3.Tüp Öncesi Tetkikler

dl3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
1.575
1.364
53
42
3. Tüp denemesi öncesi dr umu değiştirdim
İlk iki denememi Şişli memorial da yaptırmıştım şimdi bahçecideyim .

Dr uma 3. Deneme öncesi tüm tetkikleri yapalım sonra deneme yapmak istediğimi söyledim.

İlk olarak embriyolara ngs istedi
İkinci olarak histeroskopi ve cd 56
Sonrası transfer

Pıhtılaşma, kromozom vb diğer testler yapıldı

Benim gibi süreçte olan veya önceden yaşayıp pozitif sonuç olanlar var mı

Yok bakılmadı canım doğru söylüyorsun ben kendim baktırayım en azından
Sağol cevabın için :)

Tebrik ederim bu arada tüp mü sizinde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Evet canım 3. Deneme. D vitamini düşük çıktı çok önemliymiş tabi önce Rabbim hikmeti inşallah Rabbim hepimizi güldürür

Ne kadar güzel bana moral oldu inşallah Benimde son dememem olur
Muhakkak yaptıracağım neden bakılmadı bilmiyorum bakılmayan hiçbirşey kalmasın istediğimi sürekli belirttim

benim de 3. deneme olcaka. bi histeroskopi eksikti artik o da yapildi onda da sorun yok. insallah artik saglikli gebelik elde ederiz

Maşallah pgt yada ngs oldumu embriyolara benimde bua ay sonu yada haziran başı olacak histeroskopi temmuz başı gibi transfer sizin ne zaman transfer

Maşallah pgt yada ngs oldumu embriyolara benimde bua ay sonu yada haziran başı olacak histeroskopi temmuz başı gibi transfer sizin ne zaman transfer
yok cnm daha benim yum toplama filan olmadi. histeroskopi oldu rahme cizik atildi. dogum kontrol hapi kullaniyorum bitince ignelere baslariz artik. genetik testlerimiz de filan sorun cikmadi. bahceci de görüştüğüm bi doktor cgh önerdi ama biz cgh ya da pgt yaptirmak yerine oluşan tüm embriyolari sirayla koydurup deneriz saglikliysa zaten tutacak dedik eşimle:) histeroskopi gayet kolay oldu

Hadi hayırlısı inşallah bende tüm tetkikler yapılsın öyle transfer olsun istiyorum tekrar olumsuz olup şu testide yapalım neden tutmadı olmasın hangi hastanedesiniz

Hadi hayırlısı inşallah bende tüm tetkikler yapılsın öyle transfer olsun istiyorum tekrar olumsuz olup şu testide yapalım neden tutmadı olmasın hangi hastanedesiniz
aynen cnm aynen bende bu sefer herseyi yaptirmak istiyorum. izmir medicalparktayim.

aynen cnm aynen bende bu sefer herseyi yaptirmak istiyorum. izmir medicalparktayim.
Yaş kaç problem neydi peki özel değilse tabi ben 34 ikinci için uğraşıyoruz 9 yıldır olmuyor
Eşimde varikosel var bende pco ama tutmaması için net neden yok

Yaş kaç problem neydi peki özel değilse tabi ben 34 ikinci için uğraşıyoruz 9 yıldır olmuyor
Eşimde varikosel var bende pco ama tutmaması için net neden yok
yaş 28 bende cikolata kisti var baska sorun bulunamadi, ilk olacak insallah, 3 senedir ugrasiyoruz

Ne kadar güzel bana moral oldu inşallah Benimde son dememem olur
Muhakkak yaptıracağım neden bakılmadı bilmiyorum bakılmayan hiçbirşey kalmasın istediğimi sürekli belirttim
Çoğu doktor bakmıyor canım özellikle söyle
Size histeroskopi yapıldı mı sebep neydi özel değil se
yapılmadı canım 1 doğum yaptığım için

Kızlar merhaba geçen hafta histeroskopi oldum şükür temiz çıktı cd 56 için parça aldılar 3 yada 4 güne sonuç çıkacak

Sizler ne durumdasınız

Kızlar cd 56 sonucum çıktı biraz yüksek çıkmış
Serum tedavisi olacak transfer öncesi
Birde histeroskopi temiz çıktı sizler ne durumdasınız tetkiklerinizi yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…