3 yaşindaki çocuk icin agliyorum :(

Küçükken kardeşim evin önünde oynuyordu.Benden üç yaş küçük.Baktim adamın biri elinden tutmuş götürüyor.Ne dediyse artik hemen gittim.Kurtardim pisliğin elinden.Bunun gibi bikac durum daha olmuştu.Aramizda çok yaş yok ama çok safti.Bazen alışverişte filan görüyorum çocuğunu bırakmış arkası dönük alışveriş yapıyor.Cocuk bebek arabasinin icinde.Kadin alisveris derdinde.Dunyayi unutmus.Gidip uyarıyorum bazen ama insanların bunu anlaması lazım.Cocuklar bilinçlendirilmeli.Bunu yapacak olanlarda aileler. Keske herkes burda yazanlar gibi bilinçli olsa.

Bence bilinçli de olsak çocuklara tuzak kuracak adam çok var. Sadece anne babanin bilincli olmasu yetmez supheli hareketini gordugun birini sikayet edebilmelisin, sirusturms gecirmeli. Ama a okulunda tacizden soruşturulması adamı b okuluna atıyor devlet. Allahım korusun yavrularımızı.

Buna bende çok kızıyorum. Alışverişe dalıp çocuklarını unutuyorlar.

Çocuklarımızı “insanlara güvenme” telkiniyle büyütmememiz gerektiğini düşünüyorum. Bu onların güvensiz, korkak ve mutsuz bireyler olmasına neden olur.

Dünyada kötü insanlar olduğu kadar iyi insanlar da var. Üstelik sayıca çoklar. 3 yaşındaki çocuğa bunu yapan insan nasıl bizimle aynı dünyada yaşıyorsa - son ekmeğini tanımadığı biriyle bölüşen evsiz de bizimle aynı dünyada yaşıyor. Fakir hastalarını ücretsiz ameliyat eden cerrah, evsiz hayvanlara evini açan teyze, cebindeki son parayla sokak çocuğuna yemek alan öğrenci ve daha niceleri.. Aslında iyimser biri değilimdir ama kötülerin yarattığı karanlığa gömülmek istemiyorum. Çocuğum için hayalini kurduğum dünya bu değil. İyiliğin gücüne inanmak istiyorum.

Bu yüzden çocuğuma her şeyden önce kendisine güvenmeyi ve kendisini korumayı öğretmek istiyorum. “Evet kızım kötüler var. Ama ümitsizliğe kapılma çünkü iyiler de var”. O iyilerden biri olsun, ben de ona çaktırmadan onu korumak için elimden geleni yapayım. Tek başına markete gidebilsin ama o tek gittiğini sanarken ben onu takip ediyor olayım. Bilmiyorum yapabilecek miyim ama denemek istiyorum. Mutlu olsun, iyiliğe olan inancını yitirmesin istiyorum. Dilimde her zaman aynı temenni olacak “Allah seni her daim iyi insanlarla karşılaştırsın”

Col igrenc bir olay sozun bittigi yer ne denir.o yavrucak oldumu gercekten yok ya olmedi biliyorum brnde cok sarsildim.iki kizim var ucyas ve 8 aylik.cok korktum bende hic yanliz birakmiyorum birakmam.Allah butun yavrulsri korusun cocugunuzu yaninizdan ayirmayin bir saniye bile tek birakmayin...

Adam evli ve çocuğu varmış , öldürüldüğü filan da yok , tek kişilik hücrede , hangi ceza evinde o bile değil... Devlet itina ile tecavüzcüleri koruyor !!!! Ama tehdit edilen , darp edilen kadını koruyamıyor , el kadar bebeleri koruyamıyor.... Cinayete giden kadınlara yeni kimlik , yeni hayat veremiyor , yazıklar olsun ... Allah tüm kuzularımızı korusun

erkek cocugu olanlar yanlis anlamasin ama erkek cocuklarina bile karsi sogudum. buyuyunce adam olacaklar onlardanda cikabilir diye dusunmeye basladim artik . erkeklere karsi guvensizim ve sevmiyorum . herseyi onlar yapiyo .erkek annelrri cok guzel yetisrirmeliki pipileri var diye kendilerini bisey sanmasinlar . hayirli evlat versin herkese Allah .

Saçmalamayın.
Kadınlardan da neler neler çıkıyor.
Lafın gittiği yere bir bakın yahu.

Psikolojimiz bozuldu hep benim cocugum yok. Ama ilerde en cok komsulara dikkat ederim. Bu tarz seyler hep bildik tanidik insanlardan geliyor. bazilari cocuklarini komsuya gonderiyor cocuguyla oynasin diye. Gondermeyin lutfen. Kayserideki 3 cocugun cinayeti, bu olay ve daha bir cok olay hep komsuyla ilgili.

Fotoğrafta ki cenaze 2016 Gaziantep patlamasında hayatını kaybeden bebeğin cenazesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…