- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Aman ne sorun olacak.. yaş farkı zihinde yaratılan saçma bi engel.Arkadaşlar merhaba,
ben biriyle tanıştım şuan flörtüz kendisiyle. Yaşını biraz geç sordum ama sorduğumda 18 olduğunu söyledi ben ise 21 yaşındayım. Dışarıdan bakıldığında absürt duruyor mu? bunu bir arkadaşıma söylediğimde biraz garipsedi, o yüzden bi tık canım sıkıldı bu konuya. Sizlerinde yorumunu almak istedim
Aman ne sorun olacak.. yaş farkı zihinde yaratılan saçma bi engel.Arkadaşlar merhaba,
ben biriyle tanıştım şuan flörtüz kendisiyle. Yaşını biraz geç sordum ama sorduğumda 18 olduğunu söyledi ben ise 21 yaşındayım. Dışarıdan bakıldığında absürt duruyor mu? bunu bir arkadaşıma söylediğimde biraz garipsedi, o yüzden bi tık canım sıkıldı bu konuya. Sizlerinde yorumunu almak istedim
Canın hiç sıkılmasın, yüreğinin götürdüğü yere git :)Arkadaşlar merhaba,
bu ara yaş farkı sorusu çok var forumda. bence kafalar uyuyorsa ne önemi var. başkası için de farklı yorum yapar. bizim insanımız hep eleştirecek bir yer bulur. karşı taraf yaşınızı bilip sorun etmiyorsa sıkıntı yok.
Görüntü olarak bir fark olacağını düşünmüyorum ama düşünceleriniz arasında uçurum olabilir. Ben 21 yaşımda iken 18 yaşımdaki halimle muhatap olmazdım :) Erkeklerin geç olgunlaştığını düşünürsek karşınızda bir ergen var. Kararınızı ona göre verin.
İlişkiyi siz yaşayacaksınız, bence bizim ya da arkadaşınızın ne dediğinin bir önemi yok. Önemli olan diğer kriterlerin uyumlu olması bence. Mutluluklar
Buna sen karar vereceksin sen ne hissediyorsun önemli olan bu. Ben yapamam yaşıt bile olsak istemem büyük isterim ama kendinden küçük biriyle olana da tuhaf bakmıyorum . Her ikisi de normal çünkü olabilir yani.
Ay o yaslarda bir sene bile karakterin, kisiligin degismesi, oturmasinda cok fark ediyor. Ama kafaca anlastiginizi dusunuyorsan dene tabii ki. Ztn zamanla anlarsin.
Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşır belki o yonden sıkıntı yaşarsınız ama olgunsa anlasabiliyorsaniz yaş önemli değil
Yani kendisiyle baya kafa yapımız uyuyor çok iyi anlaşıyoruz mizah seviyemize dair birbirimize benziyoruz. Açıkcası yaşını sormasam asla 18'de demem hem olgunluk hem dış görünüş açısından. Yorumlarınız içinde teşekkür ederimmm <3Cok tanıdığım var kendinden küçük esleri,önemli olan kafaniz uyussun. Erkeklerin gec olgunlaşır, boyle bir sorun yapamıyorsanız, hic dert etmeyin.
Çok mutlu ol canımYani kendisiyle baya kafa yapımız uyuyor çok iyi anlaşıyoruz mizah seviyemize dair birbirimize benziyoruz. Açıkcası yaşını sormasam asla 18'de demem hem olgunluk hem dış görünüş açısından. Yorumlarınız içinde teşekkür ederimmm <3
Evet maalesef dışarda kalan kişilerin yorumları sert oluyorİlk sevgilim ben 23 iken 20 idi yaşını sonra öğrendim. Okula çok erken başlamış bütün çevresi büyüktü. 3 yıl ilişkimiz sürdü ve hiç hissetmedim yaş farkını ama çevreme söylemedim tepkileri sertti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?