• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 3 yaş oğlum vuruyor ve sürekli ağlıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozdenbarlas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2021
2
0
1
40
merhabalar oğlum 3 yaşına girecek mayısta sürekli tekme tokat yumruk vuruyor ve ağlıyor akşam olunca eşimde uyut erkenden diyor uyumuyor ben yatağa girmeden girmiyor ne yapmam lazım yardımınıza ihtiyacım var😔
 
Ekranlardan uzak tutmak gerekiyor siz de mümkünse izlemeyecek onun olduğu zamanlarda vurdulu kırdılı şeyler açık olursa o da yapar. 3 yaşındaki çocuğunuzla yatağa girecek ona masal anlatacak uyutacaksınız. Kızım 4 yaşında gece 2 masalla uyuyo hala ☺️
 
Merhabalar,
Sizze vurmaya kalktigi zaman ellerini tutmaniz gerekiyor, onun canını açılmayacak sekilde ama vuramiycagini anlaması gerekiyor. Eger ki ellerini tuttuğunuzda yinede vurmaya çalışıyorsa gerekirse iki elini birden tutup sarılın. Sırtı göğsünüze gelecek şekilde. Ilk 2 3 sefer malesef zor olucak daha cok hirslanacak daha cok vurmaya çalışacak ama sonra bu bir kac sefer oldugunda vurmasına izin vermeyeceginizi anladığı için bunlar tamamen azalacak ve vurmayi bırakacak. Her seferinde ona bana vuramazsin diye tekrarlamaniz gerekiyor.
 
Back
X