3 yasinda ameliyat :(

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.840
798
35
Merhaba sevgili kk uyeleri,
Konu oglum ve suan cok uzgunum. 3 yasinda bir oglum var. Yaklasik 1 ay once burnuna minik bir oyuncak sokmustu ve Kbb a goturduk doktor cimbizla cikardi. Herhangi birsey soylemedi.

3 4 gun once oglum birden gece horlamaya basladi. Sicak banyoda beklettim, evde buhar makinasi falan actim yine burnu acilmadi. Acaba burnuna birsey mi soktu diye hastaneye goturdum. Kbb bakti. akciger rontgeni cekildi.Burnunda kemik var ve bademcigi alinmasi gerekiyor. Hemen ameliyat olmasi gerekiyor demis esime. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Fakat daha onceki doktor hic kemik var demedi.

Doktor bakarken cok agladi korktu yavrum o yuzden hemen baska bir doktora goturemedim. Bir kac gun sonra farkli bir hastaneye de goturecegim.

Boyle bir durum yasayan var mi ya da bu ameliyati geciren var mi ?
Birden mi ortaya cikiyor bu durum ?
Kiyamiyorum evladima cok kucuk daha :KK43:

Allah acil şifalar versin .Arkadasim da ayni dertten muzdarip ameliyat sart diyor dr o olmuyor artik nefes alirken cok zorlanmaya basladi .Kucukken de belliymis ama ilgilenen olmamis .Bence tek dr a bagli kalmadan iyi arastirip karar verin.

Merhaba sevgili kk uyeleri,
Konu oglum ve suan cok uzgunum. 3 yasinda bir oglum var. Yaklasik 1 ay once burnuna minik bir oyuncak sokmustu ve Kbb a goturduk doktor cimbizla cikardi. Herhangi birsey soylemedi.

3 4 gun once oglum birden gece horlamaya basladi. Sicak banyoda beklettim, evde buhar makinasi falan actim yine burnu acilmadi. Acaba burnuna birsey mi soktu diye hastaneye goturdum. Kbb bakti. akciger rontgeni cekildi.Burnunda kemik var ve bademcigi alinmasi gerekiyor. Hemen ameliyat olmasi gerekiyor demis esime. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Fakat daha onceki doktor hic kemik var demedi.

Doktor bakarken cok agladi korktu yavrum o yuzden hemen baska bir doktora goturemedim. Bir kac gun sonra farkli bir hastaneye de goturecegim.

Boyle bir durum yasayan var mi ya da bu ameliyati geciren var mi ?
Birden mi ortaya cikiyor bu durum ?
Kiyamiyorum evladima cok kucuk daha :KK43:
Çok geçmiş olsun öncelikle onların parmağına iğne varsa bizim yuregimiz sızlar sağlığı için gerekliyse ameliyat olması daha iyi canım benim yeğenim de olmuştu iştahı bile açıldı bademcik ameliyatından sonra

Allah acil şifalar versin .Arkadasim da ayni dertten muzdarip ameliyat sart diyor dr o olmuyor artik nefes alirken cok zorlanmaya basladi .Kucukken de belliymis ama ilgilenen olmamis .Bence tek dr a bagli kalmadan iyi arastirip karar verin.
Mutlaka baska doktorlara da goturecegim. Arkadasiniz da birden mi ortaya cikti ?
Oglumun hic birseyi yoktu birden ortaya cikti.

Çok geçmiş olsun öncelikle onların parmağına iğne varsa bizim yuregimiz sızlar sağlığı için gerekliyse ameliyat olması daha iyi canım benim yeğenim de olmuştu iştahı bile açıldı bademcik ameliyatından sonra
Sagolun. Inanin hastaneden geldigimden beri soktayim ve cok uzgunum.
Yegeniniz kac yasinda ameliyat oldu ?

Mutlaka baska doktorlara da goturecegim. Arkadasiniz da birden mi ortaya cikti ?
Oglumun hic birseyi yoktu birden ortaya cikti.
Sizin ki kucuk olunca o yuzden birden çıkmıştır. Onun ki yillardir suregelen bir sey .Uyurken horlama, yemek yerken tikanma ,konusurken nefessiz kalma sorunları yasiyor .Hep grip gibi yani .

Sizin ki kucuk olunca o yuzden birden çıkmıştır. Onun ki yillardir suregelen bir sey .Uyurken horlama, yemek yerken tikanma ,konusurken nefessiz kalma sorunları yasiyor .Hep grip gibi yani .
Evet suan oglum da oyle 3 4 gundur geceleri nefes alamiyor ve uyaniyor. Uykusunu da alamiyor :(

Goturecegim baska doktorlara da. Oglum zaten cok yaramaz ameliyat nasil olur sonrasi zor olur mu olursa diye dusunuyorum
Merak etmeyin çocukken daha çabuk iyileşiyor kar hemen toparlar Allah'a çok şükür kötü bir ameliyat diyil Allah beylerinden esirgesin

Benim kızıma da demişlerdi. Geniz eti de vardı. Uyku apnesi falan...
Takip edildi uzun süre. Sonra gerek kalmadı ameliyata, kendiliğinden düzeldi.

Benim bademcigim ve geniz etim alindi,6 yasindaydim.
O ameliyattan sonra cok iyi oldum ben, kilo aldim boyum uzadi, uykum duzeldi.
Bende cok horlarmisim, annemler uyuyamazmis hatta.
Bademciklerimde surekli sistiginden hep hasta ve istahsizdim.
Tek sorunum hava soguk olunca kolay faranzit oluyorum, onun disinda iyiki olmusum o ameliyati.
Zaten bi yerini kesmiyorlar iz miz kalmiyor korkmayin.
Iyi bi doktora goturun.
Illa ameliyat derlerse saglam bir cocuk anestezi uzmani bulun, cunku narkoz miktari kucuk cocuklarda cok onemli.

Benim bademcigim ve geniz etim alindi,6 yasindaydim.
O ameliyattan sonra cok iyi oldum ben, kilo aldim boyum uzadi, uykum duzeldi.
Bende cok horlarmisim, annemler uyuyamazmis hatta.
Bademciklerimde surekli sistiginden hep hasta ve istahsizdim.
Tek sorunum hava soguk olunca kolay faranzit oluyorum, onun disinda iyiki olmusum o ameliyati.
Zaten bi yerini kesmiyorlar iz miz kalmiyor korkmayin.
Iyi bi doktora goturun.
Illa ameliyat derlerse saglam bir cocuk anestezi uzmani bulun, cunku narkoz miktari kucuk cocuklarda cok onemli.
Baska doktorlara da goturecegim.
Sizin ameliyat oldugunuz yasta olsa inanin icim daha rahat. Su an 3 yasinda kendini ifade edemiyor. Yeni yeni konusmaya basladi. Bu dusunduruyor beni.
Suan malesef ki oglumun horlamasindan dolayi evde uyuyamiyoruz.
Peki ne kadar surede iyilestiniz ?

Benim oglum 5 yasinda horladigi icin goturdum
Ama baska sikayeti yoktu. Doktor 6-7 yasa kadar cok sorun teskil etmiyorsa beklenebilir sonra kafa buyudugunden ameliyata gerek kalmayabiliyor dedi. 6 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz.
Baska doktor(larin) fikrini almadan telaslanmayin

Baska doktorlara da goturecegim.
Sizin ameliyat oldugunuz yasta olsa inanin icim daha rahat. Su an 3 yasinda kendini ifade edemiyor. Yeni yeni konusmaya basladi. Bu dusunduruyor beni.
Suan malesef ki oglumun horlamasindan dolayi evde uyuyamiyoruz.
Peki ne kadar surede iyilestiniz ?

Sanirim 2 hafta boyunca surekli dondurma yemistim :)
Sicak seyler yenilmiyor, kati yenilmiyor.
Cok kolay iyilestim diye hatirliyorum.
Zaten ameliyatta yada oncesinde kendini ifade etmesine gerek kalmiyor.
Oncesinde sakinlestirici vurmuslardi sersemlemistim.
Sonra doktor bana dedi ki hadi guzelim 10 kere ufle buna sana cikolata vericem.
Bende tamam dedim.
3. Uflemede gozum kaymisti zaten :)
Cocuk akli diyorum ki uyumicam, oturup izliycem ameliyati:bicak:
Narkozdan uyanirken zor oluyor yoksa sonrasi kolay.

Benim oglum 5 yasinda horladigi icin goturdum
Ama baska sikayeti yoktu. Doktor 6-7 yasa kadar cok sorun teskil etmiyorsa beklenebilir sonra kafa buyudugunden ameliyata gerek kalmayabiliyor dedi. 6 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz.
Baska doktor(larin) fikrini almadan telaslanmayin
Bizim de baska sikayetimiz yok. Sadece agizdan nefes aliyor ve gece baya horluyor. Yanliz yemek yerken falan tikaniyor benim oglum .
Sizin de mi boyle ?

Back
X