3.tup bebek tedavisi

Bahçeci de Aytaç beyi tavsiye ederim

Yeni yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesinde siz şuan nerede tedavi görüyorsunuz?

Doktoru çok iyi araştırın. Bütün doktorlar ılımlı pozitif yaklaşıyor önemli olan pozitif olmaları değil işlerinde profesyonel olmaları. Bende burda biraz araştırmıştım gittiğim doktora pozitif falan demişler evet pozitif ama o kadar yani. Olmayacağını baştan söyleseydi bu kadar yıpranmazdım. Bir de benim kısıtlı. Eşim kanserden dolayı azospermi hasta olmadan önceki spermlerle deniyoruz. Çok az hakkım kaldı belki de hiç kalmadı bilmiyorum Allah’a havale ediyorum

Ben her iki hocada da tedavi gördüm Mehmet hocayla başladım 2 tedavi sonrası Ahmet hocaya geçtim gayet de memnun kaldım.herkese de tavsiye ediyorum daha önce başka yerleri ve defalarca farklı drla devam eden biri olarak burası bana ilaç gibi geldi açıkcası.gözü kapalı gidin ve teslim olun zamanla bileyler yoluna giriyor zaten

Slm sızın bı 3 bide 6. Gun embriyosu varmıs sanırım. 6. Gun tuttu mu sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…