- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Ama.bu haberlerden haberdar olmak zorundayiz canim ..daha tedbirli davranmak icin daha cok dikkat icin...allahim koru yawrularimiziEvimde televizyon yok butur haber gormeyim cocuklarimin zihni kirlenmesi diye..
Ama kacamiyoruz iste yasaniyor ve boyle yaratilarla ayni havayi soluyoruz iste
Gozumun onunden ayirmadan buyutmeye calisiyorum cocuklarimi..
Ahlakli olsunlar durust yetissinler diye ilmek ilmek isliyorum. Ki iyi insanlar cogalsin.
Allahim korusun herkesin yavrusunu cok zor zamandayiz
Iyi diyorsunuz...iyi niyetliyse bile olmasin bu niyet ..herkex kendi cocunu goturur efendim..sen niye zahmet ediyodun hayirdir...kimseye guvenmiyorum artikOkula giderken yolda öğretmeni ile karşılaşıyoruz ise yetişeceğimi biliyor verin benle gelsin diyor yok diyorumartık bu noktada yaşıyoruz maalesef.. allah tüm çocukları korusun..
Adanada 3 yasindaki dugun evinde uyuyan cocuga tecavuz olayi beni cok.sarsti..okadar okadar uzgun ve caresiz hissediyorum ki suan..careyi sizle dertlesmekte buldum bir nebze rahatlamak icin...benimde 4 yasinda kizim.var..suan okadar korkuyorum ki insanlardan...hic bizaman yanimdan ayirmadim onun ugruna işe girmedim hep yaninda olayim.dedim.kimselere guvenmedim güvenemedim...ama suan hala.korkuyorum birlikte ikimiz cok.gezeriz elini sımsiki tutarim..ama suan.oyle.bir korku kapladiki icimi..sanki yanimdan hizla.alip gidecekler gibi..ve uzun sure sokaga cikmamayi dusunuyorum..bunu bizlere yasatn canilerin allah belasini versin....bu şahiş sanirim.öldurulmuş cezaevinde...ama 3 yasindaki.melek de ölmüs diyorlar..kesinlesmedi daha...nasil.bir devirde yasiyoruz arkadaslar...bence kendimizden baska kimseye.emanet etmeyelim yawrucaklari....ićim.yaniyor
Büyüyecekler evet o daha mi kotu acabaparanoyak olduk
bir noktada birilerine güvenmek zorunda kalıyoruz yada kalacağız
arkadaşı gelecek kendi gitmek isteyecek büyüyecekler herşeyi kontrol edemeyeceğiz
Allahım sen koru herkesin evladını aklımıza mukayyet ol
Öldürülmüs diyorlar dogrumu acabaBen 2 yasindaki oglumu odada birakip mutfağa gittigi!de aklima binbir turlu senaryo geliyor bu igrencler yuzunden. Rabbim islah etsin. İdam diyoruz ya hani iste onu icerdeki mahkumlar sagliyor.
Bende oyle duydum ama nette arastirinca oyle birsey cikmiyordu dun baktigimdaÖldürülmüs diyorlar dogrumu acaba
Kadına çocuğa hatta hayvana eşyaya bile bu Tür Şeyler yapan yapmaya tenezzül eden insan görünümlü Yaratıklar yasamasın . Idam gelsin hem de işkenceli şekilde idam edilsin böyleleri kolay yoldan acısızda öldürülmesinler .
Öyleleri için ölüm kurtuluş değil merak etmeyin yerin üstü varsa altı da var .Bilmiyorum ki neden yani? Nereye gidiyoruz, nasıl böyle iğrenç olduk. Neden ya? O çocuğa tecavüz neden? Geneleve gitseydin ahlaksız. Neden yaptın. Niçin yaptın?
Eğer öldürülmüşse çok üzüldüm. Öldürülmemeliydi, her gün ölmek için yalvarmalıydı. Acı çekmeliydi, bin katını yaşamalıydı, gerekirse 100 yıl yaşamalıydı ve her gün o acıların bin katını çektirilmeliydi. Ölüm ona kurtuluş olmuş. İnsanın içi soğumuyor.
Acaba ailesi ne halde o yavrunun. Lanet olsun böyle namussuzlara.
O haberi ve ayrıntılarını okurken tansiyonum düştü, gözüm karardı resmen. En acısı da bu lanet olası pedofilinin bir tedavisi yok, çözümü yok. Çocuklara ulaşabilecekleri her türlü yolu izleyebiliyor bu hastalıklı zihinler. Yardım kuruluşlarını bile mesken tutabiliyorlar. Denetimler arttırılmalı, en ufak bi şüphe bile değerlendirilmeli başka yapılacak bir şey yok.
Yetkililerde duysa gerekirse hep birlik olup imza toplansa ya da Tanınmış kişiler vs herkes birlik olsa bu Tür Yaratıklar caniler toplumdan Dünya'dan aforoz edilse . Yani o adamın aldığı oksijen bile yazıkAynı şeyi düşünüyorum ben de. Kesinlikle idam bu şerefsizler için geri gelmeli. Ve bu şerefsiz mahlukatlar günlerce işkence çektirilerek öldürülmeli!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?