- 11 Ekim 2014
- 249
- 175
- 73
- 33
- Konu Sahibi Elisabethh
-
Ne zaman geçer bir fikriniz var mıBenim kizimda oyle 2 bucuk yasinda . Hatta elbiseli yatirdim suan :)
İnatlaşmak daha kötü ediyorsa cocugu inatlaşmadan güzelce anlatmak eğer kabul etmiyorsa istediğini giydirmek gerek. Sonuçta bu bı süreç ve geçecek şuan kendini ispatlama yaşlarıSelamunaleykum arkadaşlar 3 yaşındaki kızımda ciddi anlamda elbise takıntısı başladı 3 aya yakın bir süredir sürekli külotlu corap ve etek giyinmek istiyor gece uyuyunca bile ve uyandığında ilk işi etek ve corap giymek ,çorabın kenarı kayık olsa ağlıyor. Bazen kazak giymek istemiyor altındaki atletim i göremiyorum diye sürekli sorun... ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim
benim oglumda pantolon gomlek.:) uyumsuz sa renkler hemn tepki veriyor hayiiirrrr:) diye. mecburen dedigini yapin oglum 2 yasinda ama anlatiyorm. uyurken pijama giyilir diyeSelamunaleykum arkadaşlar 3 yaşındaki kızımda ciddi anlamda elbise takıntısı başladı 3 aya yakın bir süredir sürekli külotlu corap ve etek giyinmek istiyor gece uyuyunca bile ve uyandığında ilk işi etek ve corap giymek ,çorabın kenarı kayık olsa ağlıyor. Bazen kazak giymek istemiyor altındaki atletim i göremiyorum diye sürekli sorun... ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim
kız resimde ki gibiyse o yaşta zaten sorunlu olur der ve başka yorum yapmadan giderimSelamunaleykum arkadaşlar 3 yaşındaki kızımda ciddi anlamda elbise takıntısı başladı 3 aya yakın bir süredir sürekli külotlu corap ve etek giyinmek istiyor gece uyuyunca bile ve uyandığında ilk işi etek ve corap giymek ,çorabın kenarı kayık olsa ağlıyor. Bazen kazak giymek istemiyor altındaki atletim i göremiyorum diye sürekli sorun... ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim
Resim ne alakakız resimde ki gibiyse o yaşta zaten sorunlu olur der ve başka yorum yapmadan giderim
e daha kötü işte 5 yıl önceyseResim ne alaka
İlkokula başlayınca, tecrübeyle sabitNe zaman geçer bir fikriniz var mı
Selamunaleykum arkadaşlar 3 yaşındaki kızımda ciddi anlamda elbise takıntısı başladı 3 aya yakın bir süredir sürekli külotlu corap ve etek giyinmek istiyor gece uyuyunca bile ve uyandığında ilk işi etek ve corap giymek ,çorabın kenarı kayık olsa ağlıyor. Bazen kazak giymek istemiyor altındaki atletim i göremiyorum diye sürekli sorun... ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim
Ne alaka gerçekten yaa resmen ortalık karıştırmaya gelmişsinizkız resimde ki gibiyse o yaşta zaten sorunlu olur der ve başka yorum yapmadan giderim
Benim kızimda 32 aylık bir kıyafete kafayı taktimi onu giydiremiyorum istemiyorum diyor çıkarıyor bu yaşlarda normal galibaSelamunaleykum arkadaşlar 3 yaşındaki kızımda ciddi anlamda elbise takıntısı başladı 3 aya yakın bir süredir sürekli külotlu corap ve etek giyinmek istiyor gece uyuyunca bile ve uyandığında ilk işi etek ve corap giymek ,çorabın kenarı kayık olsa ağlıyor. Bazen kazak giymek istemiyor altındaki atletim i göremiyorum diye sürekli sorun... ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim
Sevgili konu sahibi kız çocuklarının tabiatı böyle sanırım ve bu takıntılar dönemsel bence hiç onu da kendinizi de sıkmayın zamanla unutuyorlar. Benim kızımda o aylarda aynı şekildeydi evde kıyafetlerinin üzerinde etekle gezerdi şimdi 4 yaşını bitirecek geçti o takıntısı ama kızım çorabın kenarı kayık olsa ağlıyor diyorsunuz ya o geçmiyor sanırım benim kızımda aynı şekilde çorabı kayık olsun ayakkabısının fermuarı yarım çekilsin vs çok sinirlenir onu düzeltmeden yoluna devam edemez ah bu kızlarSelamunaleykum arkadaşlar 3 yaşındaki kızımda ciddi anlamda elbise takıntısı başladı 3 aya yakın bir süredir sürekli külotlu corap ve etek giyinmek istiyor gece uyuyunca bile ve uyandığında ilk işi etek ve corap giymek ,çorabın kenarı kayık olsa ağlıyor. Bazen kazak giymek istemiyor altındaki atletim i göremiyorum diye sürekli sorun... ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim
Yanlış konuya mı yazıyoruz acaba? Avatarla bağlantı kurmuyoruz, konu içinde kalıyor dışına çıkmıyoruz.e daha kötü işte 5 yıl önceyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?