3 yıl oldu bebegim...

yesim83, katılıyorum sana.. adı birşey diye geçmiyor cnm. ben giriş işlemlerinde tekrarlayan gebelik kaybı tanısı ile gittim. 2.yide kaybedince bütün azmimle ve sinirimle gözümü hemen doktorda açtım. dedim ne yapılacaksa yapılsın ben yaşayan ölü olmaktan sıkıldım. baskı yaptım yoksa umurlarında olmaz. ki şöyle bir durumda oldu bende.. kendi bulunduğum şehirdeki araştırma hastanesinde tetkiklerimi yaptrdım 13 tüp kan verdim. vs.. vs.. herşey normal çıktı, sorun yok görünüyor dediler. rahim filmi felan istediler, benim içim rahat etmedi ki biliyorum raim filmine gerek yoktu. birşey bulamadılar yaa hemen rahim filmine yönlendiriyorlar.. daha sonradan izne ayrı eşim aileleri ziyarete gittik. orda tekrardan kan tahlillerim felan oldu ve sonuç 2 haftada elime geldi. heterozigot tanısı konuldu yani kan pıhtılaşması.

sonra benim umutlarım yeniden yeşerdi ve inatla 3.ye hamile kalmak için ayları kovaladım. biliyorum zor bir süreç beni bekliyordu. daha öncesinde coraspirin kullandım, hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğneye geçtim. ilk 4 ay göbekten, son 6 ayda bacaktan hergün iğnelerimi kendim yaptım.. ALLAHIM bana cefalarımın mükafatı olarak sağlıklı bir bebek verdi çok şükür..

sende sessiz kalma canım, özelede gitmene gerek yok. sen yine devlet hastanelerinde de şansını dene. için rahat etmezse çıkan sonuçta öyle özele git. özellerde bazen para tuzağı yapıyor. ALLAHIM hakkımızda herzaman herşeyin hayırlısını versin AMİN.

cok guzel anlatmissin canim sagol. ben suan yurtdisindayim ozelde yaptirmaktan baska carem yok beni asmadigi surece tabi fiyati.
ben Turkiyeye gleince bu testleri yaptiracaktim aslinda. hazirandada Tr ye gelicektim guya bu ay korunduk hakikaten surpriz oldu.
Korunmamin sebebide hem bu testi yaptirip kafam rahat etsin diyordum hemde zaten esim pek gonullu degil var cocugumuz diyor kestirip atiyor. sanki o bakip buyutucek. neyse cumayi bekliyorum ins cift cizgiyi gorbilirim. bugunde gelmedi adetim. ins stresten degildir diyorum cunku insan oldukca stres yapiyor.
Allah bebegine saglikli uzun omur birde kardesler versin canim.

Allah buyuktur ya hastaliklarda hep bahane ben inanki simdi hamileysem cok sasiricam cunku prazervatifle korundum son iliskimde
oncekindede zaten adetin bittigi gun oldu korunmasiz sekilde . o gun ki spermler nasil duracak 7-8 gun yada diger iliskimde prezavatiften nasil cikacak sperm ? tabi Allah ol derse hersey olur. Surekli kontrol ediyorum camasirmi ama kirmizilar yok daha
sen yine aksatma tedavilerini ama kafayada takmamaya calis. cok zor ama ben kursa filan gidiyorum unutuyorum cok ise yariyor.
zaten kendimi yiyip bitirsemde ne zaman kismet olursa o zaman olucak.

yeşim83, cnım öncelikle çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. hakkımızda hayırlısı olsun herzaman..

umarım regl olmazsın ve kardeş gelir sizede.. ama bu ay çift çizgiyi görsende kontrollerini ihmal etme. hemen kan verirsin genetiğine kadar bakılır. benim öyle anlaşıldı walla.
ALLAHIM umutla kuzularını bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah AMİN..

Amin canim ins. Adet olmadim hala testler de negatif. pazartesiyi beklicem mecburen.
Bebegin olmup olmamasi degilde insani bu belirsizlik geriyor adet olsamda rahatlicam yani
bebek varsada sevinicem ama ikiside piyasada yok

strese sokma kendini diycem ama biliyorum ki elde değil.. olabildiğince düşünmemeye çalış. ALLAHIM hayırlı zamanda kuzunu sana yollayacaktır.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım kardeşim 27 mart günü doktor kontrolümde bebeğimin ensefalosel olduğunu doğsada yaşayamacağını öğrendim detaylı ultrasonda 24 haftalık gebeydim üstelik benim bebeğim canlıydı ama doğsada yaşayamacaktı elifim 28 mart günü 7 saatlik bir sancının ardından yavrumu normal doğumla dünyaya getirdim bacaklarımın arasında kıpırtılarını hisettiğimde hıckırıklara doğdum bebeğim hareket ediyor diye 29 martta elifimizi toprağa verdik ahh güzel kardeşim Ne yapalım Takdir-i ilahi canım kardeşim benimde canım yanıyor içim kanıyor onu çok özlüyorum karnımdaki kıpırtıları Rabbim yardımcımız olsun

ALLAHIM sabır versin acın çok tazeymiş canım gerçi yıllar geçsede bitmiyor o acı zaman biraz iyi geliyor ama yinede çok acıtıyor
kime benzerdi gözleri nasıl olurdu anne derdi baba derdi vs.. hiç bitmiyor içindeki özlem işallah yeni bir bebegin olur canım onunla avunursun cennette meleklerimiz bizi bekleyecek işallah onlara gerçek dünyada kavuşacagız

Rabbim derdine derman versin allah rahmet eylesin

başın sağolsun güzel arkadaşım benimkide 5 aylıktı aynı şekilde kaybettim, rabbim tekrarından beterinden esirgesin cümlemizi inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…