Eğlenceli mi bulmuşlaryuh ya.. olay gerçekmiş. 3 gün boyunca işkence yapmışlar çocuga.... alkol ya da uyuşturucu da kullanmamışlar, yani baya baya akılları başlarındaymış bunu yaparken. hatta eglenceli bulmuşlar. 'bunlar psikolojik hasta, tedavi edelim' demeseler bari.
haber cok farkli, ama cok daha kotuben de acaba haber doğru mu dedim kendi kendime, doğru olamayacak kadar korkunç çünkü, yabancı sitelerde arattım malesef doğru sanırım, ingilizce bilen varsa daha iyi çözer tabii
http://www.huffingtonpost.com/2014/11/06/jillian-tait-gary-fellenb_n_6116704.html
linkte haberin videosuda var
Böyle insanlar çocuk sahibi olmamalı.
Anne-baba olmak için de bir ehliyet verseler keşke...
uyuşturucu işmişlerdir belkideilk haberi paylaştığımda belki gerçek değildir dedim ama şuan aklımdan çıkmıyor
bi insan bi anne nasıl bu kadar kötü olabilir, hala inanamıyorum
uyuşturucu işmişlerdir belkide
okuyamadım chees..idam ederler inşallah..delirmişler..3 yaşındaki çocuklar,inatçılık yapabilir ama dayak yese tam anlayamazlar nedenini..annelik hissiyatı yok kadında..bu gün sokakta yürürken anne kedi gördüm ağzında yiyecek taşıyordu yavrularına..hayvan bile anneliğinin farkında..yok canım ayıklarmış uyuşturucu alkol yok, hatta eğlenceli bulmuşlar, ingilizce bilen arkadaşlar yazdı ya yukarda
yok o kefaletle tutulan adamin karisi. o da evdeymis kurtarmadigi icin ceza almis. zaten polisi arayan da o.Büyük cocuga da iskence yapiyorlarmis. Hatta bunu eğlenceli buluyorlarmis. Alkol ve uyusturucu karışımı bir şey kullandıkları soyleniyor ve en acisi da 500.000$ kefaletle tutuluyormus..
idam falan yok yani...
yok o kefaletle tutulan adamin karisi. o da evdeymis kurtarmadigi icin ceza almis. zaten polisi arayan da o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?