aynen arkadaşım manyaklaşmış bu insanlar bizimkide hep yarım bırakıyor tostunu falan canı sağolsun..lütfen idam edilsinler lütfen ne güzel gülüyor meleğim benim
Bu kısım çok ilginçKüçük çocuğun öldüğü gece ise, Scott'ı önce tavan asdılar, sonra kırbaçlayıp tavayla vurdular. Can çekişen çocuğu öylece bırakıp pizza almaya giden cani çift, döndükten sonrada seks yapıp uyudu.
benim kızım 10 aylık suratıma tükürüveriyor beğenmediğini kurban olurum ben onları Yaradan a of bile dersem pişman oluyorumaynen arkadaşım manyaklaşmış bu insanlar bizimkide hep yarım bırakıyor tostunu falan canı sağolsun..
allah korusun böyle insanlardan çocuklarıbenim kızım 10 aylık suratıma tükürüveriyor beğenmediğini kurban olurum ben onları Yaradan a of bile dersem pişman oluyorum
amin ne kadar çoğaldı böyle haberler hep bebeklere çocuklara zarar veriliyor Allah ım hepsini sen koru biz başedemiyoruz kötüyleallah korusun böyle insanlardan çocukları
Onlarda aci ceke ceke can versinler ins vicdanazabindan kahrolsunlar
lütfen idam edilsinler lütfen ne güzel gülüyor meleğim benim
duygularıma tercüman olmuşsunuzBıkmıyorum ya beddua etmeye bıkmıyorum Allah ikisinin de bin belasını versin.. Nasıl bir mahluk bunlar.. İdam bile az bunlara.. Aynısını yapacaksın hergün ölene kadar..
Bu ne ya gerçek mi bu hangi insan bu kadar kötü olabilir ki ya
Yazık ya küçücük ne de tatlı bir çocukmuş çok üzüldüm gerçekten de
ben de acaba haber doğru mu dedim kendi kendime, doğru olamayacak kadar korkunç çünkü, yabancı sitelerde arattım malesef doğru sanırım, ingilizce bilen varsa daha iyi çözer tabii
http://www.huffingtonpost.com/2014/11/06/jillian-tait-gary-fellenb_n_6116704.html
linkte haberin videosuda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?