3 yaş çocuk anneleri

derfat maa$alalh ogluna..
benimkide 7 de kalkiyor, nadir oluyor8_9 u bulmasi
dogdugundan beri boyle valla ali$tim artik
kendi kalksa iyi bide ablasini duurtup uyandiriyo sipaa :)
ben ayirdigimda 15 aylik falandi
18 aylikkende ablasiyla ayni odaya koydum ama benle uyyordu sonra yataga koyyordum
ay buraya yazdigimdan beri ak$am zor uyyo , nolduysa bu çocugu
okuyupda maa$alalh demeyenler deyin lutfenn :)) hamileligide sayarsak 5 yildir ilk defa uyku yuzuu goruyorum çok gormeyin bana bunu :)))

Canım 2 kuzunada 41 kere maşallah:nazar::nazar::nazar:çok zor biliyorum ben bazen çileden çıkıyorum çünkü eşimde kızma çocuğa diye bana kızar her defasında.
2 çocukla nasıl oluyor canım zorlanıyormusun tek çocuğa göre dahamı kolay?
Ben bu ay regl olmadım yarın sabah kan vereyim diyorum ama test yapmayada cesaretim yok negatif çıkarsa üzülürüm :50::50:

Canım 2 kuzunada 41 kere maşallah:nazar::nazar::nazar:çok zor biliyorum ben bazen çileden çıkıyorum çünkü eşimde kızma çocuğa diye bana kızar her defasında.
2 çocukla nasıl oluyor canım zorlanıyormusun tek çocuğa göre dahamı kolay?
Ben bu ay regl olmadım yarın sabah kan vereyim diyorum ama test yapmayada cesaretim yok negatif çıkarsa üzülürüm :50::50:
saol canim , darisi isteyen herkese in$alalh, madem istiyorsan in$allzh gelmi
tir ikinci melegin ..

$oyle deyim en yaramazindan bi hiper aktif çocuk bile tek ba$ina insanda iki çocuk etksi yapamaz :)
tek çocukkla kiyaslayinca çok zor ama buyudukçe kolayla$iyor tabiki
ilk senen biraz zahmetli geçiyor yardim edenin varsa buda sorun olmaz
sonrada arkada$ olurlar gul gibi geçinip giderler
seninkinin de abi olma zamani gelmi$ gorunuyo anlattiklarina gore seni yormayan bi çocuk
iki çocuk olunca buyugun uyku sorunu olmamasi buyuk bi avantaj bizde bu vardi, kizimi yataaga koyardim gik demez yatar uyurdu bende kuçukle ilgilenirdim , oyle boyle buyyup bana kar$i cephe kurmaya ab$ladilar $imdide:)
zor ama ikisinin berbaer oynamasini gormek hiç bi$êye degi$ilmez
daha oncede dedgiim gibi $u an rahatim ben

hatta oyle rahatimki du$undugum 3. çocukdan vazgeçmek için bahaneler ariyorum :)))) en ba$tan bebek elime alip buyutmeyi hiç gozum yemiyor:18:

saol canim , darisi isteyen herkese in$alalh, madem istiyorsan in$allzh gelmi
tir ikinci melegin ..

$oyle deyim en yaramazindan bi hiper aktif çocuk bile tek ba$ina insanda iki çocuk etksi yapamaz :)
tek çocukkla kiyaslayinca çok zor ama buyudukçe kolayla$iyor tabiki
ilk senen biraz zahmetli geçiyor yardim edenin varsa buda sorun olmaz
sonrada arkada$ olurlar gul gibi geçinip giderler
seninkinin de abi olma zamani gelmi$ gorunuyo anlattiklarina gore seni yormayan bi çocuk
iki çocuk olunca buyugun uyku sorunu olmamasi buyuk bi avantaj bizde bu vardi, kizimi yataaga koyardim gik demez yatar uyurdu bende kuçukle ilgilenirdim , oyle boyle buyyup bana kar$i cephe kurmaya ab$ladilar $imdide:)
zor ama ikisinin berbaer oynamasini gormek hiç bi$êye degi$ilmez
daha oncede dedgiim gibi $u an rahatim ben

hatta oyle rahatimki du$undugum 3. çocukdan vazgeçmek için bahaneler ariyorum :)))) en ba$tan bebek elime alip buyutmeyi hiç gozum yemiyor:18:
yok canım nerde yormuyo öldürüyo resmen çok huysuz bi çocuk benim oğlum hamileliğimde kötü geçmişti yine öyle olursa nasıl bakarım diye düşünüyorum huysuzluklarını bir bir anlatsam bitmez roman olur canım.Hayırlısı olsun bakalım bi kızım olsun istiyorum hemde çok:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallah :nazar::nazar::nazar:butun uysal çocuklara.bizim gece uykusu halen daha zor zahmet idare eder.hafif bir uykusu var.ikincide olursa napacam hiç bilmiyorum ama çokta istıyorum allahım yardım eder diyorum.1bucuk yaşında ayırdım odasını ama gece çok huzursuz bazen çığlık çığlığa...bende perşembetest yapacam.hayırlısı...

ay kızlar akşam oğlum balığımıza yem vermek istedi.duvar akvaryumumuz var.yukarı kaldırdım halen daha kasıklarımın acısı geçmedi...ağır fln da değil oğlum ama.anlıyamadım.:26:

yok canım nerde yormuyo öldürüyo resmen çok huysuz bi çocuk benim oğlum hamileliğimde kötü geçmişti yine öyle olursa nasıl bakarım diye düşünüyorum huysuzluklarını bir bir anlatsam bitmez roman olur canım.Hayırlısı olsun bakalım bi kızım olsun istiyorum hemde çok:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

heheeh ne biliyim sen oyle gidip yatip uyyo deyince bende uslu sandim
benimki bildigin haydut valla, 3 sende omrumu yediii
inatçi dedigim dedik, bana vurmak istiyor mesela ben izin vermeyince oyle bi agliyorki goren der bu kadin çocuga i$kence yapiyor , tek yaptigim kendimi savinmak halbuki:)))
yok efendim onun dediig olucakmi$ her zaman, evi ba$ima yikiyor, eline geçeni firlatir ,kizim ba$edemiyo onunla solugu yanimda aliyor , babasini hiç sallamaz zaten
yoruldum artik ama buyyunc egeçer diye bekliyorum napayim .. kizimda tam tersine uysal akilli, sesi çikmayan,bizi uzmemek için ozen gosteren bi çocukdur , kizlari buyutmek daha kolay oluyor ,in$allah olur seninde bi kizin hayirliisyla :)
ben uçuncuyu yaparsam kiz olsun diye yapicam once hayirlisi tabide Allahin bildugini kuldan niye saklayim :) çok istiyorum kizima bi kiz karde$ birkabileyim diye ..

ay kızlar akşam oğlum balığımıza yem vermek istedi.duvar akvaryumumuz var.yukarı kaldırdım halen daha kasıklarımın acısı geçmedi...ağır fln da değil oğlum ama.anlıyamadım.:26:

bilmemki papatya nayin sancisi bu
adet zamanin ne zamandi senin

Merhaba hanımlar geçmişe bakmadım konuşulmuştur belki ama benimde 1,5 yaşında kızım var uyku sorunumuz devam ediyor.Sizinde 3 yaşında çocuklarınız acaba sizinkiler düzeldimi nasıl uykuları merak ettim.

Merhaba hanımlar geçmişe bakmadım konuşulmuştur belki ama benimde 1,5 yaşında kızım var uyku sorunumuz devam ediyor.Sizinde 3 yaşında çocuklarınız acaba sizinkiler düzeldimi nasıl uykuları merak ettim.
merhaba canim
biz 2 ay once duzeldik çok $ukur ..

heheeh ne biliyim sen oyle gidip yatip uyyo deyince bende uslu sandim
benimki bildigin haydut valla, 3 sende omrumu yediii
inatçi dedigim dedik, bana vurmak istiyor mesela ben izin vermeyince oyle bi agliyorki goren der bu kadin çocuga i$kence yapiyor , tek yaptigim kendimi savinmak halbuki:)))
yok efendim onun dediig olucakmi$ her zaman, evi ba$ima yikiyor, eline geçeni firlatir ,kizim ba$edemiyo onunla solugu yanimda aliyor , babasini hiç sallamaz zaten
yoruldum artik ama buyyunc egeçer diye bekliyorum napayim .. kizimda tam tersine uysal akilli, sesi çikmayan,bizi uzmemek için ozen gosteren bi çocukdur , kizlari buyutmek daha kolay oluyor ,in$allah olur seninde bi kizin hayirliisyla :)
ben uçuncuyu yaparsam kiz olsun diye yapicam once hayirlisi tabide Allahin bildugini kuldan niye saklayim :) çok istiyorum kizima bi kiz karde$ birkabileyim diye ..

Aynı bizi anlatmışsın bizdede durumlar aynı canım
sabah gittim kan ve idrar verdim yarın öğleden sonra çıkacak bakalım hayırlısı regl belirtileri var ama olmuyo hemşirede adetin düzensizmiş her ikiside olabilir biz bi kan alalım ona göre önlemimizi alırız dedi kansızlık filan varmı diye tam kan filan bakacaklarmış heyecanlıyım kısmet

Aynı bizi anlatmışsın bizdede durumlar aynı canım
sabah gittim kan ve idrar verdim yarın öğleden sonra çıkacak bakalım hayırlısı regl belirtileri var ama olmuyo hemşirede adetin düzensizmiş her ikiside olabilir biz bi kan alalım ona göre önlemimizi alırız dedi kansızlık filan varmı diye tam kan filan bakacaklarmış heyecanlıyım kısmet

3 ya$ sendromu diye bi$ey avrmiki
gerçi benimki dogu$tan sendromlu :))

in$alalh vardir canim hayirlisiyla gelsin in$ ikinci melegin

iyi geceler anneler.benim sıpam çok pasaklı,hiç bir lafımı tınlamıyor,herşeye hayır dıyo artık sinir küpü oldum sayesınde sizde durumlar nasıl.bu durumda nasıl davranılmalı sizce?????????:44::44::44:

Back
X