3 yıl oldu

Pembekeddi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
8
2
16
30
En son 3 yıl önce yazdım terkedilişimi aradan yıllar geçti hayatımda kimseye yer veremedim kaç kere denediysemde olmadı yalnızlığa alıştım bu durumdan kurtulamıyorum ne yapmam gerekiyor

O hayatına devam ederken sizin hayatınızdaki üç seneyi aynı geçirmeniz kendinize haksızlık bence. Biraz da takıntı yapmışsınız belli ki. Ama böyle de kendinize kötülük ediyorsunuz. Normal değil. Psikolojik destek aldınız mı? Eğer denemediysen deneyin bence.
Ayrılıklar oluyor, kaldığımız yerden devam edebilmeliyiz

En son 3 yıl önce yazdım terkedilişimi aradan yıllar geçti hayatımda kimseye yer veremedim kaç kere denediysemde olmadı yalnızlığa alıştım bu durumdan kurtulamıyorum ne yapmam gerekiyor
Psikolojik destek alın. 3 yıl olmuş normal değil durumunuz.

Emin olun sizi boyle gorunce de nee uzuluyordur kendisi kimbilir..
Adam yolunda devam ediyor belli ki uc yil boyunca geri donme tesebbusu olmadiysa siz de yeni adimlar atmayi deneyin

bır 3 yıl daha yaşayacağını Allah bilir kapanma eve sosyalleş biraz sosyalleşince hayatında düzene girer sevgilinde olur

Adam yolunda devam ediyor belli ki uc yil boyunca geri donme tesebbusu olmadiysa siz de yeni adimlar atmayi d

Adam yolunda devam ediyor belli ki uc yil boyunca geri donme tesebbusu olmadiysa siz de yeni adimlar atmayi deneyin

Mesele onl başladı onu geçti sadece bir insanin bir insanda bıraktığı görünmez yansımalar kalır bendede o kaldı hayatımda duygusal olarak yalnızlığı sevdim yani belkide bir yaştan sonra bu duygular insanı sarıyor ben karar veremedim sadece

Ben de ayrıldıktan sonra 3+ yıldır bekarım. Hanımlar anormal bir sey degil bu ya. Sürekli biriyle görüşmek zorunda mıyız? Hayatınıza birini alınca daha cok sorun sahibi oluyorsunuz. Yalnızlık vallahi daha iyi geliyor. He eskiyi hala unutamamış falansaniz sıkıntı

Yanliz lik bağımlılık yapmış bu arada unutamamak ya da takıntı değil bu sizin ki geçmişte birini unutamadığınız için değil yalnızlığın huzurundan vazgeçmeyis böyle bir dönemi bende yaşamıştım dışarıda yemek yemek sinema vs bile hep tek güzel geliyordu eşim cokk cabalamisti o konfor alinindayken bana ulasmak için sizi çok iyi anlıyorum 😃

Bundandi yenilgilerimiz bundandı yenilmelerimiz... Zira insan en çok sevdiğine yenilirdi.... ......,
,,.....
Eeee ne kazandık? Üç koca nurtopu gibi boyunlarına asılı maşallah ile 2023 2024 2025...

Kaliteli yalnızlık ile geçirin şu yillarinizi. Konu açmaya dahi değer vermeyelim bu zibidilere

Ben de ayrıldıktan sonra 3+ yıldır bekarım. Hanımlar anormal bir sey degil bu ya. Sürekli biriyle görüşmek zorunda mıyız? Hayatınıza birini alınca daha cok sorun sahibi oluyorsunuz. Yalnızlık vallahi daha iyi geliyor. He eskiyi hala unutamamış falansaniz sıkıntı
Benim de böyle bir dönemim olmuştu ve tekrar bir ilişki yaşamaya çalıştığımda giderek amatörleşmiş olduğumu hissettim. Tabiki birileri olmak zorunda değil ama her tanıştığımızla da sevgili olmak zorunda değiliz bence. Düzgününe rastlayana kadar devam.

Back
X