3 yaş gece korkulari...

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
3 yaşında bir kızım var. 3-4 gündür gece uyumak istemiyor. Gölgeleri birşeylere benzetip burda birileri var çıkalım diyor.baska odaya geçiyoruz yine aynı şeyler. Bu ses nerden geldi. Burda birisi var diyip duruyor. Yanında olduğumu söylüyorum gündüz isik gölge oyunları yapıyorum gördüğü şeyleri anlayabilmesi için. Sarılıyorum ama yok... uykusuzluktan bayilincaya kadar ya oda oda geziyoruz ya da ağlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Normal bir durum mu? Gelişiminin bir parçası mi? Nasıl sakin atlatabiliriz bu süreci? Fikirlerinizi bekliyorum

Benim kızımın nerdeyse bı senedir var gece korkulari normalmiş ara ara unutup tekrar baskiyo hatta adı bile var o korktuğu şeyin gabanne diyo.. bı yerde okumuştum yok orda bişey demeyin yaziyodu çünkü o goruyo onun yerine ben onu kovdum gitcek faln diyorum. YouTube videoları izliyo saçma sapan şeyler ciziyolar ya sonra da gece korkulari basliyo. Trt çocukta bı baykuş kukla yapmislar ben bile korkuyorum.. benim kızımda göze benzeyen şeylerden çok korkuyo.. napmali bilmiyorum bende tam olarak

:) ay ay minik yerim onu. Allah bağışlasın öncelikle, hayal gücü baya geniş demek ki. Ben de küçükken çok korkardım ya hatta 15 yaşına kadar geceleri hep korkuyordum. Oynadığı çocuklar, tvde gördüğü şeyler bilinç altına yerleşiyordur ondan korkuyordur yavrucak. Benim abim ve arkadaşları hep korkutucu şeylerden konuşurlardı :) ben de korkardım tabi. Bir süre izlediğiniz/izlediği şeylere dikkat edin. Ayrıca dua okuyun (psikolojik olarak çocukları çok rahatlatıyor) duanın onu her seyden koruduğunu etrafında bir zırh oluşturduğunu vs söyleyin annem öyle yapardı çok rahat uyurdum. Bir de küçük bir el feneri alın korktuğun zaman bakabilirsin diyin. Umarım geçer.

Aslında evde pek fazla bir şey izlemez. Bir iki çizgi filmi var onları izliyo sonr da kapariyi hemen. 2 haftalık bol gezmeli bir tatilden döndük. Orada gördüğü bir şeylerden mi etkilendi acaba bilmiyorum. Umarım atlatırız bir an önce...

Işın kötüsü gece de uyaniyo sürekli. Bende de bi düzen kalmadı. Calisiyorum da aynı zamanda. Sabaha kadar kesintisiz uyurdu. Nerdeyse son bir haftadır düzen falan kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…