- 7 Aralık 2022
- 66
- 17
- 18
- 29
- Konu Sahibi papatyamur
-
Canım ne yaptın? Ben de erdem kardeşleri düşünüyorum?Merhaba kızlar 3.tup bebek tedavisine basliycaz Rabbım nasip ederse ankarada oturuyorum iki kere şehir hastanesinde tedavi oldum ama iki side negatif 3. İse özelde yaptrcam iki hastane arasında kaldım biri bahçeci Berfu hoca ikinci novart ikizler Mehmet ve Ahmet Erdem aranızda bunlardan birine giden varmı yardımcı olurmusunuz sizce hangi hastane
Daha gitmedim müsait olamadım iki hastaneyle konuşup aklıma hangisi yatarsa ona gitcem ama bilemiyorum buraya yazdım belki iki hastaneden birine gidip memnun olan yazarsa diye ama cevap gelmediCanım ne yaptın? Ben de erdem kardeşleri düşünüyorum?
Ben erdemlere başladım kuzum. Kasımda başlanacak. Muayene oldum.Daha gitmedim müsait olamadım iki hastaneyle konuşup aklıma hangisi yatarsa ona gitcem ama bilemiyorum buraya yazdım belki iki hastaneden birine gidip memnun olan yazarsa diye ama cevap gelmedi
Nasıl peki memnunmusunuz süreç nasıl ilerliyor ücret nekadar acabaBen erdemlere başladım kuzum. Kasımda başlanacak. Muayene oldum.
35 bin + ilaçlar kuzum. Canım muayene oldum. Kist çıkınca kasıma kaldı. Ama benim bir arkadaşım da Ahmet erdem ile hamile kaldı. Zor bi vakaydı. O sebeple ben de çok araştırmadan, doktora güvenerek gittim. Başka yerleri hiç bilmiyorum, kıyas yapamıyorum. Klinikten Özel ilgi beklentim yok. hızlı olsun, para göz olmasınlar bana yeter. Yorumlar da zaten bu yönde. İlk izlenim olarak memnunum canım.Nasıl peki memnunmusunuz süreç nasıl ilerliyor ücret nekadar acaba
İnşallah sizde pozitif sonuç alırsın35 bin + ilaçlar kuzum. Canım muayene oldum. Kist çıkınca kasıma kaldı. Ama benim bir arkadaşım da Ahmet erdem ile hamile kaldı. Zor bi vakaydı. O sebeple ben de çok araştırmadan, doktora güvenerek gittim. Başka yerleri hiç bilmiyorum, kıyas yapamıyorum. Klinikten Özel ilgi beklentim yok. hızlı olsun, para göz olmasınlar bana yeter. Yorumlar da zaten bu yönde. İlk izlenim olarak memnunum canım.
Amin kuzum. İnşallah bir an önce hep birlikte sağlıklı bebişlerimize kavuşuruzİnşallah sizde pozitif sonuç alırsın
İnşallah sizde pozitif sonuç alırsın
Daha önce tüp bebek yaptırmışmıydiniz35 bin + ilaçlar kuzum. Canım muayene oldum. Kist çıkınca kasıma kaldı. Ama benim bir arkadaşım da Ahmet erdem ile hamile kaldı. Zor bi vakaydı. O sebeple ben de çok araştırmadan, doktora güvenerek gittim. Başka yerleri hiç bilmiyorum, kıyas yapamıyorum. Klinikten Özel ilgi beklentim yok. hızlı olsun, para göz olmasınlar bana yeter. Yorumlar da zaten bu yönde. İlk izlenim olarak memnunum canım.
Aminnn inşallahAmin kuzum. İnşallah bir an önce hep birlikte sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz
İlk olcak nasipse. Sen yaptırdın mı kuzum?Daha önce tüp bebek yaptırmışmıydiniz
2 kere şehir hastanesinde yaptırdım negatif ikiside biri 4. Gün embriyosuydu diğeri 3.günİlk olcak nasipse. Sen yaptırdın mı kuzum?
Anladım kuzum. Hakkında hayırlısı olsun. Değiştirmekte fayda vardır diye düşünüyorum.2 kere şehir hastanesinde yaptırdım negatif ikiside biri 4. Gün embriyosuydu diğeri 3.gün
Hepimizin hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah kulun kula yapacağı en güzel şey duadırAnladım kuzum. Hakkında hayırlısı olsun. Değiştirmekte fayda vardır diye düşünüyorum.
Merhaba embriyolarınız gelişmiyor mu neden 5. güne kadar beklemediler?2 kere şehir hastanesinde yaptırdım negatif ikiside biri 4. Gün embriyosuydu diğeri 3.gün
Bende anlayamadım 5.gün hiç görmedim hep embriyolar iyi diye söylendiMerhaba embriyolarınız gelişmiyor mu neden 5. güne kadar beklemediler?
Bende bu durumdan müzdaribim doktor araştırıyorum şuana kadar bu konuda bulduğum en iyi doktor Aret Kamar gibi görünüyor
3. Gün embriyolar iyi deyip transfer yapıyorlar ama 3. Günden sonra zaten gelişemiyor embriyo. Gelişemeyen embriyo rahimde tutar mı tutmaz. Parayı geçtim umut tacirliğine döndü olay. Bende ne yapacağımı şaşırdımBende anlayamadım 5.gün hiç görmedim hep embriyolar iyi diye söylendi
Siz tüp bebek yaptirdinizmi daha önce3. Gün embriyolar iyi deyip transfer yapıyorlar ama 3. Günden sonra zaten gelişemiyor embriyo. Gelişemeyen embriyo rahimde tutar mı tutmaz. Parayı geçtim umut tacirliğine döndü olay. Bende ne yapacağımı şaşırdım
Yaptırdım 3 kez aynı yerde üçü de tutmadı malesefSiz tüp bebek yaptirdinizmi daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?