- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Zaten çocuklara ulaşabilecek yerlerde olanlardan hep şüphe etmek gerekiyor. Okul çalışanları, küçüklere verilen kurslar falan. Bilerek o işlere giriyorlar. Hep dikkat hep dikkat kadını erkeği fark etmez.
Küçükken kardeşim evin önünde oynuyordu.Benden üç yaş küçük.Baktim adamın biri elinden tutmuş götürüyor.Ne dediyse artik hemen gittim.Kurtardim pisliğin elinden.Bunun gibi bikac durum daha olmuştu.Aramizda çok yaş yok ama çok safti.Bazen alışverişte filan görüyorum çocuğunu bırakmış arkası dönük alışveriş yapıyor.Cocuk bebek arabasinin icinde.Kadin alisveris derdinde.Dunyayi unutmus.Gidip uyarıyorum bazen ama insanların bunu anlaması lazım.Cocuklar bilinçlendirilmeli.Bunu yapacak olanlarda aileler. Keske herkes burda yazanlar gibi bilinçli olsa.
Güzel söylemissin tedbirimizi almaliyiz ama malesef kötü olaylar cogu zaman aileden geliyor güvendigin insandan cikiyor.. malesef.Ama.bu haberlerden haberdar olmak zorundayiz canim ..daha tedbirli davranmak icin daha cok dikkat icin...allahim koru yawrularimizi
Buna bende çok kızıyorum. Alışverişe dalıp çocuklarını unutuyorlar.Küçükken kardeşim evin önünde oynuyordu.Benden üç yaş küçük.Baktim adamın biri elinden tutmuş götürüyor.Ne dediyse artik hemen gittim.Kurtardim pisliğin elinden.Bunun gibi bikac durum daha olmuştu.Aramizda çok yaş yok ama çok safti.Bazen alışverişte filan görüyorum çocuğunu bırakmış arkası dönük alışveriş yapıyor.Cocuk bebek arabasinin icinde.Kadin alisveris derdinde.Dunyayi unutmus.Gidip uyarıyorum bazen ama insanların bunu anlaması lazım.Cocuklar bilinçlendirilmeli.Bunu yapacak olanlarda aileler. Keske herkes burda yazanlar gibi bilinçli olsa.
Col igrenc bir olay sozun bittigi yer ne denir.o yavrucak oldumu gercekten yok ya olmedi biliyorum brnde cok sarsildim.iki kizim var ucyas ve 8 aylik.cok korktum bende hic yanliz birakmiyorum birakmam.Allah butun yavrulsri korusun cocugunuzu yaninizdan ayirmayin bir saniye bile tek birakmayin...Adanada 3 yasindaki dugun evinde uyuyan cocuga tecavuz olayi beni cok.sarsti..okadar okadar uzgun ve caresiz hissediyorum ki suan..careyi sizle dertlesmekte buldum bir nebze rahatlamak icin...benimde 4 yasinda kizim.var..suan okadar korkuyorum ki insanlardan...hic bizaman yanimdan ayirmadim onun ugruna işe girmedim hep yaninda olayim.dedim.kimselere guvenmedim güvenemedim...ama suan hala.korkuyorum birlikte ikimiz cok.gezeriz elini sımsiki tutarim..ama suan.oyle.bir korku kapladiki icimi..sanki yanimdan hizla.alip gidecekler gibi..ve uzun sure sokaga cikmamayi dusunuyorum..bunu bizlere yasatn canilerin allah belasini versin....bu şahiş sanirim.öldurulmuş cezaevinde...ama 3 yasindaki.melek de ölmüs diyorlar..kesinlesmedi daha...nasil.bir devirde yasiyoruz arkadaslar...bence kendimizden baska kimseye.emanet etmeyelim yawrucaklari....ićim.yaniyor
Adam evli ve çocuğu varmış , öldürüldüğü filan da yok , tek kişilik hücrede , hangi ceza evinde o bile değil... Devlet itina ile tecavüzcüleri koruyor !!!! Ama tehdit edilen , darp edilen kadını koruyamıyor , el kadar bebeleri koruyamıyor.... Cinayete giden kadınlara yeni kimlik , yeni hayat veremiyor , yazıklar olsun ... Allah tüm kuzularımızı korusunBilmiyorum ki neden yani? Nereye gidiyoruz, nasıl böyle iğrenç olduk. Neden ya? O çocuğa tecavüz neden? Geneleve gitseydin ahlaksız. Neden yaptın. Niçin yaptın?
Eğer öldürülmüşse çok üzüldüm. Öldürülmemeliydi, her gün ölmek için yalvarmalıydı. Acı çekmeliydi, bin katını yaşamalıydı, gerekirse 100 yıl yaşamalıydı ve her gün o acıların bin katını çektirilmeliydi. Ölüm ona kurtuluş olmuş. İnsanın içi soğumuyor.
Acaba ailesi ne halde o yavrunun. Lanet olsun böyle namussuzlara.
erkek cocugu olanlar yanlis anlamasin ama erkek cocuklarina bile karsi sogudum. buyuyunce adam olacaklar onlardanda cikabilir diye dusunmeye basladim artik . erkeklere karsi guvensizim ve sevmiyorum . herseyi onlar yapiyo .erkek annelrri cok guzel yetisrirmeliki pipileri var diye kendilerini bisey sanmasinlar . hayirli evlat versin herkese Allah .
Nerede yazıyor buçocuk öldü
ve olayların detayını okudum ama buraya kopyalayamadım( fena...
Yalan olsaydı Keşke !!!!ama bazı gazetelere falan baktım bulamadım neden acaba
sadece bir iki yerde var
yalan mı ki
Bu yazılanlar gerçekmiş ama bu yavrucağın başına gelenler değilmiş galiba. Başka bir çocuğun başına gelenlermiş. Başka bir konuda yazılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?