3 yas cocuk gecmeyen geniz akintisi ve oksuruk

littlemittleflower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
55
0
88
36
Iyi gunler kizlar
Cocugum 3 yasinda ve 2 aydir burnundan sumuk sesi geliyor, sumuk sesi gelince de kuru kuru oksuruyor, bazen geceleri uyandiriyor. 2 tane farkli cocuk doktoruna gittim, geniz akintisi var, burnunu temizleyin gecer dediler. Burnunu temizledim surekli ama yine de gecmiyor
. Benzer durum yasadiginiz oldu mu? Ne yaptiniz?

Iyi gunler kizlar
Cocugum 3 yasinda ve 2 aydir burnundan sumuk sesi geliyor, sumuk sesi gelince de kuru kuru oksuruyor, bazen geceleri uyandiriyor. 2 tane farkli cocuk doktoruna gittim, geniz akintisi var, burnunu temizleyin gecer dediler. Burnunu temizledim surekli ama yine de gecmiyor
. Benzer durum yasadiginiz oldu mu? Ne yaptiniz?
İyi günler bir öksürük şurubu önerdi mi doktorunuz bitkisel benim kızımda olmuştu geniz akıntısı o şurup kesmişti bitkisel bir şurupmuş mukus düzenliyormuş adı grintuss diye bir şurup

2 yaşa yaklaşan bebeğimde birkaç aydır var. bende de var aslında bir türlü balgam geçmedi. doktora gitmedik ama bildiğim kadarıyla çikolata alerji yapabiliyormuş içindeki kakao. bir doktorda görmüşler adını şu an hatırlamıyorum.
süt ürünleri ve kakaoyu kesmek gerekiyor ben çok başaramıyorum

Bizim kıza şurup bile vermiyor doktor.

“Böyle böyle bağışıklığı güçlenecek” demişti en son.

3 gün hasta,5 gün iyi.

Allahım tüm yavruları korusun inşallah.

Reflü sebep olabiliyor geniz akıntısına, en az 3 hafta süt, kakao ve paketli gıdadan uzak tutun. Uyumadan 2 buçuk saat önce tüm yemek işini kesin meyve de dahil. Gluteni de azaltırsanız iyi olur. Yani kahvaltıda simit börek yemesin mesela. Sabah akşam burun yıkaması yapın. Nazal yıkama tozları var çocuk için onu tarife göre sulandırıp şırıngayla çok tazyikli olmadan burnuna sıkın sümkürsün sonra. Bi deneyin bakalım değişim olacak mı?
Udi hindi yağı işe yarıyor ben de ama ben çocuğuma 5 yaşından sonra denedim daha önce denemediğin için bir şey diyemeyeceğim.
Şunu bir dinleyin ama yine de çocuğunuzu göre bir dr a danışın. Doğal desek de bazen alerji yapabiliyor ya da karaciğeri yorabiliyor fazla alınan takviyeler.

Son düzenleme:
Back
X