3 yaşındaki kızımın elbise takıntısı lütfen yardım..

Yaa yirim onu ya çok tatlıı ben kucukken bi de makyaj takıntısı yapmıştım. Annem sonunda çöpe atmıştı butun makyaj malzemelerini palyaço gibi olup bi de nasıl oldum diye babama gösteriyodum

Boşverin etekle takılsın iste prenses prenses

Bencede bırakın cocuk ne istiyorsa giysin.bende böyleymişim 5 yasına kadar kırmızı severmişim çok herseyimi kırmızı istermişim.istediğimi giyemedimmi ağlarmışım.nasık bir cocukmusum ben ya

Hevesmidir bilmiyorum .çocuğumda yok.ama hastanede çocuk psikolojisindeki veliler bundan bahsederken duymuştum .tedavi için gelmişlerdi.bu bir sorunmuş yani

kız resimde ki gibiyse o yaşta zaten sorunlu olur der ve başka yorum yapmadan giderim
Benım de aklımdan gectı cocugu bu sekılde gıydırıyorsanız eger oda psikolojık olarak kıyafet konusunu farklı algılayıp boyle yapıyor olabılır.

Benim kızimda 32 aylık bir kıyafete kafayı taktimi onu giydiremiyorum istemiyorum diyor çıkarıyor bu yaşlarda normal galiba
Yasla alakali sanirim , arkadasamin kizi da boyle. Bir de inatlar ,ikna etmesi zor.

Buyuk kizimda boyleydi. Hala cok sever elbise falan giyinmeyi , ama inadi geciyor.

Haggat suan içim rahatladi bu ara bende bundan çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…