3 yaşındaki çocuğunu ayaklarından tavana asıp tavayla öldürene kadar dövdü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
3 yaşındaki çocuğa kan donduran anne işkencesi
Cani anne ve erkek arkadaşı 3 yaşındaki çocuğu ayaklarından asıp tavayla öldürünceye kadar dövdü.
Sitene Ekle

milliyet.com.tr

Korku filmlerini andıran olay Amerika'nın Pensilvanya eyaletinde yaşandı. Jillian Tait (31) ve Gary Lee Fellenbaum 23, Tait'in oğlu Scott McMilla'yı öldürme iddiasıyla suçlandılar. Birbirlerini bir aydır tanıyan ve birlikte yaşamaya başlayan çiftin 3 yaşındaki Scott'a kan donduran işkenceler yaptığı iddia edildi.

Canin annenin 6 yaşındaki büyük oğlunun verdiği ifadeye göre Scott, söz dinlemiyordu. Sabah kahvaltıda tostunu yemediği zaman annesinin Scott'ın suratına ve midesine yumruk attığını ve duvara çarptığını söyledi.

Küçük çocuğun öldüğü gece ise, Scott'ı önce tavan asdılar, sonra kırbaçlayıp tavayla vurdular. Can çekişen çocuğu öylece bırakıp pizza almaya giden cani çift, döndükten sonrada seks yapıp uyudu.

Sabah küçük çocuğun nefes almadığını farkeden anne 911'i aradı. Hastaneye kaldırılan çocuğun durumunu gören hemşire ve doktorlar bile gözyaşlarına boğuldu.

Dava açan avukat cani çift hakkında idam cezası istiyor.

Bu kısım çok ilginçBunlar insan olamaz.
Anne baba asla olmazlar

Allahim sen onlari islah et yarabbim nasil kiydiniz agladim ya sen bildigin gibi yap allahim ck uzuldum ,kendi canindan olan evladina canina bir anne nasil kiyabilir caniler sizi allh bildgi gibi yapsin size idam yakisir bide Anne olacksin vicdansizlar

aynen arkadaşım manyaklaşmış bu insanlar bizimkide hep yarım bırakıyor tostunu falan canı sağolsun..
benim kızım 10 aylık suratıma tükürüveriyor beğenmediğini kurban olurum ben onları Yaradan a of bile dersem pişman oluyorum

Bıkmıyorum ya beddua etmeye bıkmıyorum Allah ikisinin de bin belasını versin.. Nasıl bir mahluk bunlar.. İdam bile az bunlara.. Aynısını yapacaksın hergün ölene kadar..

çocuk o kadar güzelki, fotoda bile ne kadar pozitif bi enerjisi var, anlamıyorum ben bu insanları nasıl yapıyorlar ya ayağından tavana asmak nedir, üşenmemiş işkence için uğraşmış bir de

Onlarda aci ceke ceke can versinler ins vicdanazabindan kahrolsunlar

Bu yabancıların zaten aklı fikri sexte şaşırmıyorum

Bunlar insanmı ..ınsanlığımdan utanıyorum ,Allah korkusu olmayan insanlardan herşeyi beklenir

çok yazık ya o kadar küçük masum ve güzel ki insan bakmaya kıyamıyo. nasıl yapabilir bi insan bunu. nasıl scott yasayamadıysa bunlar da yasamasın

Bu ne ya gerçek mi bu hangi insan bu kadar kötü olabilir ki ya
Yazık ya küçücük ne de tatlı bir çocukmuş çok üzüldüm gerçekten de

Benim de ingilizcem pek yok ama doğruymuş yazılanlara bir de videoya bakınca
Yani bunu insan yapamaz ya küçücük çocuk ya hiç mi vicdanları sızlamadı bu kadar mı kötüler ya

yuh ya.. olay gerçekmiş. 3 gün boyunca işkence yapmışlar çocuga.... alkol ya da uyuşturucu da kullanmamışlar, yani baya baya akılları başlarındaymış bunu yaparken. hatta eglenceli bulmuşlar. 'bunlar psikolojik hasta, tedavi edelim' demeseler bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…