3 yasındakı kızım

isma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
1
0
1
İzmir
bu konuya nasıl bır baslık atacagımı bılemedım arkadaslar. 3 yasında bır kızım var ve dun erkek kardesımın evıne gıttık onunda aynı yasta bır oglu var cocuklar beraber oynadılar eglendıler. bende tuhaf bır durumla karsılasmadım. ama kızım eve gıdınce babasına kardesımın esının onu dovdugunu aygına bastıgını falan soyledı acaba ne yapmalıyım.kardesımın esıyle bu konuyu konussam olurmu bana yardımcı olun

bu konuya nasıl bır baslık atacagımı bılemedım arkadaslar. 3 yasında bır kızım var ve dun erkek kardesımın evıne gıttık onunda aynı yasta bır oglu var cocuklar beraber oynadılar eglendıler. bende tuhaf bır durumla karsılasmadım. ama kızım eve gıdınce babasına kardesımın esının onu dovdugunu aygına bastıgını falan soyledı acaba ne yapmalıyım.kardesımın esıyle bu konuyu konussam olurmu bana yardımcı olun

kıznınızın doğru söylediğinizden eminmisiniz çocuklarda bazen dikkat çekmek için böyle şeyler yapabiliyorlar bence önce dikkatlice gözlem yapın sonuçta böyle bişi yoksa kardeşinizin eşiyle kızınız arasında gereksiz bi soğukluk olabilir ama kızınızın doğru söylediğinden eminseniz aranıza mesafe koyun.ve ona bi daha bunu tekrarlamamasını söyleyin bide asla kendi gözünüzle görmeden inanmayın benim çocuğum yalan söylemez demeyin.dediğim gibi babasının dikkatini çekmek içinde yapmş olbilir

Back