- Konu Sahibi gulcicek61_67
-
benimki hala söylemiyo. ısırgan otu var bilirmisiniz. ben köyde büyüdüğüm için biliyorum onla tehdit ettim artık. hiçbişey kar etmeyince son çarem oydu. ama bu sefer kaka yapmadı sanırım çok korktu.azcık elini tutturdum yaktı anneeeee dedi....bende kakanı bezine yaparsan poponada yaparım dedim. söyle tuvalete yapalım dedim.
inatlar yaaaaaaa.....çıldırtacak beni. benim 1 ay sonrada doğumum var halimi siz düşünün.
geçen akşam anne kakam geldi dedi lazımlığa oturttum hemen bide yanına ben oturdum destek için.elini omzuma attı ahbap iki arkadaş gibi öyle 20-25 dk bekledik tık yok....ya dalga geçiyo sanki....
Korkutmak,tehdit etmek en son çare değil.Çünkü bunlar çare ve çözüm değil.
Allah korusun ya çocuğunuz çok korkarsa?Ya kakasını hiç yapmazsa tutarsa?
Ya işin sonunda ''bezine yapsın ama yeter ki yapsın.'' derken bulursanız kendinizi ?
Hassas konu bu.Çocuk büyüdüğü zaman bile bunların izlerini taşıyabiliyor.Cimrilik gibi ya da kabızlık problemi gibi.
napcaz böyle bilmiyorum ya....
bi çare....seni okula göndereyimmi diyom. gitcem diyo...ama altına kakasını yapanları almıyolarmış diyorum. bende boklu boklu giderim anne ...diyo bana yaaa....
canım allah kolaylık versin.Benm kızım da 3 yaşında ve tam çişini öğrendi, zorluğu kalmadı derken.Bebek olunca ona özenip tekrar başa sardık bende çareyi 1 aylık bebeği çişe götürmekte buldum.ondan gizli alt değiştiriyorum,çişini yaptığında şeker veriyorum.Sen git ben yapıcam çişimi diyor( yapmıyor lazımlıkta öylece oturuyor) ben çişi döktüm gitti anne hadi şekerimi ver diyor.Benden bir tavsiye size Yeni bebek olunca göstermeyin altını bezlediğinizi.Allahım kolaylık versin çokkk zor büyüğe gıcık olmaya başladım ben ya sabır demekten başka bişey yapamıyorum o da bebek daha ..Kasımda 3 yaşına girecek bizim oğlan.bir türlü alıştıramadım.
tmm annecim bi daha söyleyecem.....
söz anne söyleyecem....
bi daha beze yapmıcam anne...vs.vs. hep böyle napcağımı şaşırdım. yaptıktan sonrada bana diyoki anne seni çok seviyorum. gülermisin ağlarmısın ya...
örneğin kahvaltıyı yaptık dimi yaklaşık 15-20 dk içinde yapar..oturtuyorum lazımlığa yapmıyo bekliyo....aradan zaman geçince beze yapıyo..delirecem.
1 ay sonrada doğumum var ilgilenemiyorumda fazla artık...
nolur bişeyler söyleyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?