• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaşındaki kızımın ön dişinin çeyreği kırıldı ne yapayım

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
118
İstanbul

öncelikle dişçiye götürdüm fakat can hıraş bağırdı çok korktu dr da dişi çekiştirdi falan dr danda memnun kalmadım açıkçası
şimdi ne yapayım genel anestezi benim için çok zor.çoçuk daha çok küçük acaba 4-5 yaşına kadar kalsa acaba çürür mü

yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle dişçiye götürdüm fakat can hıraş bağırdı çok korktu dr da dişi çekiştirdi falan dr danda memnun kalmadım açıkçası
şimdi ne yapayım genel anestezi benim için çok zor.çoçuk daha çok küçük acaba 4-5 yaşına kadar kalsa acaba çürür mü

yardımcı olursanız sevinirim

canım öncelikle geçmiş olsun... benim yeğenimde aynı durumda 3 yaşındayken dişi kırılmıştı.. ve apse yapmıştı yüzü falan şişmişti baya ileri boyuttaydı.. doktora götürdük doktor dediki yaşı çok küçük şu an müdahale edemeyiz biraz daha beklesin eğer tekrar apse yaparsa şişme falan olursa dişini çekmek zorunda kalacağız.... o günden sonra dişinde bir rahatsızlık olmadı ve şu an 4 buçuk yaşında..

canım öncelikle geçmiş olsun... Benim yeğenimde aynı durumda 3 yaşındayken dişi kırılmıştı.. Ve apse yapmıştı yüzü falan şişmişti baya ileri boyuttaydı.. Doktora götürdük doktor dediki yaşı çok küçük şu an müdahale edemeyiz biraz daha beklesin eğer tekrar apse yaparsa şişme falan olursa dişini çekmek zorunda kalacağız.... O günden sonra dişinde bir rahatsızlık olmadı ve şu an 4 buçuk yaşında..

sagol arkadaşım biraz içimi rahatlattın.şimdilik birşeyi yok ama tabi kırık diş çabuk çürür ama şu anda mümkün değil durmuyorki.dr.gördüğünde basıyor çığlıgı .suratını gömüyor bana .bu halde nasıl diş yapılsın.
Inşallah çürümezde bir yıl sonra bakarız.

Back
X