denemesi

Ben ikinci tedavideyim histeroskopi Rahime çizik atıldı bu sefer size beler yapıldı

Canım ben varım ❤ Sana umut olmaya geldim 3. Tedavimden önce bende çok okumuştum çünkü. Korkma Allah’ın izni ile oluyor rabbim yazdıysa nasıl nasıl oluyor.. farklı hiç birşey yapılmadı aslında bana ama ben beslenmeme çok dikkat ettim transferden sonra annem gelip baktı her gün. Havuç suyu içtim taze sıkılmış kabak çekirdeği çiğ kuruyemiş tükettim ve protein ağırlıklı beslendim bunun dışında işe gitmedimm rapor aldım. Evde dinlendim hergün bol bol dua ettim rabbim en kısa zamanda Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Amin inşallah
Şimdi hamilemisin doğdumu bebek
Bide özel değilse sıkıntı neydi bizde eşimde sıkıntı vardı düzeldi dediler bendede rahim dışında miyom var ama hamile kalmaya engel değil denildi çok doktora da gösterdim yani

Yeni hamileyim Allah’ın izniyle Hem eşimde vardı sayı azlığı bende de pco var rabbim ol dedikten sonra herşey olur canım stres yapma yeter

Yeni hamileyim Allah’ın izniyle Hem eşimde vardı sayı azlığı bende de pco var rabbim ol dedikten sonra herşey olur canım stres yapma yeter
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Olmaması ayrı bişey tedavi sırasında yaşadıklarım daha çok yıpratıyor beni özellikle transfer günü

Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Olmaması ayrı bişey tedavi sırasında yaşadıklarım daha çok yıpratıyor beni özellikle transfer günü
Amin inşallah canım Rabbim hepimize Nasip etsin isteyen herkese versin kötü düşünme ama bak ne yapıyoruz biliyor musun. Evrene güzel enerji veriyoruz pozitif enerji veriyoruz bize aynı şekilde dönüyor

Bende 3. Başlıycam ikisinden farklı olarak histeroskopi yapıldı rahimde ki perde alındı ve t şekil düzeltildi benım de rahim dışında miyonum var 5 cm lik doktorum etkilemez tutunmayı diyor

Bende 3. Başlıycam ikisinden farklı olarak histeroskopi yapıldı rahimde ki perde alındı ve t şekil düzeltildi benım de rahim dışında miyonum var 5 cm lik doktorum etkilemez tutunmayı diyor
Aynı benimde miyom rahim dışında 5 cm banada etkilemez dedi sadece gebelik olursa düşük sıkıntısı felan olur dedi ama çok doktora gittim bunun için hepside sorun değil dedi

Bende 2 denemeyi arkada biraktim
3ncuyu 3 4 ay sora dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…