- Konu Sahibi gulcicek61_67
-
Aynen beze güveniyor larcanım bezi tamamen kaldır bez olunca ona güveniyor
Ne yaptiniz cozebildiniz mi lutfen paylasin benim kizimda cisi ogrendi ama kakayi asla oturup yapmiyor hep camasirina yapiyor..lutfen neler yaptiniz paylasirmisiniz5 yıllık konuyu hortlatayım.
Herkes sıkıntısını güzelce dile getirmiş ama devamında sorunu nasıl çözdüğünü yazmamış.
Aynı dertten ben de muzdaribim. Oğlum 3 yaşını geçeli 3 hafta oldu ve 2 haftadır bez takmıyoruz. Bu iki haftalık zaman zarfında birkaç defa hariç hiç kakasını tutmadı. Hep kiloda yaptı. Ama yapınca gelip kaka diyor. Bu bile bir gelişme bana göre. Çiş konusunda sıkıntı yok. Gelince kaçırmıyor ve doğrudan lazımlığa koşuyor.
Ama kaka? Ya kaçırıp söylüyor ya da tamamen yaptıktan sonra söylüyor. Oysa ki kaka zamanı hemen hemen belli. Lazımalına oturtup eğlenceli zaman geçiriyoruz ama yapmıyor, 15 dk sonra geliyor kaka diyor. Bakıyorum altına yapmış. ..
Şimdi öneriniz nedir? Bu iş böyle böyle normale döner mi yoksa strateji mi değiştirmem gerek? Herşeyi basit cümleler ile anlatıyorum da ama boş boş yüzüme bakıyor. Anlamıyor. Hatta dikkat eksikliği var beni dinlemiyor bile. Bir uzmandan yardım mı alsam
Aradan baya zaman gecmis ama nasil cozdunuz sorununuzu bizlere de yol gosterebilir misiniz???Kasımda 3 yaşına girecek bizim oğlan.bir türlü alıştıramadım.
tmm annecim bi daha söyleyecem.....
söz anne söyleyecem....
bi daha beze yapmıcam anne...vs.vs. hep böyle napcağımı şaşırdım. yaptıktan sonrada bana diyoki anne seni çok seviyorum. gülermisin ağlarmısın ya...
örneğin kahvaltıyı yaptık dimi yaklaşık 15-20 dk içinde yapar..oturtuyorum lazımlığa yapmıyo bekliyo....aradan zaman geçince beze yapıyo..delirecem.
1 ay sonrada doğumum var ilgilenemiyorumda fazla artık...
nolur bişeyler söyleyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?