yok cnm daha benim yum toplama filan olmadi. histeroskopi oldu rahme cizik atildi. dogum kontrol hapi kullaniyorum bitince ignelere baslariz artik. genetik testlerimiz de filan sorun cikmadi. bahceci de görüştüğüm bi doktor cgh önerdi ama biz cgh ya da pgt yaptirmak yerine oluşan tüm embriyolari sirayla koydurup deneriz saglikliysa zaten tutacak dedik eşimle:) histeroskopi gayet kolay olduMaşallah pgt yada ngs oldumu embriyolara benimde bua ay sonu yada haziran başı olacak histeroskopi temmuz başı gibi transfer sizin ne zaman transfer
aynen cnm aynen bende bu sefer herseyi yaptirmak istiyorum. izmir medicalparktayim.Hadi hayırlısı inşallah bende tüm tetkikler yapılsın öyle transfer olsun istiyorum tekrar olumsuz olup şu testide yapalım neden tutmadı olmasın hangi hastanedesiniz
Yaş kaç problem neydi peki özel değilse tabi ben 34 ikinci için uğraşıyoruz 9 yıldır olmuyoraynen cnm aynen bende bu sefer herseyi yaptirmak istiyorum. izmir medicalparktayim.
yaş 28 bende cikolata kisti var baska sorun bulunamadi, ilk olacak insallah, 3 senedir ugrasiyoruzYaş kaç problem neydi peki özel değilse tabi ben 34 ikinci için uğraşıyoruz 9 yıldır olmuyor
Eşimde varikosel var bende pco ama tutmaması için net neden yok
İnşallah canım bu sefer tutar hamile kalırsınyaş 28 bende cikolata kisti var baska sorun bulunamadi, ilk olacak insallah, 3 senedir ugrasiyoruz
Çoğu doktor bakmıyor canım özellikle söyleNe kadar güzel bana moral oldu inşallah Benimde son dememem olur
Muhakkak yaptıracağım neden bakılmadı bilmiyorum bakılmayan hiçbirşey kalmasın istediğimi sürekli belirttim
yapılmadı canım 1 doğum yaptığım içinSize histeroskopi yapıldı mı sebep neydi özel değil se
Benimde bir doğumum var şükür ikinci için uğraşıyoruzÇoğu doktor bakmıyor canım özellikle söyle
yapılmadı canım 1 doğum yaptığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?