canım benim
evliliğe alişamamışken henüz hamile oldugumu ogrendim
ilk günler hatta aylar hep ağlayarak geçti
sonrasında ise yavas yavas kabullendim ama hiç öyle deli divane olmadım karnımdaki bebeğe
zamansızdı cunku
calişacaktım, eşimin işi nedeniyle sürekli ülkelerarası seyahat durumumuz vardı ve hamilelik ve tabi akabinde bebek çok zorlayacaktı bizi
neyse geçti 9 ay dogurdum
şimdi yüzüne her baktıgımda, kokusunu içime her çektigimde tarifsiz duygular yasiyorum
ne kadar şükretsem varliğina az...
sen bu duyguyu daha evvel yaşamışsın
eminim ki çok da iyi bir annesin
ve gelecek 3. meleğine de sarilirsin sımsıkı
tekne kazıntıları daha tatlı olur :)
kim bilir belki ileride yüzünü en çok bu 3. evladın güldürür
Rabbim nasip etti ise vardir bi hayır
sağlıcakla kucakla inşallah
canim oncelikle cok tesekkur ederim, okudukca insan moral buluyor. sen de bebegini saglikla, mutlulukla buyut insallah...
esim benden cok daha iyi karsiladi haberi, Allah boyle uygun gormus dedi :) ama asil yuk annelerde tabi, sanirim o yuzden bunaliyorum.
kizimi okula goturup getirirken bi taraftan oglumu ve bebeisi de almak zorunda kalicam, yurt disinda yasiyorum ve ne esimin annesi ne de benim annem
yanimizda degil, gelemezler de sanirim. bakicilara da guvenemiyoruz burda. vs vs... yani zor olacak. iyi dilegin icin sagol, bu zor gunler de gecer Allah'in izniyle.....
cnm benim üzülme. aslında sen ne kadar şanslısın. iki evladın var ve Allah izin verirse üçüncüsü olacak. senin adına çok sevindim. kendinle gurur duymalısın. benim hiç çocuğum yok. dört kere kaybettim. belkide hiç olmayacak. onların kıymetini bil. ve bu seni mahsun etmesin. tebrik ederim.
lütfen canızı sıkmayn sizden daha kötü durumda olan insanları bebek sahibi olmak içn yıllarca ne acılar, ne stresler çeken anne adaylarını düşünün ve şükredin...
eminm bi kaç yıl sonra iyiki de olmş diyeceksinz ve üzüntünüz yanınıza kar kalacak..
ben de yalnızım canım, ne annem var yanımda ne kayınvalidem ne bi dakka kızımı teslim edeceğim kapi komşum...
Allah var yardımcımız
anneler bi yere kadar yardımcı olabiliyor
koruyan kollayan mevlam var sen hiç dertlenme bak hamilesin yazık hem sana hem minik yavruna
bak ramazan giriyo yarın
bolca dua et, ferahlarsın
Arkadaslar, aslinda kabullendim tabi ki bu durumu ama hala dusundukce moralim bozulmuyor degil, aslinda sorun 2. cocugumun ne kadar kucuk olmasi da degil, kizim 6 yasinda oglum 8 aylik, iki cocuk yeter bana baska istemiyorum derken 3. ye hamile oldugumu ogrendim. oglum buyudu diye calismayi dusunuyodum, simdi yine ertelemek zorunda kalicam, cok bunaldimsadece paylasmak istedim.....
Uzun bir süredir girmiyordum foruma, henüz gördüm mesajını arkadaşım. Bebegin doğmuş ve büyümüştür bile bu zaman içinde. Ve sanırım şimdi mutlu hissediyorsunuz kendi 3 pırıl pırıl evladın için. Çünküm ben öyle hissediyorum. Hergün şükrediyorum Rabbim. ALLAH ONLARI bana nasip etti diye. Hasta olduklarında canımdan can gidiyor, hele en küçüğüm. Karikatür gibi seviyorum hepsini. Sen de aynı duyguları yapiyosun dur şu an eminim. Çocuklarımız Allah'a emanet. Benim miniğim şimdi 5 yaşında. Herşey daha da kolaylaşıyor gün geçtikçe. Herkese sevgiler...Nette gezinirken rastladim bu konuya...benim 8 yasinda ve 7 aylik iki kizim var...ve sürpriz 3.kez hamile oldugumu ögrendim...okadar agladim...üzüldüm ki...hersey gözümde büyüyor...2 sene üst üste hamilelik...biliyorum hamile kalmayi cok isteyip de kalamayan okadar cok kadin var ki...Rabbim olmayanlara nasip etsin...devamli soruyorum haddim olmayarak niye ben diye...2.kizim daha cok kücük emiyor...ve hamileliklerim hep zor gecti benim...devamli kusmak halsizlik...üstelik yurtdisindayiz...kimse yok yanimizda destek olacak...kafam allak bullak...cok mutsuz hissediyorum...hatta caresiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?