- 25 Mayıs 2023
- 8
- 2
- 16
- 30
- Konu Sahibi Pembekeddi
En son 3 yıl önce yazdım terkedilişimi aradan yıllar geçti hayatımda kimseye yer veremedim kaç kere denediysemde olmadı yalnızlığa alıştım bu durumdan kurtulamıyorum ne yapmam gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojik destek alın. 3 yıl olmuş normal değil durumunuz.En son 3 yıl önce yazdım terkedilişimi aradan yıllar geçti hayatımda kimseye yer veremedim kaç kere denediysemde olmadı yalnızlığa alıştım bu durumdan kurtulamıyorum ne yapmam gerekiyor
Emin olun sizi boyle gorunce de nee uzuluyordur kendisi kimbilir..En son 3 yıl önce yazdım terkedilişimi aradan yıllar geçti hayatımda kimseye yer veremedim kaç kere denediysemde olmadı yalnızlığa alıştım bu durumdan kurtulamıyorum ne yapmam gerekiyor
bır 3 yıl daha yaşayacağını Allah bilir kapanma eve sosyalleş biraz sosyalleşince hayatında düzene girer sevgilinde olurEn son 3 yıl önce yazdım terkedilişimi aradan yıllar geçti hayatımda kimseye yer veremedim kaç kere denediysemde olmadı yalnızlığa alıştım bu durumdan kurtulamıyorum ne yapmam gerekiyor
Sosyal bir insanım sadece duygusal olarak haytımda bir karşı cinse yer vermek istemiyorumbır 3 yıl daha yaşayacağını Allah bilir kapanma eve sosyalleş biraz sosyalleşince hayatında düzene girer sevgilinde olur
Emin olun sizi boyle gorunce de nee uzuluyordur kendisi kimbilir..
Adam yolunda devam ediyor belli ki uc yil boyunca geri donme tesebbusu olmadiysa siz de yeni adimlar atmayi d
Emin olun sizi boyle gorunce de nee uzuluyordur kendisi kimbilir..
Adam yolunda devam ediyor belli ki uc yil boyunca geri donme tesebbusu olmadiysa siz de yeni adimlar atmayi deneyin
Yanliz lik bağımlılık yapmış bu arada unutamamak ya da takıntı değil bu sizin ki geçmişte birini unutamadığınız için değil yalnızlığın huzurundan vazgeçmeyis böyle bir dönemi bende yaşamıştım dışarıda yemek yemek sinema vs bile hep tek güzel geliyordu eşim cokk cabalamisti o konfor alinindayken bana ulasmak için sizi çok iyi anlıyorumEn son 3 yıl önce yazdım terkedilişimi aradan yıllar geçti hayatımda kimseye yer veremedim kaç kere denediysemde olmadı yalnızlığa alıştım bu durumdan kurtulamıyorum ne yapmam gerekiyor
Benim de böyle bir dönemim olmuştu ve tekrar bir ilişki yaşamaya çalıştığımda giderek amatörleşmiş olduğumu hissettim. Tabiki birileri olmak zorunda değil ama her tanıştığımızla da sevgili olmak zorunda değiliz bence. Düzgününe rastlayana kadar devam.Ben de ayrıldıktan sonra 3+ yıldır bekarım. Hanımlar anormal bir sey degil bu ya. Sürekli biriyle görüşmek zorunda mıyız? Hayatınıza birini alınca daha cok sorun sahibi oluyorsunuz. Yalnızlık vallahi daha iyi geliyor. He eskiyi hala unutamamış falansaniz sıkıntı