D duygusal hatun Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 459 Emoji Skoru 133 Puanlar 18 Yaş 29 16 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duygusal hatun #41 minikuzuu .!.: Embriyoların kalitesi kadar genetiği de önemli. Genetik testi yapılmış mıydı? Sağlıklı embriyo olması tutunma şansını artırıyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama genetik test yapılmış embriyolar bile tuttuğunda düşüyo yada hiç tutmuyo nasip artık gerisi taktir ilahi
minikuzuu .!.: Embriyoların kalitesi kadar genetiği de önemli. Genetik testi yapılmış mıydı? Sağlıklı embriyo olması tutunma şansını artırıyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama genetik test yapılmış embriyolar bile tuttuğunda düşüyo yada hiç tutmuyo nasip artık gerisi taktir ilahi
M midwifeays Ebeanne Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 30 Emoji Skoru 31 Puanlar 3 Yaş 36 28 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duygusal hatun #42 Bende 1 yıl içinde 3. Kez transfer oldum sonuncu 25 kasımda sizler nasılsınız hanımlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Bende 1 yıl içinde 3. Kez transfer oldum sonuncu 25 kasımda sizler nasılsınız hanımlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
D duygusal hatun Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 459 Emoji Skoru 133 Puanlar 18 Yaş 29 28 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duygusal hatun #43 midwifeays .!.: Bende 1 yıl içinde 3. Kez transfer oldum sonuncu 25 kasımda sizler nasılsınız hanımlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Genişletmek için tıkla... Üçündede aynı yöntem mı kullanıldı diğerleri negatif mi oldu
midwifeays .!.: Bende 1 yıl içinde 3. Kez transfer oldum sonuncu 25 kasımda sizler nasılsınız hanımlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Genişletmek için tıkla... Üçündede aynı yöntem mı kullanıldı diğerleri negatif mi oldu
M midwifeays Ebeanne Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 30 Emoji Skoru 31 Puanlar 3 Yaş 36 29 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duygusal hatun #44 Embriyo glue da yapıldı sonr bağışıklık kuvvetli olsun diye serumlar da takıldı ama olmadı bu 3cü bakalım inşallah
Embriyo glue da yapıldı sonr bağışıklık kuvvetli olsun diye serumlar da takıldı ama olmadı bu 3cü bakalım inşallah
D duygusal hatun Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 459 Emoji Skoru 133 Puanlar 18 Yaş 29 29 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duygusal hatun #45 midwifeays .!.: Embriyo glue da yapıldı sonr bağışıklık kuvvetli olsun diye serumlar da takıldı ama olmadı bu 3cü bakalım inşallah Genişletmek için tıkla... Ya nasip işte olunca oluyor olmayınca ne yapsan tutmuyo
midwifeays .!.: Embriyo glue da yapıldı sonr bağışıklık kuvvetli olsun diye serumlar da takıldı ama olmadı bu 3cü bakalım inşallah Genişletmek için tıkla... Ya nasip işte olunca oluyor olmayınca ne yapsan tutmuyo